Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

České resorty na Zanzibaru

Český resort na Zanzibaru

Český resort na Zanzibaru

Plánujete exotickou dovolenou na Zanzibaru? Nejste ale tak jazykově zdatní a máte obavy, jak se zde domluvíte? Jako v mnoha jiných zemích jsou i na Zanzibaru české resorty.

Zanzibar je exotický ostrov v Indickém oceánu. Vyhlášený je především svými nádhernými plážemi a výborným kořením. Hlavní město Stone Town vás okouzlí úzkými uličkami a tradičními trhy. Na ostrůvku Prison Island najdete ruiny bývalého vězení pro otroky a také obří želvy.

Cestujte bez obav: Nové připojištění vás chrání před potížemi s Covid-19

Česká tropická zahrada na východě

Tulia Zanzibar - letecký pohled

Tulia Zanzibar - letecký pohled

V krásné tropické zahradě se nachází první z českých resortů - Tulia Zanzibar Unique Beach Resort 5*. Byl otevřen teprve v roce 2015 a nabízí 16 bungalovů a vil. V roce 2017 získal cenu World Luxury Hotel – ocenění za nejlepší středisko v Tanzanii.

Tulia Zanzibar - bazén se skluzavkami

Tulia Zanzibar - bazén se skluzavkami

Tulia se nachází u jedné z nejkrásnějších pláží na světě – Pongwe (hotelová pláž je soukromá). Pobřeží je lemováno korálovým útesem, tudíž pro milovníky šnorchlování je to další plus navíc. Berete-li s sebou děti, určitě ocení dvě skluzavky u bazénu.

Tulia Zanzibar - romantická večeře

Tulia Zanzibar - romantická večeře

Resort nabízí všechny druhy stravování. U polopenze máte navíc večeře formou a la carte menu, u all inclusive i obědy. Právě stravování a pláž s jemným bílým pískem si klienti chválí nejvíce. Každý, kdo se rozhodne tento resort navštívit, a ubytovat se zde, získá zdarma jednu hodinu masáže (1x za pobyt) a privátní transfer z/na letiště.

Vyberte si zájezd na Zanzibar

Český resort v severní části Zanzibaru

Zuri Zanzibar - ubytování

Zuri Zanzibar - ubytování

V roce 2018 byl otevřen i druhý český komplex - Zuri Zanzibar Hotel & Resort 5*.  Rozkládá se na ploše 140 000 m2 a nabízí možnost ubytovat se v jedné z 55 ubytovacích kapacit (bungalovy, apartmány a vily). Každý typ ubytování je vybaven venkovní sprchou a terasou. Všechny bungalovy stojí v mírném svahu, tudíž se vám nabízí každý den nádherný výhled.

Zuri Zanzibar - pláž

Zuri Zanzibar - pláž

Na Zanzibaru jsou denně dva odlivy a dva přílivy. Severozápadní pobřeží je tomuto jevu vystaveno nejméně a na pláž Zuri, u které se hotel nachází, nemají žádný vliv, což bude pro mnohé z vás velkým plus.

Zuri Zanzibar - bazén a bar

Zuri Zanzibar - bazén a bar

V komplexu je sedm restaurací a barů, které nabízejí i možnost soukromých lekcí vaření či živé ukázky vaření. Ubytování v hotelu je nabízeno s polopenzí. Nechybí ani nekonečný bazén, wellness či lekce jógy. Na pláži se také nachází centrum vodních sportů a instruktoři vám i rádi pomohou s výběrem potápěčského kurzu.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín