Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Svatba nebo rozchod? Zapomeňte na činy, důležitá je destinace!

Filipínský ráj

Filipínský ráj Shutterstock

Objevování krásných míst se často pojí s mimořádnými životními událostmi. Překvapivě často to nebývají pouze oslavy životního jubilea, či žádosti o ruku, ale i rozchody. Ostatně oslavovat se má každý odvážný krok, ať už se chcete s partnerem zasnoubit, nebo se s ním rozejít, můžete si to oba užít. 

Žádejte o ruku originálně: při potápění

Potápění v Austrálii

Potápění v Austrálii Shutterstock

Cairns v Austrálii je jednou z nejkrásnějších potápěčských oblastí na světě. Představte si svou lásku, jak proplouvá dokonale barevným podmořským světem Velkého korálového útesu, narazí na zajímavou lasturu a po otevření v ní najde prstýnek. Řekněte sami, není to ideální kombinace, která aspiruje na tu nejromantičtější žádost o ruku všech dob? 

10 pokladů australské přírody

Čtěte také:

10 pokladů australské přírody

Rozejděte se nad drinkem v Londýně: bez smutnění

Londýn vás bude bavit

Londýn vás bude bavit Shutterstock

V hlavním městě Velké Británie žije statisticky vůbec největší procento nezadaných lidí na světě. To je ovšem ideální rozložení situace pro ty z vás, kterým došla s druhou polovičkou trpělivost. Kupte si letenky na víkend s odletem v pátek a hned v první noc se vybijte v některém z londýnských klubů. Nad budoucností se nejlépe rozjímá v doprovodu anglické snídaně. Na neděli, než vám poletí letadlo zpět, doporučujeme zapomenout na nepříjemný rozchod na trzích na legendární Brick Lane.

Co nevynechat při první návštěvě Londýna

Čtěte také:

Co nevynechat při první návštěvě Londýna

Masová svatba a líbánky na Filipínách: v bikinách

Filipínský ráj

Filipínský ráj Shutterstock

Na Filipínách jsou populární hromadné svatby, při kterých se tisícovky snoubenců z celé země seskupí na náměstí, v obchodním centru, nebo v katedrále a řeknou si své ano. Podobné svatební kratochvíle najdete například na ostrově Cebu. Informace o tom, za jakých podmínek se můžete svatby zúčastnit, najdete na oficiálním portále města Cebu. A pak už si stačí jen vybrat jeden ze sedmi tisíc pohádkových filipínských ostrovů a užít si božské líbánky. 

Vydejte se na Filipíny: Klikněte pro nejvýhodnější zájezdy

Kopačky v Chorvatsku v muzeu rozchodů: s humorem

Malebný chorvatský Dubrovník

Malebný chorvatský Dubrovník Shutterstock

Chorvatsko je malebné ve všech ročních obdobích. I zasmušilé zimní moře je docela vhodnou kulisou k učinění zasádního kroku. A místní kuchyně vás vždy pohladí na duši, ať už si dáte nadýchaný chorvatský chléb, oblíbené dary moře, grilované ryby, či pečené jehněčí. Vezměte rozchod s humorem a zajeďte si do Záhřebu, kde se nachází Muzeum rozchodů. Třeba vás ukonejší nejrůznější dramatické příběhy nenaplněné lásky, vystaveny jsou tu i předměty doličné, jako sekyra nebo spodní prádlo.

Skryté poklady Chorvatska

Čtěte také:

Skryté poklady Chorvatska

Singles v Jižní Koreji slaví v dubnu Černý den: jídlem

Nezapomenutelná panoramata Jižní Koreje

Nezapomenutelná panoramata Jižní Koreje Shutterstock

Jižní Koreji se 14. dubna slaví takzvaný Black Day, neboli Černý den, který patří všem nezadaným. Singles tradičně zajídají svou samotu různými černými pokrmy. Typické je například takzvané Jajangmyeon, tedy nudle s černou sójovou pastou, nebo nudle s pastou z černých fazolí. Černá tečka s černým jídlem? Poetický hřebíček uhozený na hlavičku, nemyslíte?

Vyberte si zájezd do Jižní Koreje

12.03.2019 Invia

Štítek:

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín