Tento hotel je 56. nejlépe hodnoceným hotelem z celkového počtu 219 v Turecká riviéra.

Celkové hodnocení hotelu

Recenze ubytování Club Nena - Turecká riviéra, Turecko

Původ recenzí: Je-li recenze označena jako "ověřená recenze", prokazatelně pochází od našeho zákazníka. Pomoc

Zobrazeny nejnovější recenze 1 - 3 (Celkem 466)

Celkem: 8.3 Příjemný hotel pro rodiny s dětmi, nabízí vyžití pro děti všech věkových kategorií. Byli jsme spokojeni a můžeme jen doporučit.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemný hotel pro rodiny s dětmi, nabízí vyžití pro děti všech věkových kategorií. Byli jsme spokojeni a můžeme jen doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Příjemné ubytování ve vilkách v zahradě, pokoj měl manželskou postel a jednolůžko, dali nám do pokoje postýlku pro miminko, i když jsme ji nepotřebovali. Byli jsme s rodiči a měli pokoje naproti sobě v přízemí. Celý areál je uzpůsobený pro kočárky, miminek tam bylo opravdu hodně. Na začátku jsme chvíli čekali na pokoj (přijeli jsme cca v 11:30), nakonec jsme se na recepci domluvili, že se všichni nastěhujeme do jednoho pokoje a po 14. hodině si přijdeme pro druhý.

Strava
Velký výběr salátů, maso telecí, kuřecí a ryba většinou, když jsme objevili grilování, chodili jsme už jen tam :-) velký výběr zákusků, trochu jsme postrádali výběr ovoce, většinou jen jablka a pomeranče, u jiného pultu nabídka melounů z jejich farmy. Vezla jsem pro 8měsíční miminko příkrmy ve skleničkách, to by nejspíš nebylo nutné - na oběd i na večeři byly pro děti vždy tři až čtyři druhy nesolené zeleniny, v jídelně taky mixér a mikrovlnka. Chybělo mi ale ovoce, zvláště banány - měla jsem s sebou naštěstí i kapsičky, ty jsme využili všechny.

Služby hotelu
Využívali jsme dětské bazény, plavecké bazény, bary na pláži i u bazénů, spokojenost. Příjemné posezení v čajovně - skvělý černý čaj nebo turecká káva. Personál velice ochotný, stále se někdo zastavoval a dělal na malého obličeje apod :-)

Pláž
Pěkná, čistá, s zónou pro děti, kde je i hřiště. Vstup nebyl úplně pozvolný, pro malé děti spíše s obtížemi. Voda i na začátku října kolem 30 stupňů, krásně čistá.

Barbora H., Ověřená recenze (Invia.cz), Hodnoceno: 22.11.2023, Datum pobytu: 30.9. - 7.10.2023
Oblast: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Club Nena

Celkem: 8.4 Moc jsme si dovolenou užili, vše splnilo naše očekávání.

  • 8.5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Moc jsme si dovolenou užili, vše splnilo naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Pláž
Pláž byla naprosto v pořádku, škoda jen, že bylo molo na pláži rozebrané a nemohlo se používat.

Jiří K., Ověřená recenze (Invia.cz), Hodnoceno: 09.11.2023, Datum pobytu: 26.10. - 2.11.2023
Oblast: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Club Nena

Celkem: 7.4 Celkový dojem zkazila paní delegátka.Úmyslně jsem vybrala zájezd s delegátem a čekala,že bude mluvit stejným jazykem,jak my! Chyba! Paní...

  • 7.5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem zkazila paní delegátka.Úmyslně jsem vybrala zájezd s delegátem a čekala,že bude mluvit stejným jazykem,jak my! Chyba! Paní mluvila německy a anglicky.S německými turistkami se vybavovala a když přišla řada na nás,řekla jsem,že umím jen trochu německy,byla neochotná a začala pospíchat! Z důvodu jazykové bariéry jsme odmítli všechny výlety.Přistoupili jsme pouze na neplacený odvoz do nedalekého města do haly s oblečením,botami a upomínkovými předměty.A i to se ukázalo jako problém.Na odvoz jsme čekali přes hodinu marně,ztratili čas a kvalita zboží za to vůbec nestála.Nakonec jsme lépe nakoupili u obchodníků v místě ubytování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ok

Strava
Udivilo nás,že jsme např.přílohu pečených brambor našli u snídaně,ale u oběda nebo večeře byly jen hranolky.Rozmanitý výběr sladkého u všech chodú.U obědů,večeří stále kuřecí a ryby,občas hovězí.Uvítala bych alespoň někdy tureckou specialitu.

Služby hotelu
ok

Pláž
Téměř až k pláži vydlážděný a udržovaný přístup.Vyžití pro menší i starší děti.

Renata B., Ověřená recenze (Invia.cz), Hodnoceno: 08.11.2023, Datum pobytu: 26.10. - 2.11.2023
Oblast: Turecko Turecko, Turecká riviéra, Hotel: Club Nena