Recenze hotelů
Polsko

Napište svou recenzi

Celkem: 10 Na místě jsme si dokoupili i obědy, stravování předčilo vše. Luxusní jídlo a všeho dostatek. Vyžití v hotelu pro celou rodinu. Každý den...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Na místě jsme si dokoupili i obědy, stravování předčilo vše. Luxusní jídlo a všeho dostatek. Vyžití v hotelu pro celou rodinu. Každý den úklid pokoje,bez chyby. Příští rok jedeme znovu. Zobrazit celou recenzi

Adéla Furišová, 22.09.2022, Datum pobytu: 11.9. - 18.9.2022
Oblast: Polsko Polsko, Sudety, Hotel: Gołębiewski (Karpacz)

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10 V tomto hotelu jsme nebyli poprvé a určitě se budeme i v budoucnu rádi vracet.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V tomto hotelu jsme nebyli poprvé a určitě se budeme i v budoucnu rádi vracet. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá ceně.

Strava
Mohu hodnotit jen snídaně, které bohužel byly o něco málo rozmanité, než u předchozích pobytů.

Služby hotelu
Ze služeb hotelu jsme využili jen parkoviště několik metrů od hotelu, které hotel nabízí a zaráží mě, že jej musíte zaplatit v plné výši i když je to údajně parkoviště , které má hotel pronajaté pro své hosty.

Věra Homová, 21.09.2022, Datum pobytu: 4.9. - 6.9.2022
Oblast: Polsko Polsko, Krakov, Hotel: Senacki

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.4 Vše v pořádku musím doporučit

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Vše v pořádku musím doporučit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné

Strava
Výborné

Služby hotelu
V pořádku

Pláž
Přístup k pláži bez problému

Roman Pelouch, 20.09.2022, Datum pobytu: 2.9. - 6.9.2022
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: New Skanpol

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.8 Vše bylo naprosto úžasné . Jen možná obědy kde byly pouze dva druhy , ale při počtu osob na obědě není nutnost dávat více druhu jídel

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo naprosto úžasné . Jen možná obědy kde byly pouze dva druhy , ale při počtu osob na obědě není nutnost dávat více druhu jídel Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorné a čisté pokoje

Strava
Ckazdy si najde své

Služby hotelu
Čistý , udržovaný , příjemný personál . Klientela Německa a Polska ,ale vše slušně lidi spíše starší generace . Což je dobře aspoň neplýtvání jídlem .bazén bozi i s vyrobili a saunami . Jen Škoda ze je drahé parkoviště které se pití při odjezdu z hotelu

Pláž
Čistá písčitá vhodná pro děti a domácí mazlíčky .

Zuzana K., 07.09.2022, Datum pobytu: 1.9. - 3.9.2022
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Vestina Wellness & SPA

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 tento hotel jsme již navštívili a byli jsme opět velmi spokojeni

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
tento hotel jsme již navštívili a byli jsme opět velmi spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
není co vytknout

Strava
jedním slovem perfektní

Služby hotelu
také velká pochvala

Pláž
dostupnost pláže do 10 minut - vyhovující, na pláži čisto a i možnost občerstvení, obsazenost pláže v tomto termínu již byla minimální

Eva Kousalová, 05.09.2022, Datum pobytu: 27.8. - 30.8.2022
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Wolin

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 Celkový dojem dobrý, dovolená pro nenáročné.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem dobrý, dovolená pro nenáročné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré, pokoj čistý, dostatečně zařízený, lednice, tv, varná konvice atd...

Strava
Výborná, k tomu není co dodat, snídaně a večeře bufetová, velký výběr, k večeři výběr z teplé nebo studené kuchyně, dva druhy polévky, ddezert atd..

Služby hotelu
Hotel nabízí různé služby: bazén, solnou jeskyni, masáže, nehtové studio, odvoz vláčkem do města zdarma, půjčovna kol atd....

Hodnotit nemohu, nic z toho jsme nevyužili

Pláž
asi 600 m od hotelu, chůze po klidné ulici, možnost využít sdílené koloběžky po celém městě. Pláž písčitá, možnost půjčení lehátka, občerstvení na pláži cirka každých 300m, lidí tak akorát, místa dost.

Radek Frank, 02.09.2022, Datum pobytu: 24.8. - 29.8.2022
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Wolin

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8.6 Jelikož mám psa AST byl problém.. Tady tento hotel naštěstí absolutně žádný problém neměl. Zaplatíte jen 400 Zlotych za noc. Byli tam i...

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jelikož mám psa AST byl problém.. Tady tento hotel naštěstí absolutně žádný problém neměl. Zaplatíte jen 400 Zlotych za noc. Byli tam i vlcaci a v pohode:-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl velmi hezký nebylo to úplně nejmodernější, ale hezké.

Strava
Musím pochválit, opravdu velmi dobre snídaně. Vybral by si úplně v klidu i vegetarián. Dokonce i celkem dost ovoce, jogurty, pomazánky. Překvapilo mne, že si Poláci od tama nosili hodně jídla pryč:-) U jiných hotelů nevídané.

Služby hotelu
Jen jedna špatná věc. Je tam asi 15 parkovacích míst. Zbytek si musíte zaplatit. Takže za parkovné skoro 2000,-Kč. A musíte tam vždy každý den, bere to jen 50 Zlotych. Jedná recepční byla tak na facku, nepříjemná..Následně přišla jiná blondýnka a vše naprosto v pohodě. Bazén a sauna hezké.

Pláž
Pro pejsky plaz 7 a 17, jinak nesmí. Ráno jsme procházeli celé pláže takze v pohodě. Lidem pejsci nevadí.. po celou dobu velké vlny, čisté moře, jen trochu řas.

Kateřina Hanáková, 29.08.2022, Datum pobytu: 21.8. - 25.8.2022
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Diva Spa

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Pěkný resort, příjemná obsluha

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný resort, příjemná obsluha Zobrazit celou recenzi

Ubytování
v pořádku

Strava
Skvělá polská kuchyně

Služby hotelu
na dobré úrovni

Martin Bartoš, 29.08.2022, Datum pobytu: 21.8. - 25.8.2022
Oblast: Polsko Polsko, Sudety, Hotel: Sandra Spa Karpacz

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9.6 Skvělá dovolená

  • 9.5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý, vybavení dostačující.

Strava
Velký výběr, velmi chutné.

Služby hotelu
V pořádku jen parkoviště trochu problém nevím podle čeho přidělují volná místa i když jsem chtěl zaplatit parkovací místo nebylo. Ale nakonec vyřešeno parkoviště 150 m od hotelu zdarma.

Pláž
Trochu vzdálenější od hotelu, ale v pohodě.

Richard Koderič, 23.08.2022, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2022
Oblast: Polsko Polsko, Baltské moře, Hotel: Solny Resort & SPA

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)