Invia.cz spustila nákupní klub zaměřený na zájezdy

Cestovní agentura Invia.cz dnes na českém trhu spustila nákupní klub Travelon, který je jako první v Česku zaměřený na cestování. Jeho členové budou moci využít exkluzivní nabídky cenově výhodných zájezdů, hotelů a letenek od renomovaných cestovních kanceláří. Nakupujícím bude navíc k dispozici tým expertů, který odborně poradí s výběrem vhodného pobytu.

Travelon nabídne svým členům každý týden asi 10 exkluzivních zájezdů, jejichž cena bude výhodnější než v běžných prodejních sítích. Stejně jako u jiných nákupních klubů bude nabídka časově omezena. Členové klubu ke každému pobytu získají slevu, nadstandardní cestovatelské výhody či bonusovou službu, jakou je například výhled na moře či fakultativní výlet zdarma.

„Přestože v zahraničí mají nákupní kluby zaměřené na prodej zájezdů velký úspěch, na českém trhu něco takového zcela chybělo,“ uvedl Michal Tůma, marketingový ředitel cestovní agentury Invia.cz, která je jedničkou českého trhu v oblasti prodeje zájezdů přes internet. Obdobný projekt online nákupního klubu zájezdů spustí Invia brzy i na Slovensku a v Maďarsku.

Celý článek: Invia.cz spustila nákupní klub zaměřený na zájezdy

Marketing & Media

Publikováno: 17.08.2012