Proč si užít dovolenou před sezonou?

S blížícími se letními dny začíná většina z nás řešit svoji dovolenou. Někteří touží po klidných mořských radovánkách, jiné zase láká exotika a dobrodružství. Pravděpodobně každý si chce ale užít své naplánované volno bez přeplněných pláží, dlouhých front na nejvyhledávanější památky a v příjemném prostředí.

...

Jednou z hlavních předností předsezonní dovolené jsou nižší ceny zájezdů i služeb. Díky dřívějšímu výběru může rodina i pár ušetřit hned tisíce korun. „Pokud se rozhodneme vycestovat třeba pouze o dva či tři týdny dříve, než začne hlavní prázdninové období, můžeme na pobytu výrazně ušetřit. A to až ke třiceti procentům,“ říká Michal Tůma, marketingový ředitel cestovní agentury Invia.cz, která je jedničkou českého trhu v prodeji online zájezdů. „Také dopravné je typické přijatelnějšími cenami, ať už cestujeme letecky nebo autobusem,“ dodává Tůma.

...

Nezanedbatelnou část pohodlí na cestách tvoří místa, na kterých zůstáváme. Hotely a apartmány v době prvních teplých měsíců jsou většinou ještě před sezonou v nejlepším stavu. „V zimě a na jaře je hlavní náplní práce ubytovatelů rekonstrukce ubytovacích míst a příprava na nové zákazníky. První návštěvníci tak přijíždí do čistého a hezky připraveného prostředí,“ podotýká Michal Tůma z cestovní agentury Invia.cz, která nabízí širokou škálu dovolených před sezonou po celém světě. „Výhodou je i odpočatý personál, který ještě není unaven a vyčerpán turistickým náporem. Věnuje tak klientům stoprocentní pozornost,“ říká Tůma.

Celý článek najdete zde: Proč si užít dovolenou před sezonou?

primazena.cz

Publikováno: 28.05.2013