Last minute zájezdy se těší velké oblibě, jejich vyprodanost na srpen je až 80 %

Nabídka last minute zájezdů na srpen je omezená. Prodejci zájezdů dobře odhadli poptávku českých cestovatelů a počet volných míst v nasmlouvaných hotelech se tenčí. Přesto i nyní lze při dobrém výběru najít zajímavý zájezd za výhodnou cenu! Nejširší nabídku aktuálně nabízí Egypt, vyprodanost pobytů do této destinace je k dnešnímu dni na úrovni 56 %.

V případě Turecka či Tuniska je nabídka zájezdů vyprodaná z přibližně 70 %. V Turecku jsou již téměř nedostupné rodinné pokoje. Jde o ubytování pro dvě osoby s jednou až třemi přistýlkami. A last minute zájezdy do Tuniska? Tady je v letošním roce k dispozici výrazně méně pobytů než loni. Omezený výběr je především u pobytů s odletem z Brna či Ostravy.

Nejvyšší míru "vyprodanosti" je možné nyní registrovat u letních dovolených vŘecku a Bulharsku, ta se aktuálně pohybuje na úrovni 80 %. Jde o destinace, které jsou oblíbené především u rodin s dětmi.

I přesto cestovní agentura Invia nabízí pro cestovatele také v srpnu zajímavé nabídky výhodných last minute zájezdů. Trendem letošní sezóny je dovolená na řeckých ostrovech Kos a Kréta. Poptávka je pak zejména po osmidenních leteckých pobytech.

Celý článek: Last minute zájezdy se těší velké oblibě, jejich vyprodanost na srpen je až 80 % 

regionycr.cz

Publikováno: 01.08.2014