Kdo z oboru uspěl v Českých 100 nejlepších?

V pátek 28. listopadu byly slavnostně vyhlášeny výsledky prestižní ankety Českých 100 nejlepších včetně oborové kategorie Cestovní ruch a hotelnictví. Slavnostní ceremoniál proběhl ve Španělském sále Pražského hradu za účasti exprezidenta republiky Václava Klause či předsedy Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Jana Hamáčka.

V oborové kategorii Cestovní ruch a hotelnictví byly oceněny společnosti Invia.cz, ESO travel, Lázně Bělohrad, TOP Hotels Group, Travel Service a také Jihomoravský kraj. Cestovní agentura Invia se mezi nejúspěšnější společnosti v oblasti cestovního ruchu zařadila poprvé. „Fakt, že byla naše práce oceněna v prestižní anketě Českých 100 nejlepších, je pro naši společnost velkým úspěchem a především odměnou za naše úsilí. Snažíme se být pro české občany spolehlivým partnerem při cestování. Proto kromě široké nabídky zájezdů od ověřených cestovních kanceláří budujeme i doplňkové služby pro turisty a pracujeme na vzdělávání našich pracovníků, aby byli schopni zákazníkům co nejlépe pomoci,“ uvedl Michal Tůma, marketingový ředitel cestovní agentury Invia, která je největším on-line prodejcem zájezdů na českém trhu.

„V anketě Českých 100 nejlepších jsme byli letos oceněni poprvé. Věřím, že díky naší usilovné a dlouhodobé snaze o zkvalitňování služeb uspějeme i v příštím, tedy jubilejním dvacátém ročníku,“ doplnil Tůma.

COT business

Publikováno: 05.01.2015