Prodejci dovolených se chystají na sezonu, Invia nabere stovky pracovníků

Sezona letních dovolených se rychle blíží a na zvyšující se poptávku po tuzemských i zahraničních destinacích reagují i samotní prodejci. Cestovní agentura Invia například aktuálně hledá stovky prodejců na svá pracoviště v Praze, Brně a Ostravě. Jde o největší náborovou kampaň v historii společnosti, oproti loňsku přijímá dokonce řádově o stovky sezonních pracovníků více.

Nabídka sezonní práce platí od začátku června do konce září, tedy v době, kdy lze očekávat největší zájem o dovolené. Práce je aktuálně nabízena na plný úvazek. Společnost však vychází vstříc studentům, kterým poskytuje volno pro splnění studijních povinností.

Náplň práce spočívá zejména v telefonickém vyřizování objednávek klientů a zajištění komunikace s cestovními kancelářemi. Kdo se chce o sezónní práci v cestovní agentuře ucházet, měl by mít především dobré komunikační schopnosti a všeobecný přehled. Všem prodejcům navíc Invia slibuje profesionální zaškolení do problematiky cestovního ruchu.

"Oblast cestovního ruchu je na pracovním trhu poměrně uzavřená komunita, kam není snadné proniknout. Díky dynamickému růstu společnosti si můžeme dovolit nabídnout příležitost novým talentům, kteří mají zájem se v tomto odvětví prosadit. Pozice prodejce u lídra na trhu je pro tyto adepty ideálním startovním můstkem," uvedla Irena Tůmová, personální ředitelka cestovní agentury Invia, která je největším českým prodejcem zájezdů přes internet.

Jak Tůmová dodala, Invia díky své pozici na trhu může pracovníkům nabídnout vysokou základní mzdu a atraktivní odměny. Po dobu pěti týdnů jim garantuje minimální základ mzdy 18 750 Kč. Díky odměnám pak podle ní mzda prodejce může dosáhnout až 30 tisíc korun měsíčně a více.

Invia zájemce o spolupráci tradičně oslovuje prostřednictvím vlastních webových stránek, specializovaných portálů s nabídkami práce a také sociálních sítí.

 

Celý článek: Prodejci dovolených se chystají na sezonu, Invia nabere stovky pracovníků

tyden.cz

Publikováno: 03.06.2015