5 výhod rychlého rozhodnutí

Zájezdy na první moment:

Bulharsko, Řecko a Turecko jsou hity nadcházející sezony

Až o 50 % nižší cena zájezdu a dítě zdarma. Kdo by na takovou nabídku neslyšel. S First Minute nabídkou zájezdů získáte celou řadu výhod.

1. Zaplatíte méně

Ve First Minute nabídkách najdete ceny až o 20–50 % nižší, než jsou ty katalogové. Musíte si ale pospíšit. Ty nejvýhodnější nabídky v některých cestovkách platí jen do konce listopadu. Jiné sice drží First Minute ceny ještě v lednu, ale i u nich bude tou dobou nabídka probraná.

2. Dostanete bonusy

Bezplatný transport na letiště, v destinaci či kapesné. I to můžete dostat. First Minute si ale nejvíce užívají rodiny s dětmi. Není totiž problém narazit na nabídku, kdy bude mít dítě pobyt zcela zdarma.

3. Nejoblíbenější hotely jsou volné

Ti, co se rádi vrací na stejné místo, už si to určitě zažili. Stačí chvíli zaváhat a v nejlepších termínech je hotel vyprodaný.

Platí tu přitom jednoduché pravidlo. Čím lepší a výhodnější nabídka, tím rychleji je plná.

4. Vyberete si levnější pokoj

Pokoj typu 2+2 pro čtyřčlennou rodinu, je mnohem výhodnější než dva dvoulůžkové pokoje, ve kterých pak plnou musí rodina platit plnou cenu. „Právě o tyto pokoje s 2 či 3 přistýlkami bývá v předprodejích vždy velký zájem a sehnat je pak na Last Minute bývá velmi obtížné, často i nemožné,“ říká Petr Šatný z CK Alexandria.

5. Může vás být víc

Sehnat ubytování pro větší skupinu je s postupujícím časem téměř nemožné. Některé cestovky navíc nabízí pro větší skupiny množstevní slevy, výhodnější storno, nebo zábavný program zdarma.

 

***

Táhne Řecko, Egypt ztrácí

V nadcházející sezoně se očekává největší zájem o Řecko, růst by měla i poptávka po dovolených v Turecku, Bulharsku nebo Albánii. „Naopak pokles zájmu lze očekávat v případě arabských zemí, jako Egypt či Tunisko,“ popisuje Michal Tůma z cestovní agentury Invia.

Blesk

Publikováno: 11.11.2015