Láká vás exotika? Zájezdy teď pořídíte za hubičku! PŘEHLED

Plánujete letos dovolenou v zahraničí, ale ještě nikdy vám nevyšly peníze na to, abyste si užili trochu té exotiky? Tradičně nejoblíbenější destinace Čechů, jako je Egypt, Tunisko nebo Turecko, jsou letos rekordně levné.

Vidět pyramidy, svést se na velbloudovi a na vlastní kůži zažít zcela odlišnou kulturu, to bylo ještě před několika málo lety prázdninovým snem mnoha Čechů. Strach z terorismu ale preference mnoha lidí výrazně změnil, přitom v turistických letoviscích hrozí jen minimální nebezpečí.

Cestovní kanceláře se snaží lidi do těchto destinací nalákat co nejnižšími cenami. Například All Inclusive letecký zájezd do Turecka pořídíte nyní i za 9 tisíc. Kromě toho cestovky nabízejí i další bonusy - snížení ceny za včasný nákup nebo třeba dítě zdarma.

Mnohé z nich také garantují možnost výměny destinace, a to třeba i týden před plánovaným odjezdem. Právě teď jsou v nabídce cestovních kanceláří tzv. first minute nabídky, díky kterým můžete ušetřit tisíce korun. Vzhledem k celkovému snížení cen jsou teď zájezdy do Turecka, Tuniska nebo Egypta doslova za hubičku. Akce podle prodejců budou pokračovat i v únoru.

Podívejte se na vybrané nabídky společnosti Invia, která nabízí zájezdy od více než 300 cestovních kanceláří:

Dovolená - Turecko
 

 

 

Dovolená - Tunisko
 

 

 

Dovolená - Egypt
 

 Celý článek: Láká vás exotika? Zájezdy teď pořídíte za hubičku! PŘEHLED

 

 

 

tn.nova.cz

Publikováno: 18.01.2016