Invia.cz otevírá pobočku v centru Prahy, zájezdy se opět vrací do sídla CKM

Praha, 31. května 2011

Společnost Invia.cz zítra otevře moderní last minute centrum ve středu Prahy. Speciální pobočka v letních měsících poskytne zázemí pro zákazníky se zájmem o nákup zájezdů na poslední chvíli. Nové centrum klienti naleznou na ulici Jindřišská 28 v Praze 1 v tradičním sídle Cestovní kanceláře mládeže (CKM). Do zrekonstruované budovy se tak po letech opět vrátí prodej zájezdů.

Zbrusu nové prostory moderní pobočky společnosti Invia.cz v centru Prahy budou veřejnosti otevřeny zítra 1. června 2011. Zákazníci budou moci speciální pobočku zaměřenou výhradně na prodej last minute zájezdů navštívit pouze v letních měsících, a to od června do září. Vyškolený personál zde bude k dispozici klientům každý den vždy od 9 do 20 hodin.

Každé léto se na nás obrací vysoký počet klientů s poptávkou po last minute zájezdech. Proto jsme se rozhodli pro otevření specializovaného centra a tedy i navýšení prodejní kapacity v centru Prahy. Díky tomu budeme moci mimo virtuálních služeb nabídnout zákazníkům také špičkový servis na kamenné pobočce,“ sdělil Michal Tůma, marketingový ředitel společnosti Invia.cz, která je největším internetovým prodejcem zájezdů na českém trhu. „V dalších měsících rádi přivítáme naše klienty na standardní pobočce, která se nachází v blízkosti nového last minute centra a je otevřena po celý rok,“ doplnil Tůma.

Pražské last minute centrum představuje 46. pobočku společnosti Invia.cz na území České republiky. Zákazníci budou moci moderní centrum využít k platbě zájezdů v hotovosti či osobnímu doručení dokumentů, navíc se zde mohou při výběru zájezdu poradit s odborníky. Nová pobočka bude sídlit přímo v budově CKM, která byla v minulosti tradičním místem prodeje zájezdů.

Budovu na Jindřišské ulici mají pražané již bezprostředně spojenou s prodejem zájezdů. Právě proto jsme rádi, že se nám podařilo naši pobočku otevřít právě zde. Tento prostor budeme využívat každé léto nejméně pět následujících let,“ uvedl Michal Tůma ze společnosti Invia.cz. „Každý rok otevíráme pět až deset nových poboček po celém území České republiky. Naším cílem je mít pobočku v každém okresním městě,“ dodal Tůma.

Fotografie

Původní podoba budovy na Jindřišské ulici, kde sídlila CKM, s frontou zájemců o koupi zájezdu. Foto ke stažení zde.

V případě zájmu o fotografie z prvního dne otevření provozu zmodernizované budovy společnosti Invia.cz na ulici Jindřišská 28 v Praze 1 nás neváhejte kontaktovat. Fotografie budou k dispozici 1. června 2011.

O společnosti Invia.cz, a.s.

Společnost Invia.cz je největší internetová cestovní agentura v České republice a autorizovaný prodejce zájezdů více než 300 cestovních kanceláří. V roce 2010 společnost prodala zájezdy v celkové hodnotě 1,6 miliardy korun. Zákazníkům nabízí neustále aktualizovanou nabídku katalogových i last minute zájezdů v přehledné jednotné formě, čímž šetří čas při plánování dovolené.

Cestovní agenturu Invia.cz mohou klienti nalézt nejen na internetu, ale i v kamenných klientských centrech ve více než 30 českých městech. Invia.cz má své zastoupení již na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a Rumunsku.

Kvalitní servis zákazníkům společnost Invia.cz zaručuje prostřednictvím špičkových technologií, znalosti cestovního ruchu a modernímu call centru v Brně s vysoce kvalifikovanými prodejci.

press@invia.cz

Publikováno: 31.05.2011