Invia.cz dnes spouští první nákupní klub v ČR zaměřený na exkluzivní nabídku zájezdů

 

Praha, 17. srpna 2012

Cestovní agentura Invia.cz dnes na českém trhu spouští první nákupní klub s názvem Travelon, zaměřený na cestování. Jeho členové budou moci využít exkluzivní nabídky cenově výhodných zájezdů, hotelů a letenek od renomovaných cestovních kanceláří. Nakupujícím bude navíc k dispozici tým expertů, který odborně poradí s výběrem vhodného pobytu.

Soukromý online nákupní klub Travelon každý týden nabídne svým členům asi 10 exkluzivních zájezdů. Tyto pobyty jsou pečlivě vybírány a sestavovány vyškoleným týmem odborníků. Nabídka zájezdů je přitom výhodnější než v běžných prodejních sítích na trhu a je časově omezena. Členové klubu ke každému pobytu získají slevu, nadstandardní cestovatelské výhody či bonusovou službu, jakou je například výhled na moře či fakultativní výlet zdarma. Zájezdy bude možné zakoupit prostřednictvím cestovní agentury Invia.cz.

 

„Přestože v zahraničí mají nákupní kluby zaměřené na prodej zájezdů velký úspěch, na českém trhu něco takového zcela chybělo. Proto jsme se rozhodli spustit klub Travelon a umožnit tak i českým turistům vybírat z vysoce kvalitních pobytů za zvýhodněných podmínek,“ uvedl Michal Tůma, marketingový ředitel cestovní agentury Invia.cz, která je jedničkou českého trhu v oblasti prodeje zájezdů přes internet. „Odborníci budou každý týden aktualizovat nabídku. Členové klubu tak mají jistotu, že se jedná o nejzajímavější pobyty na trhu s vysokou kvalitou služeb. Počet členů je omezený, aby nedocházelo k vyprodání nabídek. Lidé si budou moci prostřednictvím klubu zajistit i výhodné ubytování v hotelích a letenky,“ doplnil Tůma s tím, že  obdobný projekt online nákupního klubu zájezdů brzy spustí i na Slovensku a v Maďarsku.

 

 

 

O nákupním klubu Travelon

 

Soukromý online nákupní klub Travelon se zaměřuje na exkluzivní nabídku zájezdů. Jedná se o první projekt svého druhu v České republice. Členové klubu získají přístup k exkluzivním nabídkám zájezdů, hotelů či letenek od renomovaných cestovních kanceláří. Nabídka je pravidelně aktualizována a časově omezena. Tým expertů Travelon ji denně vybírá ve spolupráci s partnery. Školení odborníci navíc členům poradí s výběrem vhodného zájezdu.

 

Nabídka zájezdů v klubu Travelon je výhodnější než jinde na trhu. Členové automaticky získávají slevu na nákup, nadstandardní cestovatelské výhody či jiné bonusové služby. Pobyty je možné zakoupit prostřednictvím cestovní agentury Invia.cz.

 

Členství v klubu Travelon je možné získat na pozvání cestovní agentury Invia.cz nebo stávajícího člena online nákupního klubu. Počet členů je omezený.

 

Více informací o nákupním klubu Travelon naleznete na www.travelon.cz.

 

Publikováno: 17.08.2012