Invia.cz zvítězila v soutěži WebTop100, ocenění získala v kategorii Obchod a služby

Praha, 29. října 2012

Cestovní agentura Invia.cz se stala absolutním vítězem kategorie Obchod a služby v letošním ročníku soutěže WebTop100. Webové stránky společnosti navíc získaly 1. místo v kategorii Cestovní ruch. Invia.cz obdržela ocenění díky nové podobě webu s pokročilým systémem vyhledávání zájezdů, který představila letos v červnu.

V rámci soutěže WebTop100 jsou srovnávány webové prezentace nejvýznamnějších společností na českém trhu. Odborná porota v soutěži hodnotí UX a grafický design, technické řešení, kvalitu marketingu a zároveň míru přínosu webu pro uživatele. Ve všech uvedených bodech prokázaly webové stránky cestovní agentury Invia.cz vysokou kvalitu. V letošním roce společnost představila inovovaný design webu s možností současně vyhledávat a porovnávat pobyty v různých zemích a lokalitách.

 „Vítězství v kategorii Cestovní ruch i v celkové kategorii Obchod a služby si velice vážíme. Jde především o ocenění naší dlouhodobé práce na zkvalitňování webových stránek. Za tímto úspěchem vidíme zejména nejnovější inovace, které našim klientům přináší možnost efektivnějšího hledání zájezdů,“ sdělil Michal Tůma, marketingový ředitel společnosti Invia.cz, která je jedničkou českého trhu v oblasti prodeje zájezdů přes internet. „Při vývoji webových stránek vždy reagujeme na aktuální potřeby zákazníků. Například nový web lze snadno prohlížet v mobilních telefonech či tabletech, jeho responsivní design se totiž přizpůsobí na míru každému zařízení,doplnil Tůma. 

Publikováno: 29.10.2012