Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Aktivní dovolená pro ženy

BLOG_PHOTO_2914]

Již Vás nebaví sedět doma? Potřebujete si odpočinout od každodenního shonu? Máte rády moře, ale nerady lenošíte pouze na pláži? Chcete poznat nové lidi? Třeba právě pro Vás bude aktivní dovolená tím pravým. 

Některé kanceláře nabízejí speciální letní dovolené u moře pro ženy všeho věku. Naučíte se něco nového při aktivitách, krásně se opálíte a kdo ví? Možná najdete i novou kamarádku.

Aktivní dovolená v Chorvatsku

Jednou z nejnabízenějších zemí se stalo v tomto směru Chorvatsko. Nabízí se pobyty ve vilách v různých částech země, spojené s cvičením pilates, jógy, zumby, břišních tanců či aerobicu. Zkuste například ubytování v hotelu Croatia Sydney či vile Babaja v Omiši, Vilu Julia v Pakoštane jejíž součástí je i bazén nebo apartmánové vily Marin a Marina v Tučepech. Všechna tato ubytování nabízí kurzy aerobicu ve vybraných červnových, srpnových a zářijových termínech autobusovou dopravou. Pokud máte zájem o více informací, kontaktujte kteroukoliv pobočku Invia.

Aerobic v Chorvatsku

Aerobic v Chorvatsku

Dovolená na kole v Itálii

Chcete zažít opravdu aktivní dovolenou a při ní také poznat krajinu jiné země? Zkuste cyklistické pobyty u jezera Lago di Garda v Itálii. Tamní příroda Vás dozajista okouzlí a můžete využít i možnost koupání v jezeře ledovcového původu. Mnohé cestovní kanceláře pořádají i organizované zájezdy, kdy Vás na místo dovezou autobusem, je zajištěno ubytování a dána trasa.

Dovolená na kole u Lago di Garda

Dovolená na kole u Lago di Garda

Jóga na Zakynthosu

Pokud se Vám nechce cestovat na dovolenou autobusem či autem a je pro Vás pohodlnější letadlo, zvolte pobyt na jednom z nejkrásnějšího ostrovů Řecka – Zakynthosu. Ostrov s dlouhými písečnými plážemi a možností výletů na pláže plné želv Vás ohromí. Navíc si zacvičíte jógu každé ráno a večer při západu slunce. Tyto pobyty hodně vyhledávají i maminky s dětmi.

Jóga na Zakynthosu

Jóga na Zakynthosu

Nákupní horečka – aktivní dovolená trochu jinak

Některé z nás si ale aktivní odpočinek představují trochu jinak. Neodpočinete si nikde jinde než v obchoďáku při nákupech věcí pro sebe? Vydejte se za nákupy do světa. Většina z vás určitě zná nákupní dům Primark. Ať už se vydáte do Vídně, Drážďan nebo Londýna, vzhledem k nízkým cenám se s prázdnou určitě nevrátíte.

Cestování za nákupy

Cestování za nákupy

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín