Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dovolená na zaoceánské lodi kolem států Evropy

Plavba lodí

Plavba lodí

Už Vás nebaví ty typické dovolené stále na jednom místě? Chtěli byste za pár dní objevit krásy více zemí? Napadla Vás někdy plavba lodí, kdy toto všechno zažijete, a navíc strávíte netradiční dovolenou ubytovaní v kajutách lodi?

Na co se při plavbě záoceánskou lodí připravit?

  • Pokud trpíte mořskou nemocí, není to nic pro Vás.
  • I když se jedná o Evropu, potřebujete na tyto cesty platný pas, jeho platnost musí být minimálně 6 měsíců po návratu z plavby.
  • Stravování je formou plné penze, pití není zahrnuto v ceně (je možné dokoupit nápojové balíčky).
  • V 90% není v ceně plavby doprava do přístavu (letenka). Je možné ji zajistit na vyžádání.
  • Povinné denní spropitné obsluze.
  • Na lodi není přítomen delegát.
  • Nalodění je 2 hodiny předem.
  • Pokud během cesty opustíte loď (výlety, nákupy), dejte si pozor na čas odplutí – loď na Vás čekat nebude.

Užijte si plavbu na záoceánské lodi

Užijte si plavbu na záoceánské lodi

Kouzelným Středomořím na největší lodi světa – Symphony of the Seas

Jednou z několika výhod této plavby je, že letenku do Barcelony již máte zahrnutou v ceně, a navíc je plavba i s českým delegátem. Jediný termín této plavby je 6.10. - 14.10.2018. Lodí Symphony of the Seas budete uchvácení a pokud vezmete s sebou i děti, možná loď nebudou chtít na konci týdne ani opustit. Na lodi najdete 20 restaurací, divadlo v broadwayském stylu, kabaret, karaoke bar, lezecké stěny, lanové centrum, dva surfařské simulátory, fitness, nejdelší tobogan na mořích Ultimate Abyss, 4 bazény a 10 vířivek. Loď má 47 palub a pojme 67 804 pasažérů.

V rámci plavby se podíváte do Barcelony (Španělsko), Palma de Mallorca (Mallorca), Marseille (Francie), La Spezie (Itálie), Civitavecchie (Itálie) a Neapole (Itálie).

Symphony of the Seas

Symphony of the Seas

Costa Luminosa

Loď Costa Luminosa pojme necelých 3000 cestujících a nabízí prvotřídní služby. K vybavení lodi mimo jiné patří wellness, posilovna, golfový simulátor, 2 venkovní  bazény, tobogan, 4 vířivky, 4D kino, simulátor Formule 1, dráha na in-line bruslení a 11 barů.

Trasa plavby je následující: Benátky (Itálie), Bari (Itálie), Atény (Řecko), Olympia (Řecko), Kotor (Černá Hora) a Split (Chorvatsko).

Costa Luminosa - bar

Costa Luminosa - bar

MSC Meraviglia

Loď MSC Meraviglia je aktuálně čtvrtým největším výletním plavidlem světa, má 19 palub a pojme až 5 714 pasažérů. Na lodi si můžete dopřát procházku po promenádě s nejdelší LED klenbou na moři nebo gurmánské zážitky ve 12 restauracích a barech. K zábavě nabízí Polar Aquapark, představení Cirque du Soleil, simulátory Formule 1 nebo karaoke.

Trasa plavby: Janov (Itálie), Civitavecchia (Itálie), Palermo (Itálie), Valletta (Malta), Barcelona (Španělsko), Marseille (Francie).

MSC Meraviglia

MSC Meraviglia

Costa Favolosa

Loď Costa Favolosa pojme téměř 4000 pasažérů, její dominantou je atrium Dei Diamanti s ochozy nákupní galerie a prosklenými panoramatickými výtahy. K vybavení lodě patří lázeňský areál, posilovna, sportovní hřiště, 4D kino, kasino a dětské cluby s vybavenými hernami.

Trasa plavby: Warnemünde (Německo), Aahrus (Dánsko), Haugesund (Norsko), Olden (Norsko), Hellesylt (Norsko), Bergen (Norsko).

Costa Favolosa - atrium

Costa Favolosa - atrium

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín