Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nejlepší evropské party destinace pro léto 2018

Party destinace 2018

Party destinace 2018

Chtěli byste si letošní dovolenou opravdu užít? Prohýřit celé noci na diskotékách, v barech či na plážových párty? Mám pro Vás hned několik tipů na party destinace v Evropě. Jistě spoustu míst znáte, některé Vás třeba překvapí a do jiných se zase hned zamilujete.

1. Pag

Nám nejznámější a nejdostupnější jsou velkolepé párty na Zrce Beach na ostrově Pag v Chorvatsku. V průběhu letní sezóny se jich zde koná hned několik. Čekají Vás večírky na lodi, párty u bazénu a nekonečně se linoucí hudba z barů a diskoték. V letošním roce začíná první párty již 31.5.2018, poslední si pak užijete 2.9.2018

Pláž Zrce, Pag

Pláž Zrce, Pag © Noa Beach Club

2. Ibiza

Kdo by nechtěl zažít párty na Ibize. Celosvětově proslulá bouřlivým nočním životem, ale také teplými slunečnými dny a průzračným mořem, které je vhodné pro šnorchlování. Největší akce se konají ve středisku San Antonio. Výhodou ale je, že po ostrově jezdí tzv. Discobusy, které Vás téměř všude odvezou. Nejznámějším klubem je Amnesia, má dlouhou historii (otevřeno od roku 1970) a za vstup dáte od 30 do 60 Eur. Prý největším klubem na světě je Privilege. Tento podnik pojme až 10 000 návštěvníků. Největší plážové párty se pořádají na Playa d´en Bossa.

Ibiza

Ibiza

3. Mallorca

K nočním ostrovům patří i Mallorca. Pokud chcete klidnou dovolenou, rozhodně si nevybírejte středisko Magalufta, které je svým rušným životem dosti známé. Převážně se zde sjíždějí mladí Angličané  a Němci, jež jsou svými bujarými večírky známí po celém světě. Najdeme zde také jednu z největších diskoték na světě BMC Planet Dance či Casino. Klub pojme až 4000 lidí, na akce jsou vstupenky od 48 Eur.

BMC Planet Dance, Mallorca

BMC Planet Dance, Mallorca © BMC Planet Dance

4. Praha

Myslím si, že Vás nepřekvapí, že do našeho článku patří i Praha. Určitě Vám neuniklo mnoho zpráv, kdy se do Prahy sjíždí nezletilí studenti z okolních zemí. Mezi oblíbené podniky patří například Coyotes Bar Prague. Pokud jste viděli film Divoké kočky, jistě si vzpomenete na podnik, kde se tančí na baru a klienti jsou občas politi vodou. Pokud ne, o to větším překvapením pro Vás bar bude. Neměli bychom zapomenout ani na SaSaZu. Klub je dost často plný známých tváří.

Praha

Praha

5. Mykonos

Ani oblíbené Řecko nezůstává pozadu. Ostrov Mykonos je sám o sobě klidnějším ostrovem. Patří mezi ty dražší dovolené a jezdí sem spoustu celebrit. Ale i tady se skutečně zabavíte. Super Paradise Beach je považována za nejkrásnější pláž na Mykonosu a opravdu to zde žije. O pláži je známo, že je vyhledávána převážně studenty a homosexuály. Na pláži probíhají přes léto celodenní párty, je zde i spousta barů a klubů. Půlka pláže je navíc nudistická.

Super Paradise Beach, Mykonos

Super Paradise Beach, Mykonos

6. Zakynthos

Cenově dostupnější je řecký Zakynthos. Jeho nejživější částí je středisko Laganas. Pláž se zde v noci mění v jednu velkou diskotéku a alkohol teče proudem. Pozor, v některých obdobích hlavní sezony je v noci vstup na pláže zakázán, jelikož tu vyvádí své mladé kareta obrovská, jenž je chráněná. Nezoufejte, pobřeží je plné barů, kde se můžete zabavit.

Ostrůvek Cameo, Zakynthos

Ostrůvek Cameo, Zakynthos

7. Bulharsko

Země je stále více navštěvována a přizpůsobují se stále více turistům. Mezi nejrušnější střediska patří Slunečné pobřeží. Promenády jsou opět plné barů i diskoték, najdete zde hned 2 velké aquaparky a pokud si chcete zavzpomínat na mládí, je zde na spoustě míst i několik „pouťových atrakcí“. Dalším takovým střediskem jsou potom Zlaté písky, kde to žije podobně jako na Slunečném pobřeží. Po západu slunce se plní místní taverny, bary či vyhlášené diskotéky a hudba hraje až do rána.

Slunečné pobřeží, Bulharsko

Slunečné pobřeží, Bulharsko

8. Holandsko

Do hlavního města - Amsterdamu - se sjíždí mladí z celého světa. Především je to kvůli benevolenci místních zákonů vůči lehkým drogám. Mladí hojně navštěvují coffee shopy či smartshopy, nejeden zavítá i do uličky červených luceren. V centru města se nachází i několik známých barů a diskoték.

Noční Amsterdam

Noční Amsterdam

9. Francie

Největší večírky se pořádají v St. Tropez na Nikki Beach. Pokud ale hned ze začátku večera nesbalíte milionáře, tak se tu asi nenapijete. Pohybují se zde převážně celebrity a pití zde stojí ohromné sumy. Dosti podobně na tom bude i velkolepé Cannes, nicméně tady si již ten drink dopřejete a užijete si zábavu na místních diskotékách. Neoblíbenějším barem/clubem byl zvolen La Belle Epoque.

Cannes, Francie

Cannes, Francie

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín