Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Invia otevírá dosud největší pobočku v Domu módy

Vzdušné, moderní a prozatím největší prostory otevíráme ve druhém patře historicky známého Domu módy na Václavském náměstí.

Nová pobočka nahradí stávající pracoviště v ulici Jindřišská a U Půjčovny. Na rozloze 492 m² poskytuje celkem 45 pracovišť. „K dispozici tu je 30 míst pro prodejce, prostor pro specialisty na letenky, pokladní, IT odborníky i další zaměstnance. Oproti minulým pobočkám, které měly kapacitu maximálně 18 pracovišť, se tak jedná o značné rozšíření,“ komentuje Kateřina Macečková, Back Office Manager.

Přestavba v režii Invia však musela vzniknout v rekordním čase. „Prostory k rekonstrukci jsme převzali v polovině srpna, kompletní zařízení, výrobu nábytku, polepů a dalších nezbytností jsme pak stihli zajistit do 4. září, kdy na místě začali pracovat první zaměstnanci,“ vysvětluje Macečková. Všichni pracovníci pak budou k dispozici na nové adrese od konce září.

Pobočka tak obohatí známý Dům módy, který v centru města stojí už více než 60 let a v dobách minulého režimu platil za luxusní módní centrum. Přestože doby, kdy před Domem módy stály fronty lačnící po nejnovějších módních kouscích, jsou minulostí, budova s jedinečnou historií k centru Prahy neodmyslitelně patří. „Dům módy je pro Prahu ikonický, ráz budovy jsme se proto snažili zachovat i při aranži výloh. Postavy v nich evokují figuríny s oblečením,“ dodal Michal Bošela z cestovní agentury Invia.

27.09.2017 Invia

Štítek:

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín