Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Odtud děti nedostanete aneb nejlepší hotely s aquaparky

TOP hotely s aquaparkem

TOP hotely s aquaparkem

Snem každého rodiče je užít si klidnou dovolenou s dětmi. Hotelů, které jsou zaměřené na rodiny, existuje nespočet. My vám představíme ty, které patří mezi neoblíbenější a do jejich destinace doletíte do pěti hodin.

Egypt

Jungle Aqua Park pro menší i větší

Jungle Aqua Park pro menší i větší

Egypt je zemí, kde na děti opravdu myslí, a proto i u většiny hotelů najdete vetší či menší aquaparky. Mezi ty nejlépe hodnocené hotely patří Jungle Aqua Park 4* na jihu Hurghady. V hotelu je dohromady 21 bazénů pouze pro dospělé. Pro děti je zde obří aquapark s 35 skluzavkami a tobogány, bazény jsou v zimě vyhřívané. Levnější variantou je hotel Pickalbatros Aqua Park 4*, nižší cena mu ale neubírá na kvalitě. Pro děti je tady divoká řeka, bazén s mořskými vlnami, bazén se skluzavkami pro menší děti a 4 dlouhé tobogány.

Mrkněte na zájezdy do Egypta

Turecko

Aquasis Deluxe

Aquasis Deluxe

V Turecku, obdobně jako v Egyptě, je nepřeberné množství hotelů s vyžitím pro děti. Jedním z nich je obrovský komplex Aquasis Deluxe 5* několik málo kilometrů od střediska Didim. Hotel je vybavený aquaparkem se 7 tobogány. Dalším velice oblíbeným hotelem je Pegasos Royal & Resort 5*. Hotel má 2 tobogány a dětský bazén se skluzavkami. 

Dovolená s dětmi v Turecku

Kanárské ostrovy

Aquapark Lago Oasis

Aquapark Lago Oasis

Na ostrově Gran Canaria je jedním z nejoblíbenějších hotelů zaměřených na děti Paradise Costa Taurito 4* či Paradise Lago Taurito 3*. Oba hotely jsou součástí komplexu Paradise Resort Taurito. Mezi hotely je areál Lago Oasis se vzájemně propojenými bazény s mořskou vodou a skluzavkami.

Zažijte pohodu na Kanárech

Španělsko

Sol Katmandu Park & Resort

Sol Katmandu Park & Resort

Pokud se letos chystáte do prosluněného Španělska, zvolte na pobřeží Costa del Almeria hotel Zoraida Park & Garden Resort 4*. Hotel má menší aquapark s dětskými atrakcemi a tobogany. Navíc je v hotelu i PC herna. V případě, že jste se zamilovali do Mallorcy, máte možnost ubytování v hotelu Sol Katmandu Park & Resort 4*, u kterého je volný vstup do Katmandu Parku. Tento komplex pro děti nabízí mimo jiné i vodní svět, minigolf, dům kouzel nebo 4D kino.

Rodinná dovolená ve Španělsku

Bulharsko

Sol Nessebar Mare

Sol Nessebar Mare

O Bulharsko je v posledních letech stále větší zájem, nejen kvůli krátké letové vzdálenosti a nižším cenám. Zvolením hotelu Sol Nessebar Mare 4* určitě nešlápnete vedle. Je součástí komplexu tří hotelů Sol Nessebar Palace 5*, Mare a Bay 4*. Hotel je přímo na pláži a disponuje aquaparkem se skluzavkami a tobogany. V Albeně, o něco dále od pláže, stojí hotel Vita Park 3*. Hosté ubytování v tomto hotelu mají zdarma vstup do aquaparku Aquamania, který je zhruba 200 m od hotelu.

Vydejte se do Bulharska

Itálie

Citta del Mare

Citta del Mare

Pokud byste se letos rádi podívali na Sicílii, můžeme doporučit hotel Citta del Mare 3*. V komplexu je soustava několika bazénů se skluzavkami, které jsou zabudovány ve skále a ústí do moře. Pokud vás láká jižní Itálie, navštivte Kalábrii a hotel Club Itaca Nausicaa 4*. Aquapark není součástí hotelu, nachází se hned vedle a 1x týdně sem máte vstup zdarma. 

Vyrazte s dětmi do Itálie

TIP: Přečtěte si článek, jak si usnadnit cestování s dětmi.

Kypr

Noahs Ark Deluxe and SPA

Noahs Ark Deluxe and SPA

I Kypr se může pochlubit několika kvalitními hotely zaměřenými na děti. Jedním z nich je i Noahs Ark Deluxe and SPA 5*. V hotelu je menší aquapark, dětské hřiště a během hlavní sezony probíhají animační programy v českém jazyce. Cenově výhodnější variantou je hotel Crystal Rocks 3*. Hotel má vlastní aquapark a zábavní program pro děti v češtině.

Objevujte s rodinou Kypr

Řecko

Star Beach Village

Star Beach Village

Nesmíme zapomenout ani na Řecko, které patří mezi nejoblíbenější destinace. Pokud se rozhodnete vyrazit na Krétu, nabízí se vám ubytování v hotelu Star Beach Village 4*. V těsné blízkosti hotelu je vodní park Star Beach. Na Korfu je oblíbený hotel pro rodiny s dětmi Labranda Sandy Beach Resort 4*+. Jsou zde 3 bazény pro dospělé a bazén se 4 skluzavkami pro děti.

Vyberte si zájezd do Řecka

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín