Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Proč vyrazit na dovolenou s cestovní agenturou

Dovolená u moře

Dovolená u moře Shutterstock

Bude vaše letošní dovolená zcela ve vaší režii, nebo se rozhodnete nechat část odpovědnosti na cestovní agentuře a užijete si zasloužené volno s čistou hlavou? Než si odpovíte na tuto otázku, zkuste dát na misky vah všechny výhody, které jsme pro vás shrnuli v našem článku.

Vysněná dovolená na pár kliknutí

Źeny v kavárně

Źeny v kavárně Shutterstock

Stačí jen několik minut vašeho drahocenného času a během polední pauzy ve vašem oblíbeném bistru získáte dokonalý přehled o nabídce i cenách zájezdů českých i zahraničních cestovních kanceláří. Sofistikované filtry vám pomohou utřídit priority a nasměrují vás přímo do vašeho vysněného letoviska. Že ještě nevíte, kam přesně zamíříte? Žádný problém. Dejte si ještě jednu kávu a přečtěte si charakteristiky jednotlivých destinací, letovisek, články na našem blogu a zkušenosti našich klientů prostřednictvím více než 500 000 recenzí hotelů z celého světa.

Invia vám dá víc

  • Máme více než 20 let zkušeností
  • Nejširší nabídka zájezdů od českých i zahraničních CK na jednom místě
  • Stejný hotel, stejný termín, ale různé ceny. Jedině u Invia si snadno vyberete to nejlepší pro vás!
  • Více než 500 000 recenzí hotelů z celého světa od skutečných zákazníků
  • Stejná cena i slevové a akční nabídky jako u CK
  • Záruka nejnižší ceny
  • Komplexní cestovní pojištění, které kryje i nestandardní situace

Objevujte s námi svět

Servis šitý na míru

Hotelová recepce

Hotelová recepce Shutterstock

Ať už se chytáte na aktivní dovolenou plnou sportu a poznávání, pobyt s rodinou nebo si chcete užít pasivní odpočinek a nechat se hýčkat komfortem hotelového resortu, vždy je dobré mít možnost zvolit si tu nejlepší nabídku. Cena vašeho vysněného hotelu může být u jednotlivých cestovních kanceláří výrazně odlišná, významnou roli hraje také místo odletu. S Invia si jednoduše porovnáte zájezdy českých i zahraničních cestovních kanceláří a rozhodnete se pro variantu šitou na míru vašim finančním možnostem. Díky službě Invia Care vám bude k dispozici komplexní servis v češtině i horká linka 24/7 po celou dobu pobytu. Samozřejmostí je i celá škála aktuálních slevových akcí jednotlivých cestovních kanceláří. Vždy se vám zobrazí konečná cena zájezdu včetně všech poplatků. Hladce se s námi svezete na předsezónní vlně slev a pomůžeme vám proplout i vlnobitím nabídek last minute.

Vaše radost začíná u nás

  • 5 miliónů spokojených zákazníků
  • Kupte si zájezd online, po telefonu či na jedné ze 100 poboček
  • Kompletní servis v češtině a Horká linka 24/7 pro zájezdy se zahraniční CK
  • Jsme součástí mezinárodní skupiny Invia Group

Cestování bez obav

Procházka po pláži

Procházka po pláži Shutterstock

O tom, že cesty za hranice všedních dní se někdy mohou nepříjemně zkomplikovat a z nevinné věty „Maminko mě bolí ouško“ se může stát noční můra, která pohřbí nejenom sen o dnech strávených vodními radovánkami, ale i nemalou část rodinného rozpočtu, by mohl vyprávět nejeden rodič. Ať už se rozhodnete zakoupit zájezd online, po telefonu nebo na některé z mnoha našich poboček, vždy vám nabídneme pojištění, které vás podrží pro případ, že nepůjde vše přesně podle plánu. Nechal se váš třídní premiant příliš strhnout divokým animačním programem a podařilo se mu rozbít vybavení hotelu, přehnali jste to s pobytem na slunci nebo vaše tělo nezvládlo odvážné taneční kreace na místní diskotéce? Na první pohled infarktové situace se brzy promění v úsměvné vzpomínky, protože naše pojištění kryje i nestandardní situace. Samozřejmostí je komplexní servis v češtině.

Cestovní pojištění: Neviditelný strážce vaší dovolené

Čtěte také:

Cestovní pojištění: Neviditelný strážce vaší dovolené

Objevujte s námi svět

Dovolená v Thajsku

Dovolená v Thajsku Shutterstock

Více než 20 let zkušeností, 5 miliónů spokojených zákazníků a nejširší nabídka zájezdů českých i zahraničních cestovních kanceláří na jednom místě. Nebojte se být originální a rozletět se s námi tam, kam vás srdce táhne. Romantické Řecké ostrovy, gurmánská Itálie, elegantní Francie, žhavé Španělsko, rozkvetlá Madeira, hi-tech Dubaj, exotický Zanzibar, rodinné Bulharsko, důvěrně známé Slovensko, roztančená Brazílie nebo luxusní Maledivy. Ať už vyrazíte kamkoli, vaše radost začíná u nás.

 

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín