Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Žebříček 5 nejlepších all inclusive resortů světa

Užijte si all inclusive dovolenou

Užijte si all inclusive dovolenou

Každý z nás má jistě rád dobré jídlo a pití. Kombinaci těch nejrůznějších chutí, které dělají z jídla ten pravý požitek. A k dokonalé dovolené bezesporu tohle všechno patří. Pojďme se společně podívat na all inclusive hotely, které zabírají prvních pět příček pomyslného žebříčku sestaveného cestovatelským portálem TripAdvisor.

1. místo: Mexiko – Excellence Playa Mujeres

Mexická kuchyně patří mezi nejlepší na světě. Fazole na 1000 způsobů, chilli a slavná tequila, není se čemu divit, že se první v žebříčku tedy umístil mexický hotel pouze pro dospělé Excellence Playa Mujeres 5* v Cancúnu. Hotel je obrovský a se svými 15 budovami disponuje celkem 450 pokoji. Komplex nabízí spoustu outdoorových aktivit (jízda na kole, lukostřelba, hra boccia či volejbal), několik indoorových aktivit (fitness, jóga, kulečník) a wellness centrum. Pro hosty je připraveno deset mezinárodních restaurací a jedenáct stylových barů. Mimo jiné vám hotel připraví i dietní jídla.

Excellence Playa Mujeres

Excellence Playa Mujeres

Excellence Playa Mujeres - pláž

Excellence Playa Mujeres - pláž

2. místo: Řecko – Ikos Olivia

Ani Evropa nezůstává v tomto světovém hodnocení pozadu a nabízí vám hotel Ikos Olivia 5* na řeckém poloostrově Chalkidiki. Tento luxusní resort nabízí ubytování v hlavní budově a bungalovech v krásné zahradě. Nabídne Vám tradiční řeckou kuchyni (skopové maso, tzatziki, souvlaki, typický řecký salát,..), ale i speciality zahraničních kuchyní. Disponuje čtyřmi à la carte restauracemi (řecká, asijská, italská a francouzská). Všechno toto výborné jídlo, pro Vás chystají šéfkuchaři ocenění Michelinskou hvězdou. Navíc můžete využívat servis číšníků na pláži a u bazénu po celý den.

Ikos Olivia

Ikos Olivia

Ikos Olivia - interiér hotelu

Ikos Olivia - interiér hotelu

3. místo: Mauricius – Tamassa Resort

Jako třetí nejlepší hotel cestovatelé vyhodnotili Tamassa Resort 4*, který leží na jihozápadním pobřeží ostrova. Pyšnit se může několika restauracemi, včetně plážové, kde vás kuchaři přenesou do Latinské Ameriky či Itálie. Hlavní restaurace má pro změnu otevřenou kuchyni, kde můžete sledovat přípravu pokrmů šéfkuchaři. Zdarma hotel nabízí vodní sporty (windsurfing, šlapadla, loďky se skleněným dnem či vodní lyžování), posilovnu, tenis nebo diskotéku. Pokud si budete chtít po náročném dni odpočinout, můžete u jednoho z bazénů, které jsou obklopeny pískem.

Tamassa Resort - celkový pohled

Tamassa Resort - celkový pohled

Tamassa Resort - jeden z barů

Tamassa Resort - jeden z barů

4. místo: Maledivy – Kurumba Resort

Ostrovy a ostrůvky, jenž jsou romantickým rájem pro milovníky klidu a exotické fauny a flóry. Na čtvrtém místě žebříčku se umístil hotel Kurumba Resort 5*. Mimo jiné je velice oblíbený díky skvělým podmínkám pro potápění a šnorchlování. Nabízí devět restaurací, kde vaří pochoutky mezinárodní (italská, japonská, libanonská či indická) i místní kuchyně. Pro děti dětské hřiště, hernu nebo bazén. Pro dospělé boutique, tenisový kurt či lázně. Resort také nabízí rybářské výlety.

Kurumba Resort - pláž

Kurumba Resort - pláž

Kurumba Resort - restaurace

Kurumba Resort - restaurace

5. místo: Mexiko – Grand Velas Riviera Nayarit

Jako poslední uzavírá pětici opět mexický hotel Grand Velas Riviera Nayarit 5*. Luxusní resort nabízí výhled na oceán, wellness, nekonečný bazén a cluby pro děti a mládež. Restaurace nabízejí gastronomický prožitek, mimo jiné můžete ochutnat italskou, francouzskou a samozřejmě mexickou kuchyni. Nechybí ani restaurace na pláži s výhledem na moře (čínské a japonské speciality).

Grand Velas Riviera Nayarit

Grand Velas Riviera Nayarit

Grand Velas Riviera Nayarit - spa

Grand Velas Riviera Nayarit - spa

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín