Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Autosalon Ženeva 2018

Autosalon Ženeva 2018

Autosalon Ženeva 2018

Ve švýcarské Ženevě, nedaleko francouzských hranic, se bude od 8. do 18. března 2018 konat již 88. ročník oblíbeného autosalonu. Vydejte se sem na exkurzi a prohlédněte si ta nejluxusnější nablýskaná auta světových značek i nejočekávanější novinky. Ženevský autosalon proběhne na výstavišti Palexpo, jednom z největších výstavních středisek planety. V sedmi halách na vás budou čekat facelifty i nové modely, včetně těch od společnosti Škoda.

Na autosalon Ženeva 2018 s cestovní kanceláří

Mnohé cestovní kanceláře pořádají cenově výhodné třídenní autobusové zájezdy na ženevský autosalon. Ceny obvykle zahrnují také podvečerní program v Ženevě s průvodcem. Máte tedy šanci poznat i samotné kosmopolitní město, rozkládající se pod alpskými vrcholky a lákající na klidnou atmosféru i pěkné historické centrum. Obvykle bývá v ceně zájezdu zahrnuta i celodenní vstupenka na autosalon. K dispozici jsou tři termíny: od 9. do 11. března, od 12. do 14. března nebo od 16. do 18. března.

Noční Ženeva, Švýcarsko

Noční Ženeva, Švýcarsko

Program autosalonu v Ženevě

Pro návštěvníky populární show je připraven vskutku pestrý a rozmanitý program. Budou se moci podívat na vozy pro každodenní užití i na vzácná a drahá super auta, včetně koncepčních vozů bez řidiče. Pořadatelé si kladou za cíl učinit z návštěvy automobilky úžasný zážitek plný radosti. K dispozici proto budou i atraktivní simulátory, které zájemcům poskytnou možnost vyzkoušet řízení závodního auta nebo dokonalé techniky úsporného řízení. Jako každý rok bude i letos k dispozici řada tematických restaurací s rozsáhlými jídelníčky, ale i neformálními sendviči a nápoji.

Jaké novinky nás na Autosalonu 2018 čekají?

Jaké novinky nás na Autosalonu 2018 čekají?

Prestižní akce

Tato automobilová přehlídka v Ženevě je jedinou mezinárodní automobilovou show uznanou organizací OICA (Mezinárodní organizace automobilových konstruktérů), která se v Evropě koná každý rok a je členem skupiny „Top 5“ na celém světě. V roce 2017 vystavovatelé posílili prestiž a význam akce tím, že představili více než 150 světových a evropských vozů před asi 10 000 zástupci médií. Během jedenácti dnů autosalonu bylo zaregistrováno více než 691 000 záznamů návštěvníků ze všech koutů světa. Takže si to v roce 2018 rozhodně nenechte ujít ani vy!

Štítek:

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín