Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Evropské hotely s nejzajímavějšími bazény

Tauern Spa Kaprun

Tauern Spa Kaprun

Snad každý jezdí na dovolenou do zahraničí především kvůli moři, aby se mohl zrelaxovat na krásných plážích u průzračné vody. Přiznejme si ale, že důležitou roli při výběru ubytování zastává i bazén. Vybrali jsme pro vás nejúžasnější hotelové bazény, které zkrátka potřebujete zažít na vlastní kůži.

Řecko: Nekonečné bazény a nekonečná romantika

The Romanos Costa Navarino

The Romanos Costa Navarino

Na poloostrově Peloponés na vás čeká hotel The Romanos Costa Navarino 5* se třemi venkovními vyhřívanými bazény, ze kterých je naprosto nepopsatelný výhled na moře. Jedná se o tzv. nekonečné bazény (na první pohled vypadají, že nemají žádný konec). Hotel nabízí také privátní nekonečné bazény u vybraných pokojů. To si zkrátka nemůžete nechat ujít!

Grecotel Mykonos Blu

Grecotel Mykonos Blu

Máte rádi více soukromí? Malý ostrov Mykonos, který je součástí řeckého souostroví Kyklady, je pro vás tím pravým. Přímo u pláže v oblasti Psarrou leží hotel Grecotel Mykonos Blu 5*. Hotel ze známého řetězce Grecotel je vystavěn terasovitě s využitím místních materiálů (kámen s kombinací dřeva a kovu). Nekonečné bazény s výhledem na moře vás omámí absolutní romantickou pohodou.

Vyberte si zájezd do Řecka

Kanárské ostrovy: Z bazénu na pláž lanovkou

The Ritz-Carlton, Abama

The Ritz-Carlton, Abama

Na Tenerife, ostrově večného jara, na vás čeká hotel The Ritz-Carlton, Abama 5*. Stojí na vrcholku útesu, odkud vede lanovka na pláž. Pyšní se nejen touto zvláštností, ale i netypickým bazénem pro své hosty. Všudy přítomné palmy a kameny dokreslují zajímavou scenérii spolu s výhledem na Atlantický oceán a sousední ostrov Gomera.

Vydejte se s námi na Tenerife

Itálie: Tajuplný bazén v jeskyni

Tombolo Talasso Resort

Tombolo Talasso Resort

Itálie je nádherná země plná památek, vynikajícího jídla a kávy. Pokud zavítáte do Toskánska, můžete navštívit wellness hotel Tombolo Talasso Resort 5* na nedotčeném toskánském pobřeží. Tento hotel vám nabídne nezapomenutelné koupání v bazénu uvnitř jeskyně. Nebo můžete využít krásného počasí ve venkovním bazénu ukrytém v borovicovém háji.

Zažijte Itálii všemi smysly

Slovensko: Plavání pod hvězdami

Grandhotel Praha

Grandhotel Praha

Pokud se vám letos nechce úplně k moři, nemusíte jezdit ani daleko. U našich sousedů na Slovensku, ve Vysokých Tatrách, je jeden úžasný, více než sto let starý, hotel s názvem Grandhotel Praha 4*. Hotel vám kromě jiného nabídne venkovní nekonečný bazén s výhledem do horského údolí a na majestátní Chopok. V noci z něj můžete pozorovat hvězdnou oblohu, bazén je totižvyhřívaný! 

Užijte si slovenskou přírodu

Rakousko: Kouzlo termálních bazénů

Tauern Spa Kaprun

Tauern Spa Kaprun

Rakousko je mimo jiné země s pohádkovými zámky, úžasnou přírodou a nekonečně mnoho jezery. V Kaprunu se nachází hotel Tauern Spa Kaprun 4*+. Disponuje termálními lázněmi na více než 20 000 m2 s výhledem na Alpy. Vydovádět se tu můžete i v zimě, takže hurá na lyžovačku.

Objevujte s námi Rakousko

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín