Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Exotické hotely s nejkrásnějšími bazény

Chystáte se na dovolenou do exotických destinací a víte, že je zde počasí i moře někdy zrádné? Vyberte si hotel, kde Vás díky bazénu nebude mrzet, že netrávíte den v moři.

Seychely

Seychely se nachází v Indickém oceánu, východně od Afriky. Čeká Vás luxusní dovolená v tropickém ráji. Výhled na oceán z výšky Vám nabídne nekonečný bazén hotelu Banyan Tree Seychelles 5*. Hotel je postaven u jedné z nejkrásnějších pláží na ostrově, která je často liduprázdná.

Banyan Tree Seychelles

Banyan Tree Seychelles

Thajsko

Hotel Santhiya Resort & Spa 5* v Thajsku, je postaven v klasickém místním stylu. Některé pokoje mají navíc i vířivku. Co se týče bazénu, je umístěn s výhledem na divokou thajskou přírodu, jeho výjimečnost spočívá v lehátkách ve tvaru loďky, která jsou umístěna přímo ve vodě, s trochou fantazie si budete připadat jako na moři.

Santhiya Resort & Spa

Santhiya Resort & Spa

Spojené arabské emiráty

Okouzlující výhled na Palmový ostrov Vám umožní posezení na střeše u bazénu hotelu Auris Plaza 5* v Dubaji. Jedná  se o městský hotel, pláže jsou tedy veřejné a za poplatek. Určitě stojí za zmínku, že se jedná o „suchý“ hotel – nepodává se zde alkohol.

Auris Plaza

Auris Plaza

Mauricius

Nekonečný bazén, který ve Vás bude vyvolávat pocit, že se koupete v přírodní laguně, najdete v hotelu Lux Le Morne 5*. Na uměle vytvořených ostrůvcích v bazénu jsou palmy, ve vyvýšených bocích bazénu zase malé vodopády.

Lux Le Morne

Lux Le Morne

Maledivy

Maledivy patří k nejkrásnějším plážovým destinacím na světě. Hotel Per AQUUM Huvafen Fushi 5* se nachází v překrásné laguně, kde můžete v klidu relaxovat v soukromí na pláži, šnorchlovat u jednoho z nejlepších korálových útesů na Maledivách nebo si vychutnávat pohodu u bazénu, který vybíhá až nad mořskou hladinu. Hotel nabízí také první podvodní lázně na světě.

Per AQUUM Huvafen Fushi

Per AQUUM Huvafen Fushi

Chile

Na závěr určitě stojí za zmínku největší bazén na světě, který se nachází v Chile. Je součástí luxusního resortu a voda v něm je upravována, aby měla barvu karibského moře. Na délku měří více než kilometr a v některých místech má hloubku až 35 metrů. Bazén není jen na relax a plavání, lze v něm i plachtit či jezdit na vodních lyžích.

Satelitní snímek největšího hotelového bazénu

Satelitní snímek největšího hotelového bazénu

Nenechte si ničím narušit Vaši dovolenou. Pobyty v těchto luxusních hotelech navozují pohodu v každém počasí.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín