Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nejlepší hotely pro golfisty

Golf

Golf

Určit ty nejzajímavější golfové resorty světa není snadný úkol. Každý z nás má rozdílné požadavky. Pro někoho je nejdůležitější umístění v krásné krajině. Někdo dává přednost luxusu a prvotřídním službám. A pro některé z nás je ideálem méně známá, klidnější destinace s dobrou dostupností golfového areálu. Pojďme si představit některé z prvotřídních golfových resortů.

GOLF ALMERIMAR RESORT *****, Costa de Almeria – Španělsko

Tento elegantní španělský hotel je splněným snem každého golfisty. Nachází se přímo u 27-mi jamkového hřiště Almerimar Golf Club. Golfový areál, navržený světoznámými architekty, přirozeně splývá s okolím a dokonale prověří fyzickou i psychickou připravenost hráčů. Hoteloví hosté se mohou těšit na luxusní ubytování, stylové SPA centrum i několik a la carte restaurací s vynikající španělskou i mezinárodní kuchyní.

Golf Almerimar Resort

Golf Almerimar Resort

HERITAGE AWALI GOLF AND SPA RESORT *****, Bel Ombre – Mauricius

Jeden z nejluxusnějších resortů na ostrově Mauricius nabízí vše potřebné ke strávení nezapomenutelné dovolené. Labužníci si mohou vybírat z nabídky dvanácti luxusních restaurací, pro děti je k dispozici moderní hřiště i pestré animační programy. Unavení rodiče určitě rádi využijí služeb elegantního SPA centra. Golfisty potěší krásné, 18-ti jamkové mistrovské hřiště s nádherným výhledem na pobřeží. Dokonalá je také hotelová pláž pokrytá jemným bílým pískem.

Heritage Awali Golf and Spa Resort

Heritage Awali Golf and Spa Resort

SHERATON JUMEIRAH BEACH *****, Jumeirah – Spojené Arabské Emiráty

Komfortní hotel, ležící na jedné z nejkrásnějších pláží v zemi se nachází jen několik minut jízdy od Jumeirah Golf Clubu, založeného roku 2009. Dvě 18-ti jamková mistrovská hřiště nazvaná Earth a Fire jsou inspirovaná přírodními elementy. Četné vodní překážky i červeně zbarvený písek odlišují toto hřiště od desítek ostatních. Resort Sheraton Jumeirah Beach Club, zasazený v nádherné zahradě, nabízí svým klientům moderně zařízené pokoje, orientální relaxační zónu i nádherný panoramatický výhled na Perský záliv.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Sheraton Jumeirah Beach Resort

SHERATON LA CALETA RESORT AND SPA *****, Costa Adeje – Tenerife

Ostrov Tenerife láká golfisty především díky příjemnému podnebí a vysokému standardu poskytovaných služeb. Ty mohou očekávat i v resort patřícímu do proslulé hotelové sítě Sheraton. Zdejší SPA centrum patří k tomu nejlepšímu co si můžete v oblasti péče o tělo dopřát. Lázeňský areál se saunou, vířivkami, parní lázní, kosmetickým salónem, manikůrou i vyhřívaným bazénem vám dopřeje relaxaci po náročné hře na 1,5 km vzdáleném 18-ti jamkovém golfovém hřišti Golf Costa Adeje. Pro nejmenší hosty je k dispozici dětský klub i tým zkušených animátorů.

Sheraton La Caleta Resort & Spa

Sheraton La Caleta Resort & Spa

MAXX ROYAL BELEK GOLF RESORT *****, Belek – Turecko

Jedna z nejoblíbenějších dovolenkových destinací láká i vášnivé golfisty. Zdejší golfová hřiště si postupně získávají světový věhlas. Patří k nim i 18-ti jamkový resort umístěný v těsné blízkosti hotelu Maxx Royal Belek. Pro hosty je zde kromě vynikajících podmínek pro hraní golfu k dispozici také krásná středomořská pláž, výrobna čokoládových pralinek, golfový obchod, 6 bazénů, aquapark, několik luxusních a-la carte restaurací i luxusní relaxační centrum. Sportovci ocení 9 tenisových kurtů, basketbalové hřiště, lekce pilates či jógy.

Maxx Royal Belek Golf Resort

Maxx Royal Belek Golf Resort

CONSTANCE LÉMURIA RESORT *****, Praslin – Seychely

Ekologický hotelový resort je se svým 18-ti jamkovým golfovým hřištěm na Seychelách skutečným unikátem. V roce 2016 prošel kompletní rekonstrukcí a návštěvníkům se tak otevírá čistý luxus uprostřed panenské přírody. Prostorné vilky nabízí dokonalé soukromí. Hoteloví kuchaři připravují vybrané lahůdky z těch nejčerstvějších ingrediencí a personál SPA centra se během ayurvédských rituálů postará o dokonalou relaxaci. Bělostné hotelové pláže svádí k odpočinku i poznávání pestrého podmořského světa.

Constance Lemuria Resort

Constance Lemuria Resort

CORAL BEACH *****, Paphos – Kypr

V okolí letoviska Paphos se nachází čtyři golfová hřiště nejvyšší třídy. Byla vystavěna dostatečně daleko od shonu velkých turistických středisek. Hotel Coral Beach je od areálů vzdálen jen několik minut jízdy autem. Svým klientům zajistí i zajímavé golfové balíčky. Hotel je oblíbený zejména díky poloze na klidném místě Akamasského poloostrova, přímo u krásné písčité pláže. O blaho návštěvníků se stará personál několika restaurací, fitness centra, relaxačního centra, dětského klubu i tým kreativních animátorů.

Coral Beach

Coral Beach

PARADISUS PLAYA DEL CARMEN LA ESMERALDA *****, Mexiko

Mexiko patří ke snovým destinacím. Je tady vše co turisty přitahuje. Krásné moře, dobré jídlo, bělostné pláže, památky, krásná příroda a v neposlední řadě i skvělé golfové areály. V Cancúnu a jeho blízkém okolí se nachází 9 nádherných mistrovských hřišť. Luxusní all inclusive resort La Esmeralda je dokonalou esencí designu a luxusu. Množství restaurací, wellness centrum, konferenční centrum, zázemí pro děti i pláž jako vystřižená ze stránek katalogů cestovních kanceláří. K naprosté dokonalosti přispívá i blízkost 18-ti jamkového golfového areálu té nejvyšší kategorie.

Paradisus Playa del Carmen La Esmeralda

Paradisus Playa del Carmen La Esmeralda

JW MARIOTT IHILANI RESORT *****, Havajské ostrovy – USA

Jako v ráji si budete připadat v tomto havajském resortu, spadajícím do prestižní sítě hotelů Mariott. Rozlehlá palmová zahrada poskytuje příjemný stín na cestě ke krásné písčité pláži. Hotelový personál je připraven splnit každé vaše přání a nad nabídkou jídel i nápojů v hotelovém baru se vám zatočí hlava. Samozřejmostí je moderní wellness centrum i pestrá nabídka sportovních aktivit. 18-ti jamkové golfové hřiště se nachází v těsné blízkosti resortu.

JW Marriott Ihilani Resort

JW Marriott Ihilani Resort

ANGSANA LANG CO *****, Hoi An - Vietnam

Golf přinesli do Vietnamu Francouzi v roce 1920. Dnes si zde můžete vybrat z dvaceti hřišť různých stupňů obtížnosti. Golf je v této zemi pouze výsadou vysoce postavených. Golfová hřiště však rádi poskytnou guest fee i zahraničním turistům. Nově otevřený, designový plážový resort Angsana Lang Co je umístěn přímo u 18-ti jamkového hřiště. Příjemná poklidná atmosféra hotelu přímo vybízí k návštěvě některé z mnoha procedur místního kosmetického salónu či wellness centra. Speciality hotelových mistrů kuchařů si můžete vychutnat v některé z a la carte restaurací s nádherným výhledem na pobřeží.

Angsana Lang Co

Angsana Lang Co

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín