Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Nově otevřené hotely pro rok 2018

Nově otevřené hotely pro rok 2018

Nově otevřené hotely pro rok 2018

Také máte rádi nové věci? Nemusíte se jich vzdávat ani na plánované dovolené. Každý rok se otevírají nové hotely, nebo se v novém kabáte představí ty zrekonstruované. Pojďme se společně podívat na ty, které pro Vás byly otevřeny v letošní sezóně.

Nové komplexy v Řecku

Země, která mnoho let útočí na první příčky nejoblíbenějších evropských destinací. Nejnavštěvovanějším ostrovem je Kréta a v roce 2018 zde byl otevřen nový hotel Euphoria Resort 5*. Hotel je vhodný i pro firemní meetingy, jelikož zde najdete konferenční centrum až pro 250 osob. Dále terasu s výhledem na moře, dvouúrovňové lázeňské centrum, kadeřnictví, 2 Á la carte restauce či dětský bazén se skluzavkami.

Euphoria Resort

Euphoria Resort
 

Neméně navštěvovaný je ostrov Rhodos, kde byl pro letošní sezónu otevřen hotel Mayia Exclusive Resort and Spa 5*. V komplexu můžete prožít klidný den ve vířivce či v tureckých lázních. Tento hotel je určen pouze pro osoby starší 16 let. Během letních měsíců zde probíhají večery s živou hudbou.

Mayia Exclusive Resort and Spa

Mayia Exclusive Resort and Spa

Nový hotel v Bulharsku

Někteří z Vás si pamatují, jak vypadaly dovolené v Bulharsku zhruba před 30-ti lety. Od té doby se zde ale mnohé změnilo. A důkazem je i nově postavený hotel Royal Grand Hotel and Spa 4*. Komplex se nachází přímo na pláži a byl zcela dokončen v roce 2018. Jelikož se jedná o soukromou pláž hotelu, slunečníky a lehátka jsou zde zdarma. Dále zde najdeme kosmetiku a kadeřnictví, bazén s oddělenou částí pro děti či SPA centrum, jak již vypovídá název hotelu.

Royal Grand Hotel and Spa

Royal Grand Hotel and Spa

Něco nového na Mallorce

Mallorca je také velice oblíbeným evropským ostrovem. Jelikož stále roste zájem o hotely pouze pro dospělé, byl zde na jaře roku 2018 otevřen Bq Paguera Boutique 4*. Hotel je určený pouze pro klienty starší 16 let a nachází se v krásném středisku Paguera. V zahradě s borovicemi se nachází venkovní bazén a vedle něj sluneční terasa. Hotelová restaurace nabízí španělské i mezinárodní pokrmy.

Bq Paguera Boutique

Bq Paguera Boutique

Nový resort v Egyptě

Ti, kteří navštěvují rádi Egypt si možná vzpomínají na hotel Ritz Carlton v Sharm El Sheikh, který nyní prošel celkovou rekonstrukcí a celý komplex nese nový název - Monte Carlo. Hotel Royal Monte Carlo 5*, který Vám představíme, je honosnější částí tohoto komplexu a je určen pouze pro dospělé. Naleznete zde i mimo jiné Á la carte restauce (italská, čínská, japonská & sushi, rybí, libanonská, indická, BBQ), obchodní arkádu, vyhřívané bazény či bazén s 5-ti skluzavkami pro dospělé.

Royal Monte Carlo

Royal Monte Carlo

Nový komplex v Albánii

Albánie je sama o sobě velice krásná země s nedotčenou přírodou. A v posledních letech se rapidně zvyšuje přísun turistů. Nově otevřen byl hotel Grand Blue Fafa 4*, který stojí přímo u vlastní pláže, tudíž máte lehátka a slunečníky zdarma. Pro děti tu najdete bazén a hřiště. Jako bonus je zde i Á la carte restauce.

Grand Blue Fafa

Grand Blue Fafa

Nový resort ve Spojených Arabských Emirátech

Pokud si chcete dopřát exotickou dovolenou, jednou z velmi oblíbených destinací jsou Emiráty. V Abu Dhabí byl nově postaven hotel Saadiyat Rotana Resort & Villas 4*. Hotel se nachází na jedné z nejhezčích pláží v této oblasti. Nabízí Vám minigolf, tenisové kurty, fitness, lázeňské centrum či dětský klub.

Saadiyat Rotana Resort & Villas

Saadiyat Rotana Resort & Villas

Nový hotel v Turecku

V roce 2017 byl na Turecké riviéře postaven nový hotel Eftalia Ocean Resort 5*. Jedná se o obrovský komplex rozkládající se na ploše 60 000 m2, takže Vám má jistě co nabídnout. Vyřádit se můžete na skluzavkách, které jsou jak pro dospělé, tak pro děti, nebo se můžete zúčastnit mnoha volnočasových aktivit. Navštívit také můžete jednu z restaurací s obsluhou – italská a grill, jeden ze 7 barů či patisserii (cukrárna). Nechybí ani Spa centrum či amfiteátr.

Eftalia Ocean Resort

Eftalia Ocean Resort

Štítek:

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín