Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Seznamte se s naší rodinou Výborných

Dovolená na Výbornou

Dovolená na Výbornou

Ahoj, jsem Anna a odjakživa ráda cestuji. Zamlada jsme s kamarádkou projely v podstatě celou Evropu. Při škole jsme si vydělávaly za barem a pak někam vyrazily. Jedna vždycky vybrala, kam se pojede, druhá většinou neměla žádné námitky. V rozhodování jsme se pravidelně střídaly. Mladé, chudé, akční, s batohem a bez závazků… Flaška rumu v autobuse, noční koupání v kašně, ležení na nuda pláži, seznamování se s místními chlapci… To byly časy! Často na to vzpomínám a nějakým způsobem se mi po té bezstarostnosti i stýská, bylo to moc fajn. Za Petra a dcery bych to ale už určitě nevyměnila!

S Petrem jsem se seznámila při bujarých oslavách mého magisterského titulu. Od té doby jsem tak trochu zrádcovsky vyměnila nejlepší kámošku a naše výlety za romantické dovolené v páru. Země, které jsem měla procestované jako baťůžkář, jsem začala poznávat i jako hotelový zákazník. Přičichli jsme také k exotice. Zatím tedy jen k pár zemím v Asii. Všude, kde jsme byli, jsme si hlavně debužírovali nad lokálními pokrmy. Na tom si oba s Petrem docela ujíždíme. Do budoucna nás ve dvou láká Peru, Argentina a Keňa. Tak uvidíme, kdy to přijde. Rodičovský život je nevyzpytatelný! :-)

Teď máme holky. Nikolka a Terezka už nám povyrostly, a tak jsme se s manželem rozhodli, že je vezmeme na naši první rodinnou dovolenou. Několikrát jsme se kvůli tomu doma pohádali. Vybrat destinaci a pak hotel, abyste se zavděčili všem členům rodiny, to není jen tak. Nakonec jsme ale našli, co jsme chtěli. A já si dost oddychla…

Světe, div se, naše rodina vyráží na společnou dovolenou!

Anna

15.05.2018 Anna Výborná

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín