Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Vyberte si na Mauriciu ideální hotel právě pro vás

Mauricius

Mauricius

Plánování dovolené na ostrově Mauricius je veskrze příjemná činnost. Nemusíte se obávat o svou bezpečnost, vynikající kuchyně nehrozí střevními potížemi, příroda je téměř dokonalá, moře ještě krásnější než na fotografiích a nudit se nemusí ani vyznavači rušného nočního života. Správný výběr hotelu může elegantně doplnit tuto dokonalou skládačku. Poradíme vám, jaký hotel si vybrat.

Pro sportovce

Tamarina Boutique Hotel Beach

Tamarina Boutique Hotel Beach

Pokud je pro vás představa dovolené strávené pod slunečníkem na pláži stresující a k životu potřebujete pravidelnou dávku endorfinů, tak vás dozajista uspokojí nabídka sportovního vyžití v malebném resortu Tamarina Boutique Hotel Beach (Tamarina). Příjemný menší hotel je situován přímo u moderního 18-ti jamkového golfového hřiště, zasazeného do nádherné krajiny, které je uzpůsobeno všem hráčským úrovním. Součástí areálu jsou také tenisové kurty a velmi dobře vybavené centrum vodních sportů.

Dinarobin Hotel Golf and SPA

Dinarobin Hotel Golf and SPA

Tíhnete-li spíše ke kolektivním sportovním disciplínám, tak obraťte svou pozornost k hotelu Dinarobin Hotel Golf and SPA (Le Morne), které nabízí hřiště na volejbal, fotbal, basketbal, moderní fitness centrum, půjčovnu jízdních kol, lekce pilates, aerobiku, aqua aerobiku, jógy, stretchingu, spinningu, kurzy tance či organizované výlety na zajímavá místa v okolí. V blízkosti areálu se nachází 18-ti jamkové golfové hřiště. Zajímavým zpestřením pobytu mohou být i jízdy na kajaku, vodní lyžování, rybaření v oceánu či potápění.

Chci na Mauricius

Pro romantiky

Paradise Cove Boutique Hotel

Paradise Cove Boutique Hotel

Jen těžko byste hledali na světě romantičtější místo k zásnubám či dokonce svatbě. Pokud vás při představě "pravé jihočeské" polije horko a raději si řeknete své ano s bosýma nohama v písku, pak můžete využít dokonalého svatebního servisu některého z mauricijských resortů. Paradise Cove Boutique Hotel (Anse La Raie) má tu správně vyváženou kombinaci poklidné atmosféry, nádherné pláže, fotogenických zákoutí i odborně vyškoleného personálu. Dočkáte se postele s nebesy, večeře při svíčkách i diskrétní péče profesionálů v moderním wellness centru.

The St. Regis Mauritius and Spa

The St. Regis Mauritius and Spa

Mým tajným tipem pro strávení líbánek je resort The St. Regis Mauritius and Spa, ležící na úpatí ikonické hory Le Morne. Pevnost manželství si otestujete výstupem na její vrchol a příště se sem můžete vrátit třeba už s dětmi, které jistě ocení dětský klub, hernu, moderní dětské hřiště i pláž s pozvolným vstupem do oceánu.

Cestujte bez obav: Připojištění Special vás chrání před potížemi s Covid-19

Pro plážové povaleče

Hilton Mauritius Resort and SPA

Hilton Mauritius Resort and SPA

Po pravdě řečeno, na Mauriciu neexistují ošklivé pláže. Jen některé mají něco extra. V mém soukromém žebříčku zaujímá první místo letovisko Flic en Flac. Nádherný, 6 kilometrů dlouhý pás jemného světlého písku, lemovaný bohatým palmovým porostem je jako vystřižený z katalogu. Přičtěte si k tomu jeden z nejkrásnějších korálových útesů v oblasti a častý výskyt dovádějících delfínů. Tady zkrátka ani ten nejhorší fotograf neudělá špatný snímek. Zkuste se ubytovat třeba v hotelu Sands Resort and SPA nebo super luxusním Hilton Mauritius Resort and SPA.

Seapoint Boutigue

Seapoint Boutigue

Jedním z nejnavštěvovanějších letovisek, plným luxusních resortů, barů, obchodů a restaurací je dozajista Grand Baie. Odjíždějí odtud i katamarány na výlety ke vzdálenějším ostrůvkům. Stylový hotel Seapoint Boutigue, určený pouze pro dospělé, je od centra letoviska vzdálen 4 km. Z hotelu Beachcomber le Canonnier je centrum města dostupné pěšky a pokud cestujete s dětmi, tak je můžete přenechat v péči zkušených animátorů či pečovatelek.

Dopřejte si dovolenou v ráji

Pro fajnšmekry

Maritim Resort and Spa Mauritius

Maritim Resort and Spa Mauritius

Součástí každého luxusního resortu na ostrově je obvykle wellness centrum, využívající léčebných účinků mořské vody, tradičních masáží i nejnovějších kosmetických přípravků. Maritim Resort and Spa Mauritius (Grand Baie) má úžasnou zahradu plnou endemických rostlin, jejichž výtažky jsou využívány také v místním Tropical Flower Spa centru. Můžete se těšit na kosmetické ošetření, aromaterapii, masáže, anti-aging, diagnostiku pleti, ayurvédské rituály, několik druhů saun či kadeřnictví. To vše v dokonalém prostředí oceněném prestižní cenou World Luxury Spa Award 2016.

Rajská příroda ostrova Mauricius

Čtěte také:

Rajská příroda ostrova Mauricius

Pro objevitele

Emeraude Beach Attitude

Emeraude Beach Attitude

Děsí-li vás představa číšníků v drahých oblecích či super moderně zařízeného pokoje a od dovolené očekáváte spíše autentickou atmosféru, pak by mohl být vaším favoritem oblíbený hotel Émeraude Beach Attitude (Belle Mare) vyhlášený tradiční pohostinností a krásnou pláží. Malebná kreolská architektura hotelu Veranda Paul Et Virgine Hotel and Spa (Grand Gaube), určeného pouze pro dospělé, je příjemným bonusem k vynikající kuchyni i blízkosti nádherné pláže La Cuvette.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín