Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Vydejte se na zápas Realu Madrid

Fotbal není jen pro muže. Rádi sledujete v televizi či na internetu fotbalová utkání? V dnešní době, kdy je cestování velmi jednoduché, můžete vidět španělský fotbalový klub Real Madrid v akci na vlastní oči. Pokud chcete vzít s sebou své drahé polovičky, které ale fotbal příliš nezajímá, určitě ocení, že se zápasy konají ve velkých městech a svůj volný čas mohou využít na nákupy či  poznáváním památek.

Real Madrid Club de Fútbol

Klub byl založen roku 1902 a jeho domácím stadionem je Santiago Bernabéu v Madridu. Mimo jiné má také klub sekce basketbalu, tenisu, stolního tenisu a vodního póla. Stejně jako jeho největší rivalové FC Barcelona a Atlético Madrid hrají nejvyšší španělskou ligu Primera división, jež naposled vyhráli v sezóně 2016/2017. Mimo jiné také obsadili první místo v Lize mistrů UEFA a to celkem dvanáctkrát (nejvíce získaných titulů). V roce 2014 a 2016 vyhráli Mistrovství světa ve fotbale klubů. Největší hvězdou týmu je portugalský hráč Cristiano Ronaldo. V roce 2016 získal (dohromady celkem čtyřikrát) ocenění Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu roku.

Stadion Santiago Bernabéu

Stadion Santiago Bernabéu Little Savage

V srpnu letošního roku je možné zúčastnit se španělského Superpoháru ve fotbale (15. 08. 2017) mezi kluby Real Madrid a FC Barcelona, které vyhrály španělskou první ligu, respektive španělský pohár. Popřípadě navštívit Superpohár UEFA (08. 08. 2017), ve kterém se utkají týmy Real Madrid (vítěz Ligy mistrů UEFA) a Manchester United (vítěz Evropské ligy UEFA).

Vstupenky na španělský Superpohár jsou aktuálně cca za 6 400 Kč – jedná se o základní kategorii. Kategorie první a druhé třídy či PREMIUM jsou již za příplatky. Pokud si vyberete organizovaný zájezd, je možná doprava autobusem či letecky. Cestovní kanceláře jsou Vám schopné letecké zájezdy individuálně sestavit dle Vašich požadavků – délka pobytu, hotel či doplňkový program.

Real Madrid vs Atlético Madrid

Real Madrid vs Atlético Madrid LauraHale

ZAJÍMAVOST: Na stadionu Santiago Bernabéu je fanouškům zakázáno oblékat klubové barvy soupeře.

Štítek:

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín