Kupte dovolenou výhodně! Pobyt v Chorvatsku či Itálii i za tři stovky

Pokud jste ještě stále nebyli na dovolené a váháte, kam jet, zkuste si prohlédnout nabídku Last Minute zájezdů. Právě teď tam totiž můžete narazit na skutečné perly. Dovolenou snů si můžete pořídit i za několik málo stovek.

Někteří mají letní dovolenou vybranou už na začátku roku, jiní potřebují na rozmyšlenou delší čas. A pokud i vy patříte mezi ty váhavější, máme pro vás dobrou zprávu. Nabídka Last Minute zájezdů je teď nesmírně široká a pokud vám nevadí ze dne na den sbalit kufry a vyrazit, vyjde vás skutečně za hubičku.

Na poslední chvíli a výhodně, ale se všemi službami, které k dovolené patří. Last Minute zájezdy vás o nic neošidí. Můžete si vybrat lokalitu, délku dovolené, způsob dopravy či to, jestli si budete vařit sami nebo se necháte rozmazlovat se vším všudy.

Společnost Invia, která nabízí zájezdy od více než 300 cestovních kanceláří, má v současnosti v nabídce stovky Last Minute zájezdů do celého světa. Například osmidenní dovolená v Chorvatsku i se snídaní vás vyjde na pouhých 260 Kč!

 

Celý článek: Kupte dovolenou výhodně! Pobyt v Chorvatsku či Itálii i za tři stovky

tn.cz

Publikováno: 10.08.2016