Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

9 nejpodivnějších sňatků světa: Za manželku Eiffelovku i Berlínskou zeď

Bláznivé sňatky

Bláznivé sňatky Shutterstock

Lidská srdce jsou nevyzpytatelná a někdy zahoří láskou i k podivuhodným věcem – láskou tak velikou, že s tou věcí klidně vstoupí do svazku manželského. Někteří jedinci se dokonce rozhodnou pro sologamii a vezmou si sami sebe!

Nevěsta z videohry

Svatba s postavou z videohry

Svatba s postavou z videohry Shutterstock

Jistý Japonec se zamiloval do ženské postavy jménem Nene Anegasaki, která pochází ze hry „Love Plus“ na Nintendo DS. Nedokázal ten cit potlačit, a tak naplánoval svatební obřad a roku 2009 se s ní oženil. Jejich svatební noc musela být opravdu zajímavá... Svou manželku si Japonec bere všude s sebou, tak jen doufejme, že se mu nerozbije.

Japonsko musíte zažít: Mrkněte na naše zájezdy

Berete si tímto Eiffelovu věž?

Romantická Paříž trochu jinak

Romantická Paříž trochu jinak Shutterstock

Žena ze San Francisca má věru vřelý vztah k Eiffelově věži – natolik silný, že se s ní rozhodla roku 2008 vstoupit do manželství. A na znamení své lásky si změnila i příjmení, po svatbě se jmenuje Erika La Tour Eiffel. Snad nebude slavný symbol Francie omezovat a dopřeje mu možnost stýkat se nadále i s jinými lidmi. Představte si tu vlnu nevole, kdyby se k Eiffelovce turisté nesměli přiblížit!

Zamilujte se i vy: Nejvýhodnější zájezdy do Paříže

Berlínská zeď jako idol z dětství

Berlínská zeď jako idol z dětství

Berlínská zeď jako idol z dětství Shutterstock

Provdat se za věc nebo se s ní oženit, to není vlastně nic nového. Už v roce 1979 si Eija-Riitta Berliner-Mauer vzala Berlínskou zeď poté, co se do ní zamilovala, když ji jako dítě viděla v televizi. Když byla o 10 let později zeď zbořena, manželku to opravdu sebralo.

Objevte krásy Berlína: Vyberte zájezd a vyrazte!

Manželství jako na horské dráze

Manželství jako na horské dráze

Manželství jako na horské dráze Shutterstock

Když si chcete někoho vzít, obvykle mu nabídnete prstýnek. V případě horské dráhy v zábavním parku by to ale mohlo být trochu komplikované. Amy Wolfe z New Yorku se ale nenechala odradit a provdala se za 1001 Nachts (Tisíc a jedna noc), dráhu, po níž jela více než 3000krát. Předtím měla vztahy i s jinými předměty, její hlavní spřízněnou duší se však stala tato pouťová atrakce.

Nejbizarnější věci, které lidem zabavili na letišti

Čtěte také:

Nejbizarnější věci, které lidem zabavili na letišti

 

Partnerka nebo panenka?

Vztah s panenkou

Vztah s panenkou Shutterstock

Co udělá muž toužící po ženě, která neutratí všechny jeho peníze, nebude ho pořád poučovat a nikdy ho neopustí? Pořídí si figurínu! Dave Cat se s tou svou oženil už na začátku milénia. Poskytuje mu prý spoustu věcí, které by skutečná žena nemohla, např. ticho. Byli společně uvedeni v show TLC s názvem Má podivná závislost.

Letem gastronomickým světem aneb Kde se jí rukama?

Čtěte také:

Letem gastronomickým světem aneb Kde se jí rukama?

Láska ze dna hrnce

Indické ženě Salvitě se roku 2005 osvědčilo jedno zajímavé pravidlo – pokud se váš snoubenec nedostaví na svatbu, vezměte si místo něj hliněný hrnec. Chaman Singh, důstojník tibetské pohraniční policie, naneštěstí uvízl v práci. Nevěstina rodina však místo čekání chtěla, aby obřad pokračoval podle plánu. O hrnec se zkrátka opřel portrét ženicha a svatba mohla začít. Nikdo nic nepozná!

Indie je plná překvapení: Zažijte ji na vlastní kůži!

Sám se sebou

Sebeláska taky láska

Sebeláska taky láska Shutterstock

Devětatřicetiletý Liu Ye z čínského města Ču-chaj se před více než stovkou hostů oženil sám se sebou. Popírá, že je gay, ale uznává, že by mohl být tak trochu narcistický. Jeho důvodem pro sologamii byla touha vyjádřit nespokojenost s realitou. Jeho definice manželství se liší od ostatních a učiněné rozhodnutí ho dělá úplným. Možná na tom něco bude...

Vezměte sami sebe na dovolenou

Když vášeň k autům překročí hranice

Vášeň k autům

Vášeň k autům Shutterstock

Edward Smith žije se svou přítelkyní – bílým Volkswagen Broukem jménem Vanilla – a nepřijde mu na tom nic zvláštního. Lidé ho nikdy nepřitahovali, zato ho ale pořádně rajcují nejrůznější dopravní prostředky. Jeho nejintenzivnější sexuální zkušeností prý byla láska k vrtulníku z televizního hitu Airwolf. Muž dokonce přiznal, že měl sex s 1000 auty. Většina z nich patřila úplně cizím lidem...

Dominikánský tanec s keporkaky: Zažijte velrybí námluvy v karibském ráji

Čtěte také:

Dominikánský tanec s keporkaky: Zažijte velrybí námluvy v karibském ráji

 

Pan a paní Polštářkovi

Láska k polštáři? Proč ne.

Láska k polštáři? Proč ne. Shutterstock

Někdo může namítnout, že si vzal příliš měkkou partnerku, ale Lee Jin-gyu si do své lásky nenechal mluvit. V roce 2010 spojil svůj život s polštářem, který má tvar populární ženské animované postavy ze série Mahou Shoujo Lyrical Nanoha. Taková manželka neodporuje a přitulit se k ní můžete vždycky.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín