Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Chcete strávit Vánoce u moře? Nejvyšší čas vybrat správný hotel!

Vánoce u moře

Vánoce u moře

Utečte od všeho a prožijte letos Vánoce na pláži! Vyměňte zimu a stres za šumění moře, plážové radovánky a nekonečnou, sluncem zalitou pohodu. Dobijte baterky v blízkých či vzdálených exotických destinacích, kde se můžete nechat hýčkat v krásných resortech. Nevíte kam se vydat? Čtěte dál, poradíme vám! 

Prožijte svátky v Emirátech

The Cove Rotana Resort

The Cove Rotana Resort

V zemi mnoha superlativů se můžete těšit na všudypřítomný luxus, dechberoucí architekturu, malebné pláže a čisté moře. Krásné Vánoce bezesporu prožijete třeba v The Cove Rotana v Ras Al Khaimah. Pětihvězdičkový hotel se nachází v malebné zátoce s vlastní písčitou pláží o délce 600 m a s nádherným výhledem na Arabský záliv. Vedle komfortního ubytování v prostorných vilách a pokojích nabízí resort několik restaurací i barů, dva venkovní bazény, fitness, saunu, masáže, vodní sporty i četné plážové aktivity a dětský klub.

Fujairah Rotana Resort & Spa

Fujairah Rotana Resort & Spa

Pěti hvězdičkami se může pochlubit i hotel Fujairah Rotana Resort and Spa, jehož jednu stranu omývají třpytivé vody Indického oceánu, zatímco druhou obklopuje pohoří Haja. Tady si maximálně užijete rodinnou dovolenou plnou zábavy i romantický pobyt se svou drahou polovičkou. Služby hotelu zahrnují restaurace, bary, bazény, vodní skluzavky, dětský klub, kadeřnictví, posilovnu a wellness procedury, tenisové kurty a mnoho dalšího.

Dovolená na míru: Který z Emirátů je tím pravým právě pro vás?

Čtěte také:

Dovolená na míru: Který z Emirátů je tím pravým právě pro vás?

Vánoce na Maledivách

Kuramathi Island Resort

Kuramathi Island Resort

Souostroví v Indickém oceánu je proslulé křišťálovými lagunami, úchvatnými plážemi a tyrkysovým mořem. Oáza klidu a ráj vodních sportů ve vás na první pohled možná nevyvolá vánoční náladu, vězte však, že zdejší hotely mají rozhodně co nabídnout! Kuramathi Island Resort v laguně s bohatou vegetací láká na pěkné pláže a prvotřídní služby. Spokojení budou aktivně založení cestovatelé, nadšenci do šnorchlování i ti, kdo hledají místo pro klidný pobyt. Resort se nalézá na North Ari Atoll, od letiště v Malé je vzdálený asi 90 minut rychlolodí nebo 25 minut letu hydroplánem. K vybavení hotelu náleží tři bazény, vířivka, restaurace, bary, spa centrum, kadeřnictví a další.

Cestujte bez obav: Připojištění Special vás chrání před potížemi s Covid-19

Konec roku na Mauriciu

Silver Beach

Silver Beach

Malý ostrov sopečného původu se vyznačuje romantickým pobřežím s bílým pískem, modrými lagunami s příjemně teplou vodou, vynikající kuchyní a v neposlední řadě stylovými hotely. Jedním z nich je i tříhvězdičkový Silver Beach na východě ostrova, v oblasti Trou d'Eau Douce. Do hlavního města Port Louis je to odsud jen asi 45 km a k letišti 50 km. Menší tichý hotel v tropické zahradě u písčité pláže je vhodný pro klidnou dovolenou v páru. Čeká tu na vás bazén s lehátky, slunečníky a barem, restaurace i obchod. Z řady zábavných aktivit lze vybrat mj. kulečník, deskové hry, šlapadla, vodní lyžování nebo potápění.

Sugar Beach

Sugar Beach

Neméně lákavým hotelem je také Sugar Beach Resort v turisticky oblíbené lokalitě Flic en Flac. Letiště leží 49 km daleko. Kvalitní hotel v klidném prostředí byl postaven v koloniálním stylu a pyšní se vlastní tropickou zahradou. Obzvlášť vhodný je pro páry a hráče golfu. Součástí resortu jsou samozřejmě vyhlášené restaurace, bary, dva venkovní bazény s lehátky a slunečníky. Spa centrum zahrnuje uvolňující masáže, kadeřnický salon a kosmetiku.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín