Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Léto s tebou: TOP 5 nejoblíbenějších řeckých hotelů

Dovolená v nejoblíbenější řeckých hotelech

Dovolená v nejoblíbenější řeckých hotelech Shutterstock

Chystáte se letos do Řecka? Plánujete letní dovolenou obklopeni antickými památkami, krásnými plážemi a výtečnou gastronomií? Představujeme vám nejoblíbenější hotely napříč Řeckem, vyzkoušené, ohodnocené a doporučené našimi spokojenými klienty. Stačí si jen vybrat!

Hotel Neptuno Beach ****

hodnocení klientů Invia: 8,7 z 10

Hotel Neptun Beach

Hotel Neptun Beach Invia web

Neptuno Beach je poměrně nově postavený hotel na Krétě v oblasti Ammoudara. Stojí přímo u pláže a jeho velkou předností je, že nabízí lehátka a slunečníky na pláži zdarma. Do centra s obchůdky a tavernami se dostanete pěknou procházkou zhruba za půl kilometru. Součástí hotelu je venkovní sladkovodní bazén a bazének určený nejmenším. Dvakrát týdně hotel nabízí tématické večeře a každý den zmrzlinu pro děti. Hotel má v nabídce pokoje pro maximálně 4 osoby.

Chci do hotelu Neptuno Beach

Mezonety Siora Mary **+

hodnocení klientů Invia: 9,7 z 10

Mezonety Siora Mary

Mezonety Siora Mary Invia web

Hotel Siora Mary se nachází na krásném ostrově Kefalonie. Narozdíl od ostatních lokací si tento kus Řecka zachoval svůj původní ráz a slibuje klidnou dovolenou v autentickém prostředí. Mezonety najdete hned u pláže s velmi pozvolným vstupem do moře. Ubytování je bez stravy, případně se snídaní, což vám umožní ochutnávat typickou řeckou kuchyni v nedalekých tavernách, restauracích a barech. Anebo si můžete nakoupit čerstvé potraviny a připravit si řecký pokrm sami. Apartmány jsou vhodné k ubytování max. 4 osob.

Chci do Siora Mary

Kam se vydat o letní dovolené? Na nejlepší řecké ostrovy!

Čtěte také:

Kam se vydat o letní dovolené? Na nejlepší řecké ostrovy!

Hotel Akti ***+

hodnocení klientů Invia: 9,7 z 10

Hotel Akti

Hotel Akti Invia web

Zrekonstruovaný Hotel Akti najdete na stále zeleném ostrově Thassos. Přímo pod hotelem se nachází pláž oceněná modrou vlajkou s pozvolným vstupem do moře a přirozeným stínem od všudypřítomných vzrostlých borovic. Za nákupy a zábavou můžete vyrazit do městečka Potos, které je vzdáleno zhruba kilometr od hotelu. Pokud si objednáte občerstvení v hotelovém snack baru, můžete využívat lehátka a slunečníky na pláži zdarma.

Chci do hotelu Akti

Hotel Labranda Sandy Beach Resort ****

hodnocení klientů Invia: 8,3 z 10

Hotel Labranda Sandy Beach Resort

Hotel Labranda Sandy Beach Resort Invia web

Na jihozápadní straně ostrova Korfu na vás čeká moderní hotelový komplex Labranda Sandy Beach. Areál obklopený krásnou zahradou se nachází přímo u písčité pláže. Součástí hotelu jsou dvě restaurace, dva bazény a ještě jeden pro děti se skluzavkami. Do centra letoviska Agios Georgios to máte od hotelu co by kamenem dohodil – zhruba 200 m. Resort každoročně prochází změnami zaměřenými na vylepšení interiéru i exteriéru s cílem poskytnout svým klientům dokonalý relax.

Chci do komplexu Labranda Sandy Beach

Specialisté na dovolenou radí: Žhavé destinace pro rok 2020

Čtěte také:

Specialisté na dovolenou radí: Žhavé destinace pro rok 2020

Hotel Kinetta Beach ****+

hodnocení klientů Invia: 8,2 z 10

Hotel Kinetta Beach

Hotel Kinetta Beach Invia web

Hotel Kinetta Beach stojí na pevninské části Řecka, v letovisku Kinetta. Resort se nachází přímo u oblázkové pláže s pozvolným vstupem do moře, ze které je úžasný výhled na řecké ostrůvky Salamina, Engina a Agistri. Lehátka a slunečníky jsou na pláži pro klienty zdarma. Součástí hotelu je bar na pláži, jeden bazén pro dospělé a druhý pro děti, dále SPA centrum a kadeřnictví. Nejbližší letovisko, kde najdete obchůdky, taverny a bary je od hotelu vzdálené zhruba 500 m. Hotel pravidelně pořádá tématické večeře s ochutnávkou tradičních specialit.

Chci do Kinetta Beach

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín