Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Rodinná dovolená bez starostí: Objevte dětské hotelové kluby v Česku

Dětské hotelové kluby

Dětské hotelové kluby Shutterstock

Sníte o dovolené s dětmi, na které si odpočinete? Vyrazte do některé hotelu s dětským klubem Čedok a jeho animátory z Hotelu Transylvánie. Nová nabídka pro Česko přináší spoustu zábavy pro děti, zatímco rodiče mohou relaxovat po svém.

Orea Spa Hotel Cristal, Mariánské Lázně

Orea Spa Hotel Cristal

Orea Spa Hotel Cristal

V centru Mariánských Lázní poblíž hlavní kolonády se známou zpívající fontánou stojí hotel, jehož dětský klub těší malé návštěvníky řadou aktivit. Vydejte se s Drákulou na rozhlednu Hameliku nebo vystopujte zaběhlá vlčata na kolonádě. Dospělí si zatím odpočinou při lázeňských a wellness procedurách, zabaví se na golfovém hřišti, u tenisového kurtu nebo při minigolfu.

Vyberte si hotel s dětským klubem 

Hotel Bezděz, Máchovo jezero

Hotel Bezděz

Hotel Bezděz

Hotel Bezděz najdete necelých 80 km od Prahy, prakticky přímo na břehu Máchova jezera, obklopený malebnou krajinou. Ta je naprosto ideální nejen k romantickým procházkám, ale i ke sportovnímu vyžití všeho druhu. V blízkosti hotelu je písečná pláž s aquaparkem a půjčovnou šlapadel či loděk. K vybavení hotelu patří krytý bazén, sauna a kulečník. A ve zdejší restauraci se můžete rozmazlovat výbornými domácími i zahraničními pokrmy.

Wellness Hotel Astra, Špindlerův Mlýn

Hotel Astra

Hotel Astra

Rodinný hotel v srdci Krkonoš oslňuje krásným výhledem na Kozí Hřbety, Hromovku i Špindlerovskou přehradu. Od centra Špindlerova Mlýna stojí pouhých 500 m. Čeká tu na vás moderní wellness centrum, kde můžete relaxovat, zatímco děti zabaví animátoři v dětském klubu. Samo město disponuje řadou sportovních možností a zve k jednodenním výletům po Krkonošském národním parku. Děti zažijí nespočet dobrodružství s klubem Transylvánie, zapojí se např. do hledání horského pokladu.

Vzhůru do pohádky: 7 českých hradů a zámků, které znáte z televize

Čtěte také:

Vzhůru do pohádky: 7 českých hradů a zámků, které znáte z televize

 

Hotel Mlýn, Český Krumlov

Hotel Mlýn

Hotel Mlýn

Nově zrekonstruovaný hotel sídlí v budově bývalého mlýna z 15. století. Tady, na břehu Vltavy, budete mít opěvované historické centrum města na dosah ruky. V blízkém okolí můžete navštívit útulné kavárny, bary a hospůdky nebo stylové restaurace. Zámecký komplex se zahradami a známým otáčivým hledištěm leží také v docházkové vzdálenosti. Pro děti je připravena návštěva pohádkového domu, procházka říší snů a další atrakce v duchu oblíbeného Hotelu Transylvánie.

Baby friendly hotely v Česku 

Orea Resort Sklář, Harrachov

OREA Vital hotel Sklář

OREA Vital hotel Sklář

Hotel, vzdálený asi 350 m od centra Harrachova, se chlubí atraktivní polohou v poklidné části na kraji lesa. Hosté mají k dispozici wellness centrum s vyhřívaným bazénem, saunu, vířivku, různé druhy masáží a široký výběr sportovních aktivit. Sportovní klub Transylvánie tu láká na strašidelnou party mumie Murray nebo třeba na výpravu po stopách vlka Wayna i starého dobrého Krakonoše.

Pytloun Wellness Hotel Hasištejn, Krušné hory

Pytloun Wellness hotel Hasištejn

Pytloun Wellness hotel Hasištejn

Nedaleko lesů protkaných turistickými a cyklistickými stezkami leží hotel ideální jak pro milovníky klidu, tak pro aktivní sportovce. V místním dětském klubu se malí dobrodruzi mohou radovat z aktivit, jako je výlet s Drákulou na tajemný hrad Hasištejn, výuka kouzel s Denisem, výprava za krušnohorskými bobry aj. Dospělí si rádi zahrají bowling nebo šipky a dopřejí si zasloužený oddych ve wellness centru.

Dovolená podle Večerníčka aneb 7 tipů na rodinné putování Českem

Čtěte také:

Dovolená podle Večerníčka aneb 7 tipů na rodinné putování Českem

 

Hotel Orea Devět Skal, Vysočina

Orea Resort Devět skal

Orea Resort Devět skal

Okouzlující hotelový resort je situován na břehu Milovského rybníka v malebné Vysočině. Váš pobyt v nádherné přírodě můžete okořenit návštěvou zdejších hradů a zámků. Strávíte zde poklidné chvíle i vzrušující aktivní dovolenou, záleží pouze na vašem výběru. Na děti čeká Johnyho havajský den plný legrace, upíří karneval s Liškou Eliškou a další veselé atrakce.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín