Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Rodinná dovolená na pláži: Baby friendly hotely v Tunisku

Láká vás představa rodinné dovolené v Tunisku? Gratulujeme ke skvělé volbě! Tuniská letoviska nabízejí jedinečnou kombinaci turistických atrakcí, příjemně vřelé atmosféry, širokých písčitých pláží, sluncem prohřátého moře, výtečné kuchyně i hotelových resortů, kde si malí cestovatelé budou připadat jako v ráji.

TUI MAGIC LIFE Club Africana *****

Díky ideální poloze uprostřed vzrostlé palmové zahrady, luxusnímu ubytování, uvolněné atmosféře a modernímu aquaparku je oblíbený hotelový resort TUI MAGIC LIFE Club Africana splněným snem všech malých vodníčků. K dispozici jsou jim také služby animátorů, dobře vybavený miniklub i široká písčitá pláž s velmi pozvolným vstupem do moře. Hotel je vyhlášený svou prvotřídní kuchyní, ve které není nouze o tradiční tuniské i mezinárodní pokrmy. Po doplnění chybějící energie se můžete vydat třeba na procházku do nedalekého centra letoviska Yasmine Hammamet.

Vyberte si zájezd do Tuniska 

Club Calimera Yati Beach ****

Club Calimera Yati Beach

Club Calimera Yati Beach

Sport, sport a zase sport. Hotel Club Calimera Yati Beach na Djerbě je jako stvořený pro aktivní dovolenou. Máte chuť na rodinný přebor v minigolfu, dáte přednost turnaji ve stolním tenisu či si po vzoru Viléma Tella chcete zasloužit ovace za pomoci luku a šípu? Pak jste na správném místě. Do výčtu sportovních aktivit si můžete přidat ještě tenis, plážový volejbal, šipky, vodní gymnastiku, pétanque, cvičení ve fitness centru a samozřejmě plavání. V bazénu nebo v průzračně čistém moři, ležícím přímo za hotelovou zahradou.

Iberostar Selection Kuriat Palace *****

Iberostar Selection Kuriat Palace

Iberostar Selection Kuriat Palace

Exkluzivní hotelový resort Iberostar Selection Kuriat Palace, situovaný jen 700 m od mezinárodního letiště v Monastiru, nabízí kromě krátkého transferu ještě celou řadu příjemných překvapení. Velmi prostorné pokoje či suity, vybavené v elegantním minimalistickém designu, bazén s deseti tobogány, moderně vybavené dětské hřiště, vnitřní vyhřívaný bazén i luxusní Spa a wellness centrum pro unavené rodiče.

Co má společného Indiana Jones, Angelika a Hvězdné války? Fotogenickou krajinu Tuniska!

Čtěte také:

Co má společného Indiana Jones, Angelika a Hvězdné války? Fotogenickou krajinu Tuniska!

Marhaba Resort ****

Marhaba Resort

Marhaba Resort

Nejen velmi atraktivní poloha, v těsné blízkosti jedné z nejkrásnějších pláží v Tunisku i živé přímořské promenády, ale také vysoká kvalita poskytovaných služeb stojí za dlouholetou popularitou hotelu Marhaba Resort mezi českými klienty. S největší pravděpodobností vás tu tak hoteloví číšníci kromě úsměvu a zmrzlinového poháru pro vaše dítka oblaží i nějakým tím českým slovíčkem. Plážové radovánky, nápadité animační programy i nekonečné hodování můžete proložit návštěvou historického města Sousse, jehož centrum je zapsáno na seznamu světového kulturního dědictví UNESCO.

Carribean World Thalasso Djerba ****

Carribean World Thalasso Djerba

Carribean World Thalasso Djerba

V rozlehlém areálu hotelu Carribean World Thalasso Djerba, jehož název vábí příslibem karibských pláží, budete mít možná chvilku problém s orientací, ale po několika bezcílných procházkách zcela jistě propadnete jeho kouzlu. Rozkvetlá zahrada přímo vybízí k odpočinku ve stínu majestátních palem, děti uvítají bazény se skluzavkami i dětský bufet, ušitý na míru všem mlsným jazýčkům. Autentickou atmosféru orientálních trhů zažijete během výletu do 5 km vzdáleného města Midoun, kde se nachází i rozsáhlý Djerba Explore Park, jehož součástí je krokodýlí farma, skanzen řemesel Djerba Heritage a muzeum Lalla Hadria, odhalující tajemný svět islámské kultury.

Objevte Tunisko všemi smysly

Vincci Safira Palms ****

Vincci Safira Palms

Vincci Safira Palms

Velmi poklidnou atmosférou vyniká příjemný resort Vincci Safira Palms, ležící 12 km od nejjižnějšího tuniského letoviska Zarzis. Animační týmy pořádají každodenní decentní zábavné programy u hotelového bazénu, v mini klubu i na soukromé písčité pláži. Kromě stavění hradů z bělostného písku, koupání v azurově průzračném moři je dětem k dispozici široká nabídka více či méně adrenalinových vodních sportů. Vítaným zpestřením pobytu může být výlet pirátskou lodí, během kterého je při troše štěstí možné pozorovat skupinky skotačících delfínů.

Mahdia Palace Thalasso *****

Mahdia Palace Thalasso

Mahdia Palace Thalasso

Nekonečná pláž pokrytá jemným bílým pískem a titěrnými mušličkami, okouzlující svět pod mořskou hladinou a jako bonus turistický vláček, který vás zaveze do malebného centra letoviska Mahdia. Komfortnímu hotelu Mahdia Palace Thalasso, postavenému v tradičním tuniském stylu nechybí bohatě zdobená maurská kavárna, luxusní thalassoterapeutické centrum, vnitřní vyhřívaný bazén, moderní dětské hřiště, mini klub, brouzdaliště ani pestrá nabídka animačních programů.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín