Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Tropical Islands v Německu

Tropical Islands

Tropical Islands

Víte, že za humny máme tropický ráj? Aqualand Tropical Islands totiž leží v Brandu, asi 60 km jihovýchodně od Berlína. Exotický ostrov si zamilují páry i rodiny s dětmi. Děti se vyřádí na atrakcích, dospělí si odpočinou pod palmami a nejen senioři ocení zdejší luxusní sauny. Teplota vzduchu se tu pohybuje kolem 30 °C a voda v laguně je ještě o něco teplejší. No nezní to vašim zmrzlým uším jako báječný nápad?

Obrovská hala, která měla původně sloužit k výrobě vzducholodí, byla přeměněna v park s pralesem, lagunou a bazénem tak velkým, že skoro připomíná opravdové moře. Voda není slaná, zato je ale velmi čistá. Krom toho tu na vás čekají vodopády, vířivky, tobogány a další vzrušující atrakce. Ať je venku třeba mínus dvacet, vy se můžete spokojeně vyhřívat na pláži nebo v největším saunovém areálu Evropy. Tam se chodí bez plavek, pouze s ručníkem. Přinést si můžete dokonce vlastní jídlo a nemusíte se bát, že by vám u vchodu někdo kontroloval batoh. 

Zažijte tropický ráj za humny: Vydejte se do Tropical Islands

Připraveni? V Tropical Islands budete než by řekl švec! Autem to z Prahy trvá asi 3 a půl hodiny, dopravit se tam můžete i vlakem nebo autobusem. Exotický rekreační komplex má otevřeno dvacet čtyři hodin denně. 

Ubytování přímo v komplexu 

Stany v Tropical Islands

Stany v Tropical Islands

Sníte o tom, že strávíte noc na tropickém ostrově? Teď si to můžete splnit a ani nemusíte nikam letět! V Tropical Islands můžete přespat v mobilních domcích, dvoulůžkových a čtyřlůžkových stanech nebo v dvoulůžkových a rodinných pokojích hotelového typu. Mobilní domky uprostřed borovicového lesa jsou vhodné pro ty, kteří chtějí svůj pobyt v aquaparku spojit s procházkami po okolí. V jednom domku se mohou ubytovat až čtyři osoby.

Saunový svět v Tropical Islands

Saunový svět v Tropical Islands

Relaxujte v největším saunovém světě v Evropě: Vyberte si zájezd do Tropical Islands

Poklidný kemp je vybaven obchodem se základními potřebami, bistrem, prádelnou i dětským hřištěm. Stany jsou postavené na jemném písku a vybavené matracemi, dekami i polštáři včetně povlečení. Obklopené tropickou vegetací a exotickou přírodou nabízejí nezaměnitelný nádech dobrodružství pro děti, ale přitom jsou šetrné k vaší peněžence. Dvoulůžkové pokoje jsou luxusnější, vybavené klimatizací, sprchou s WC, minibarem zdarma, kávovarem a také televizí. V rodinných pokojích pak máte oddělenou ložnici pro děti (palandy). 

Objevte nové exotické destinace aneb Žhavé tipy pro superžhavou dovolenou

Čtěte také:

Objevte nové exotické destinace aneb Žhavé tipy pro superžhavou dovolenou

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín