Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Výlety, na které vaše děti jen tak nezapomenou

Dětská zábava

Dětská zábava Shutterstock

Máte doma malého raubíře a lámete si hlavu nad tím, kam se s ním v létě vypravit? Tenhle problém hravě vyřeší výlet do zábavního parku. Přinášíme vám inspiraci na výběr těch nejlepších v Evropě, kde zaručeně uspokojí srdce každého malého dobrodruha. Rozeného vodníka potěšíte dnem stráveným na tobogánech a mokrých atrakcích, fandu do stavebnic v Legolandu, milovníky kreslených pohádek v Disneylandu a aspiranta na zvěrolékaře třeba v jedné z nejstarších evropských zoo. Dáme ruku do ohně, že za tenhle výlet si na dlouho vysloužíte titul „nejlepší rodič ve vesmíru“!

Paříž a Disneyland

Hrad v Disneylandu, Paříž

Hrad v Disneylandu, Paříž Shutterstock

Navštivte místo, kde ožívají kreslené pohádky, které si oblíbil celý svět. Malí budou mít na dosah ruky své oblíbené hrdiny a ti velcí se na chvíli ocitnou zpátky ve svém dětství. Paříž je jedno z nejkrásnějších měst světa, tak na nic nečekejte a poznejte její neopakovatelné kouzlo i vy!

Dovolená v Paříži

Legoland a ZOO Hellabrunn

Plameňáci v mnichovské zoo

Plameňáci v mnichovské zoo Shutterstock


Pronikněte do útrob zámku Hellabrunn v náruči alpské přírody poblíž Salzburku a hned potom si užijte moře zábavy uprostřed království plastových kostiček v Legolandu. Vaši krasojízdu pak můžete zakončit třeba ve společnosti divokých zvířat v rozhlehlé zoologické zahradě na předměstí Mnichova.

Užijte si ty nejlepší rodinné aktivity v Dubaji

Čtěte také:

Užijte si ty nejlepší rodinné aktivity v Dubaji

Schönbrunn a návšteva ZOO

Zahrady v Schönbrunnu, Rakousko

Zahrady v Schönbrunnu, Rakousko Shutterstock


Pokud milujete zvířata, krásnou architekturu a čokoládu, je pro vás tenhle výlet jako stvořený! Nejdřív vás uhrane spanilost zámku Schönbrunn ve Vídni, pak se vydejte pokochat faunou v jedné z nejstarších zoo v Evropě a den plný dobrodružství oslavte třeba sladkou tečkou v čokoládovně Hauswirth.

Zájezdy do Rakouska

Budapešť a Tropicaria Oceanaria

Výlet do Budapešti

Výlet do Budapešti Shutterstock


Spojte prohlídku největších krás Budapešti s návštěvou zábavního parku Tropicaria Oceanaria. Právě tady, v jedenáctimetrovém tunelu pohlédnete do očí nebezpečným žralokům, zažijete na vlastní kůži tropický prales, opice, ještěrky, pavouky a mnoho dalšího.

Zájezdy do Budapešti

Familypark v Rakousku

Děti na skluzavce

Děti na skluzavce Shutterstock


Vítejte ve ztělesnění dětského ráje! Skluzavky, tobogány, horská dráha, jízda na člunech, království princezen, pirátů a další atrakce, které budou bavit i vás dospěláky. Jako na dlani tu z některých atrakcí budete mít Neziderské jezero, v jehož blízkosti se zábavní park nachází. Užijte si den plný smíchu s celou rodinou!

12.07.2023 Invia

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín