Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dovolená s dětmi v Egyptě: Představujeme nejoblíbenější rodinné hotely

Dovolená s dětmi v Egyptě

Dovolená s dětmi v Egyptě Shutterstock

Sníte o stavění hradů z písku a skotačení v teplém moři spolu s vašimi ratolestmi? Stačí jen vybrat ten správný hotel, zabalit letní oblečení, dobrou knihu, opalovací krém a za 4 hodiny letu už vám pohladí tváře teplý vzduch vonící mořem. Vítejte v Egyptě. 

El Malikia Abu Dabbab Resort *****

Hotel El Malikia Abu Dabbab Resort

Hotel El Malikia Abu Dabbab Resort

Veselý dětský smích vás přivítá v rozlehlém hotelovém areálu El Malikia Abu Dabbab Resort, situovaném přímo u krásné písčité pláže, vzdálené 30 km od oblíbeného letoviska Marsa Alam. Oblast Abu Dabbab Bay je kromě bělostných pláží s pozvolným vstupem do moře vyhledávaná také díky pestrému podmořskému životu. Při plavání vám tu budou kromě pestrobarevných rybek nezřídka dělat společnost i gigantické karety obrovské a největším šťastlivcům se podaří zahlédnout i vzácné mořské krávy – až čtyři metry dlouhé dugongy. Pobyt na pláži si můžete zpestřit i projížďkou na koni či velbloudu. Moře zábavy nabízí i samotný resort. V rozlehlém bazénovém komplexu nechybí dětské brouzdaliště, aqua park pro všechny věkové kategorie, vířivka i vnitřní vyhřívaný bazén. Sehraný animační tým obstará nezbytné mini disco, malování na obličej, dětský aqua aerobik i souboje balónky naplněnými vodou. Sladkou tečku nabízí samoobslužný zmrzlinový stánek a dětský bufet s širokým výběrem medově sladkých dezertů.

Vyberte si zájezd do Egypta

Jungle Aqua Park ****

Hotel Albatros Jungle Aqua Park

Hotel Albatros Jungle Aqua Park Hotel Albatros Jungle Aqua Park

Dospívá většina vašich rodinných dovolených do bodu, kdy se marně snažíte přesvědčit své potomky o tom, že ve vašem letovisku jsou i jiné zajímavosti než jen vodní svět? Pak vám za váš výběr hotelu Jungle Aqua Park zaručeně poděkují. Jen 10 km od letiště v Hurghadě leží resort s největším aquaparkem široko daleko. Šestnáct bazénů s nepřeberným množstvím skluzavek, tobogánů, vyhřívaným dětským brouzdalištěm i několika snack bary, kde si po nekonečných vodních hrátkách s radostí dopřejete něco k zakousnutí. Kdyby vás omrzely divoké vodní jízdy, tak můžete změnit prostředí a využít služeb hotelového minibusu, který vás odveze na 700 m vzdálenou širokou písčitou pláž.

Magic Life Kalawy Imperial *****

Hotel Magic Life Kalawy Imperial

Hotel Magic Life Kalawy Imperial

Zátoka s průzračně čistou vodou a pozvolným vstupem do moře pro malé výletníky i méně zkušené plavce a molo, které vede k nádherným korálovým útesům jako stvořeným pro podmořská dobrodružství toužící. Do Safagy míří zkušení cestovatelé, hledající kromě krásného moře a prvotřídních služeb i autentickou atmosféru. Po porci zábavy, animačních programů, vodních hrátek, skvělého jídla v pětihvězdičkovém hotelu Magic Life Kalawy Imperial se můžete projít příjemným centrem letoviska s malebným přístavem, tradičními kavárničkami i promenádou, lemovanou obchody se suvenýry i stylovými restauracemi.

Tajemství památek starověkého Egypta: Vydejte se po stopách faraonů

Čtěte také:

Tajemství památek starověkého Egypta: Vydejte se po stopách faraonů

Aurora Oriental Bay ****

Hotel Aurora Oriental Bay

Hotel Aurora Oriental Bay

Velmi prostorné, světlé pokoje, prvotřídní kuchyně, pohodová, přátelská atmosféra, tři velké venkovní bazény, moderní wellness centrum i pečlivě udržovaná zahrada. Tím vším se pyšní nově otevřený hotelový resort Aurora Oriental Bay, který leží přímo u soukromé písčité pláže letoviska Marsa Alam. K dokonalé rodinné pohodě přispěje tým profesionálních animátorů, moderní dětské hřiště, brouzdaliště i možnost využít aquapark sesterského hotelu Madinat Coraya. Vítaným zpestřením může být návštěva hotelové a la carte italské restaurace s širokou nabídkou těstovin, rybích specialit i všemi dětmi milované pizzy.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín