Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dovolená v Egyptě: Představujeme nejoblíbenější hotely našich klientů

Nejoblíbenější hotely pro dovolenou v Egyptě

Nejoblíbenější hotely pro dovolenou v Egyptě Shutterstock

Chystáte se na dovolenou do Egypta? Přichystali jsem si pro vás výběr těch nejlepších hotelů, které můžete napříč egyptskými letovisky navštívit. Ubytování v těchto hotelech uspokojí potřeby jak dospělých, tak dětí.

Hotel Steigenberger Coraya Beach *****

hodnocení klientů Invia: 9,6 bodů z 10

Hotel Steigenberger Coraya Beach

Hotel Steigenberger Coraya Beach Invia web

Hotel Steigenberger postavený v orientálním romantickém stylu stojí přímo u pláže v oblasti Marsa Alam. Komplex je obklopený nádhernou zahradou a k jeho vybavení patří a la carte restaurace se středomořskou kuchyní, obchodní arkáda, vyhřívaný bazén a vlastní potápěčské centrum. Pro děti hotel nabízí možnost využívání aquaparku v sousedním hotelu Der El Medina. Pro dospělé má v nabídce wellness služby a moderní health klub s procedurami pro upevnění zdraví. Díky svému obzvlášť šetrnému přístupu k životnímu prostředí, získal hotel ocenění Green Globe 21. Na pláži najdete bar a slunečníky s lehátky zdarma.

Vyberte si zájezd do Egypta

Hotel Xperience Sea Breeze Resort ****

hodnocení klientů Invia: 9,5 bodů z 10

Hotel Xperience Sea Breeze Resort

Hotel Xperience Sea Breeze Resort Invia web

Hotel Xperience Sea Breeze Resort se nachází ve městě Sharm El Sheikh a svým klientům nabízí 9 bazénů, některé z nich vyhřívané, a přístup na soukromou pláž. K dalšímu vybavení areálu patří dvě tématické restaurace (indická a italská), šíša koutek, obchodní arkáda či plážový bar. Vstup do moře je možný pouze přes molo díky krásnému korálovému podloží. Hotel myslí i na děti, a tak disponuje bazénem se skluzavkou, dětským hřištěm a pořádají i dětské diskotéky. Dospělí si odpočinou ve Spa centru nebo mohou využít možnosti kvalitních masáží.

Tajemství památek starověkého Egypta: Vydejte se po stopách faraonů

Čtěte také:

Tajemství památek starověkého Egypta: Vydejte se po stopách faraonů

Hotel The Grand Resort *****

hodnocení klientů Invia: 8,3 bodů z 10

Hotel The Grand Resort

Hotel The Grand Resort Invia web

Luxusní hotel Grand Resort postavený ve stylu pohádek Tisíc a jedna noc stojí asi 150 m od pláže, kterou sdílí se sesterským hotelem Grand. Resort leží přímo na obchodní promenádě Grand Mall, kde můžete nakoupit spoustu suvenýrů. Pokud byste se chtěli vydat na výlet do Hurghady, hotel zajišťuje pravidelnou autobusovou dopravu zdarma. K vybavení komplexu patří pět a la carte restaurací, diskotéka, v zimě vyhřívaný bazén či sluneční terasa. Je tu i nepřeberné množství aktivit a výhod pro děti – dva dětské bazény, kino, diskotéka, herna či dětský bufet.

Cestujte bez obav: Nové připojištění vás chrání před potížemi s Covid-19

Hotel Malikia Beach Resort Abu Dabbab *****

hodnocení klientů Invia:  8,2 bodů z 10

Hotel Malikia Beach Resort Abu Dabbab

Hotel Malikia Beach Resort Abu Dabbab Invia web

Hotel Malikia Abu Dabbab najdete v letovisku Marsa Alam. Jedná se o jeden z nejoblíbenějších hotelů pro rodinnou dovolenou. Komplex obklopuje nádherná subtropická zahrada a hned za ní bělostná pláž v oblasti Abu Dabbab Bay, která je známá bohatým podmořským životem. K vybavení hotelu patří vyhřívaný bazén, diskotéka, lehátka a slunečníky na pláži zdarma či plážový bar. Pro děti hotel nabízí miniklub, dětské hřiště, dětský bazén a aquapark zdarma. Jedenkrát za pobyt můžete také povečeřet v každé ze dvou tématických restaurací.

Egypt sportovní: Které aktivity si užijete u Rudého moře?

Čtěte také:

Egypt sportovní: Které aktivity si užijete u Rudého moře?

Hotel Club Magic Life Kalawy Imperial *****

hodnocení klientů Invia: 9,5 bodů z 10

hotel Club Magic Life Kalawy Imperial

hotel Club Magic Life Kalawy Imperial Invia web

Hotel je umístěn na klidném místě v oblasti Safaga. K vybavení hotelu patří nákupní galerie, šest barů, diskotéka, lehátka a slunečníky na pláži zdarma i plážový bar. V hotelové zahradě najdete několik bazénů, z nichž jeden má i skluzavky. Pro dospělé hotel nabízí služby wellness centra zdarma. Bonusem je možnost využíti jedenkrát za pobyt každou z a la carte restaurací (indická, italská, thajská a egyptská).

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín