Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Ferrari World v Abu Dhabi

Ferrari World, Abu Dhabi

Ferrari World, Abu Dhabi Visit Abu Dhabi

Sníte o dobrodružství plném vzrušujících zážitků? Patříte k fanouškům formule 1? Posadit se do jednoho z těchto nadupaných strojů je jistě přáním každého milovníka adrenalinu. Navštivte zábavní park Ferrari World v největším a nejbohatším emirátu! Nabízí nespočet aktivit určených dospělým automobilovým nadšencům i celým rodinám.

Nejrychlejší horská dráha světa

Formula Rossa

Formula Rossa Jazon88

Proslulá Formula Rossa, nejrychlejší horská dráha na světě, nadchne bezesporu každého. Připoutejte se, nasaďte si ochranné brýle a připravte se na výstřel rychlostí 240 km/h za 4,9 sekund! Další lahůdkou je Flying Aces, horská dráha s nejvyšší smyčkou na světě. Ohromující je též atrakce Fiorano GT Challenge, která vás ve vozech napodobujících legendární Ferrari F430 Spider proveze okruhem inspirovaném skutečnými GT závodišti.

Horskými drahami ale zábava nekončí! Užít si můžete i závod na okruhu Yas Marina. Scuderia Challenge je atrakce, při níž si vyzkoušíte realistický simulátor F1. Chopte se volantu a zajeďte nejlepší čas!

Objevujte s námi Abu Dhabi

Ferrari World pro děti

Junior GT

Junior GT https://www.flickr.com/photos/sackerman519/86

Ferrari World umí zabavit děti a příznivce klidnějších aktivit stejně dobře jako vyznavače adrenalinových sportů. V sekci Family Fun naleznete Junior GT, startovací bod pro vaše natěšené potomky. Za volantem vozu 430 GT Spider je to rozhodně bude bavit!

Bell’Italia

Bell’Italia Sarah_Ackerman

Rodinám je určena i atrakce Tyre Twist, založená na tradiční jízdě v čajových šálcích. Naskočte do vozíku ve tvaru velké pneumatiky F1 a zakuste zběsilé otáčení! Existuje něco zábavnějšího? Možná novinka Benno’s Great Race! Prožijte jízdu plnou interaktivních výzev a speciálních efektů. Pomozte s dětmi Bennovi vyhrát jeho velký závod.Prozkoumejte miniaturní Itálii prostřednictvím Bell’Italia. Nasedněte do malého Ferrari 250 California a podnikněte cestu kolem slavných památek i proslulých závodních míst. Prohlédněte si třeba závodní okruh v Monze nebo Benátky. 

Vydejte se do Dubaje a zažijte Expo 2020

Čtěte také:

Vydejte se do Dubaje a zažijte Expo 2020

Náročné dovádění jednoho unaví a pořádně vyhladoví! Ferrari World má k dispozici pět restaurací, kde nabízí jídlo v italském stylu a příjemnou atmosféru.

Svět plný zábavy

Interiér Ferrari World

Interiér Ferrari World Donaldytong

Do Ferrari Worldu lze zakoupit buď celodenní lístek, nebo vstupenku do dvou parků, která současně umožňuje navštívit aquapark Yas Waterworld. Vstupenky se dělí na bronzové, stříbrné a zlaté.

Vydejte se s námi do emirátů

Bronze je základní, se stříbrným lístkem získáte možnost třikrát předběhnout ve frontách u atrakcí. Také dostanete slevový voucher na zboží z obchodu se suvenýry. Zlatý lístek umožňuje držiteli předbíhat ve frontách vždy, čímž dotyčný získá i možnost vybrat si na atrakci nejlepší místo k sezení.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín