Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dokonalá dovolená ve Španělsku: Nejoblíbenější hotely našich klientů

Top španělské hotely

Top španělské hotely Shutterstock

Španělsko je perfektní destinací pro vaši dovolenou. Místní příroda, pláže, gastronomie, kultura i temperament obyvatel vás zaručeně vezmou za srdce. Navíc se sem můžete vracet donekonečna. Španělsko je totiž příjemně rozmanité, a proto vás vždy překvapí nečím novým. Stálicí zůstává výborný servis v hotelech a resortech, především v těch, které si oblíbili naši klienti. 5 nejoblíbenějších, s tím nejlepším hodnocením, vám představujeme níže. 

Hotel Aqua Onabrava****

Hotel Aqua Onabrava

Hotel Aqua Onabrava Invia web

hodnocení klientů Invia: 9,6 bodů z 10

Moderní hotelový komplex Aqua Onabrava leží v klidnější části střediska Santa Susanna na pobřeží Costa Brava. K vybavení hotelu patří Spa centrum s krytým bazénem i herna pro děti. Pravidelně jsou pořádány různé animační programy pro děti i dospělé či zábavné večerní show (show cooking, taneční večery či tématické večeře). Z většiny pokojů se nabízí úchvatný výhled na Středozemní moře. V blízkosti hotelu najdete spoustu barů a restaurací, turistické atrakce i tradiční trh. Letoviskem projíždí turistický vláček, kterým se lze pohodlně dopravit do okolních letovisek či Barcelony.

10 důvodů, proč vyrazit na dovolenou do Španělska

Čtěte také:

10 důvodů, proč vyrazit na dovolenou do Španělska

Zoraida Park and Garden Resort****

Zoraida Park and Garden Resort

Zoraida Park and Garden Resort Shutterstock

hodnocení klientů Invia: 8.8 bodů z 10

Resort Zoraida Park se nachází přímo u písčité pláže na jihu Španělska – letovisko Roquetas de Mar. Celý komplex je obklopen krásnou udržovanou zahradou, kde se nachází i bazén s menším aquaparkem s dětskými atrakcemi. V hotelu je restaurace a la carte, diskotéka Image, PC herna s automaty či tenisový kurt. Hotel taktéž pravidelně pořádá tématické večeře (tradiční španělská kuchyně, show cooking nebo večeře při svíčkách) a animační programy pro děti i dospělé. Poloha resortu je ideální pro poznávání zajímavých míst v okolí (Almeria, Mini Hollywood, Granada, Národní park Cabo de Gata, vesnička Mojacar).  

Zájezdy do Španělska

Fergus Club Europa**

Fergus Club Europa

Fergus Club Europa Invia web

hodnocení klientů Invia: 9.2 bodů z 10

Hotel Fergus Club Europa se nachází v pěkném letovisku Paguera na Mallorce. Hotelový komplex je poměrně rozlehlý, nabízí několik bazénů, z toho jeden s atrakcemi pro děti i oddělený bazén pouze pro dospělé. K dalšímu vybavení resortu patří diskotéka, tenisové kurty, obchůdek se suvenýry, fitness či dětská herna a hřiště. Jediným malým nedostatkem je vzdálenost pláže od hotelu, je možné se na ni dostat příjemnou procházkou nebo hotelovým minibusem zdarma. I to však vynahradí skvělé služby hotelu a výborné jídlo.

Kanárské ostrovy: Který si vybrat pro vaši dokonalou dovolenou?

Čtěte také:

Kanárské ostrovy: Který si vybrat pro vaši dokonalou dovolenou?

Beverly Park****

Beverly Park

Beverly Park Invia web

hodnocení klientů Invia: 9.2 bodů z 10

Moderní hotel Beverly Park se nachází v klidnější části letoviska Blanes na pobřeží Costa Brava. Nákupní možnosti a zábava jsou hostům dostupné v blízkém centru letoviska (botanické zahrady, dětská hřiště, bary či diskotéky). Pro děti hotel nabízí dětský bazén, dobře vybavené hřiště a v sezóně i miniklub. Dospělí ocení opalovací terasu, vnitřní bazén, wellness centrum, fitness či tenisové kurty. Hotel má možnost i zapůjčení kol.

Mallorca a její tajemství aneb Co nevíte o největším ostrově Baleár?

Čtěte také:

Mallorca a její tajemství aneb Co nevíte o největším ostrově Baleár?

Iberostar Playa de Palma***

Iberostar Playa de Palma

Iberostar Playa de Palma Invia web

hodnocení klientů Invia: 9,8 bodů z 10

Hotely sítě Iberostar patří mezi nejlepší na světě a není tomu jinak ani u hotelu Iberostar Playa de Palma na Mallorce. Tento luxusní komplex se nachází u dlouhé písečné pláže v jednom z živějších letovisek Playa de Palma. Vhodný je i pro náročnější klienty, kteří si užijí dostatek odpočinku a klidu. Hotel se totiž nachází až na konci plážové promenády, která spojuje letoviska C’an Pastilla, Playa de Palma a El Arenal. K vybavení resortu patří restaurace a la carte a oddělený bazén s jacuzzi určený pouze pro osoby starší 16 let. Hlavní město Palma de Mallorca je vzdáleno pouhých 10 km a k jeho návštěvě můžete využít místní linkové autobusy či taxi.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín