Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

TOP 9 nejlepších restaurací v Dubaji: Opojení pro všechny vaše smysly

Objevte Dubaj všemi smysly

Objevte Dubaj všemi smysly Shutterstock

V Dubaji je tolik úžasných restaurací, že je těžké rozhodnout se, kde si zarezervovat stůl. Máme pro vás výběr zajímavých míst, kde nasytíte všechny svoje smysly. Od snových plážových prostředí až po nápadité designové restaurace, podívejte se s námi na výběr nejlepších podniků v Dubaji, na které budete ještě dlouho vzpomínat.

Mura

Mura

Mura Mura

Mura je krásná nová italská restaurace, jejíž design je inspirovaný jižní Itálií a pobřežím Amalfi. Restauraci najdete na West Marina of The Pointe a při jejím vybavení se opravdu dbalo na každý detail. Interiér je zařízený do odstínů tmavě modré a bílé. I na venkovní terase si v prostředí citroníků budete připadat, jako byste byli ve Středomoří.

Vyberte si zájezd do Dubaje

SushiSamba

SushiSamba

SushiSamba SushiSamba

SushiSamba je opravdová pastva pro oči. Spojení tónů pálené oranžové a detailů z mosazi dělá toto místo opravdu výjimečným. Úchvatný interiér inspirovaný japonskou a brazilskou kulturou dokresluje rozsáhlá 3D stropní instalace. Restaurace se nachází v 51. patře hotelu St. Regis a kromě luxusního designu nabízí panoramatický výhled na ikonické pobřeží Palm Jumeirah, Arabský záliv a Ain Dubai. Těšit se můžete na japonskou, brazilskou a peruánskou fusion kuchyni.

Amazonico

Amazonico

Amazonico Amazonico

Vydejte se z městské džungle do skutečné džungle. Amazonico je třípatrová restaurace ve finanční čtvrti DIFC a její interiér je kombinací bujné zeleně, přírodních materiálů, modrozeleného sametu, pomerančově oranžové kůže a amazonských motýlů. V Amazonico si vychutnáte latinskoamerickou kuchyni, která je inspirovaná Amazonií. Ochutnáte tu sushi, syrové mořské plody, ale i grilovaná masa a ryby.  

Dotkněte se nebe! Nové atrakce v Dubaji vás vynesou za hranice všedních zážitků

Čtěte také:

Dotkněte se nebe! Nové atrakce v Dubaji vás vynesou za hranice všedních zážitků

Shanghai Me

Shanghai Me

Shanghai Me Shanghai Me

Elegantní východoasijská restaurace Shanghai Me, kterou najdete také ve čtvrti DIFC vás svou atmosférou přenese až do exotické Šanghaje. Restaurace vás oslní rubínově červeným interiérem a art-deco detaily, které jsou ódou na Šanghaj. Pokud hledáte opravdu dobrý záběr pro svou instagramovou fotku, zajděte na terasu restaurace, která vás ohromí prostorem zdobeným bujnou zelení a bambusovými detaily. 

Ninive

Ninive

Ninive Ninive

Nádhernou restauraci Ninive, inspirovanou designovými prvky Maroka, Íránu, Iráku a Turecka, zdobí doplňky zemitých barev s nádechem královské červené a záplava zeleně. Jídla z dědictví arabského světa se podávají na nádobí vytvořeném hrnčíři speciálně pro tento podnik.

Cestujte bez obav: Připojištění Special vás chrání před potížemi s Covid-19 

The London Project

The London Project

The London Project The London Project

Britská restaurace, ve které se budete cítit jako byste právě vstoupili do botanické zahrady. Jejímu interiéru totiž z velké části vévodí rostliny. S nabídkou happy hour každý všední den a brunche během víkendu můžete v The London Project skutečně potěšit své chuťové buňky.

Bounty Beets

Bounty Beets

Bounty Beets Bounty Beets

Roztomilá kavárna Bounty Beets vám nejen nabídne skvělé zátiší pro vaše fotografie, ale také zdravé dobroty. Bounty Beets je totiž známá pro své lahodné organické, bezlepkové a veganské pokrmy.

Zabavte se s rodinou v Dubaji: Představujeme nejlepší aquaparky

Čtěte také:

Zabavte se s rodinou v Dubaji: Představujeme nejlepší aquaparky

 

Mama Zonia

Mama Zonia

Mama Zonia Mama Zonia

Vítejte v džungli! Tak vás uvítají, pokud se rozhodnete navštívit restauraci v amazonském stylu Mama Zonia. Podnik najdete v samém srdci Dubai Marina, ve 2. patře domu Pier 7 a těšit se tu můžete na záplavu zelené barvy se světlým čalouněním i obří ptačí klec. S řadou dokonalých asijských, karibských a latinskoamerických jídel vám Mama Zonia Dubai přináší skvělé místo, které nelahodí jen očím, ale také žaludku.

Zaleťte si do Dubaje

Flamingo Room by Tashas

Flamingo Room by Tashas

Flamingo Room by Tashas Flamingo Room by Tashas

V dubajské restauraci Flamingo Room by Tashas ve čtvrti Jumeirah Al Naseem vás nad originální výzdobou bude dost možná přecházet zrak. Dbají tu na každý detail – užasnete nad mramorovou podlahou, květinovou světelnou instalací a nad širokou paletou růžové barvy,  to vše v kombinaci s působivým zebřím potiskem. Menu sází na jednoduchou klasiku s těmi nejkvalitnějšími ingrediencemi.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín