Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Vstupte do nového roku stylově: 6 důvodů proč strávit Silvestr v Dubaji

Ohňostroj v Dubaji

Ohňostroj v Dubaji Shutterstock

Chvíle, kdy starý rok předává vládu tomu novému má v sobě cosi magického. Zkuste letos vystoupit ze své komfortní zóny a místo přípravy chlebíčků a sledování televizních estrád zažijte něco skutečně mimořádného. V Dubaji se váš rok uzavře zaručeně ve velkém stylu. Město rekordů už netrpělivě čeká na váš novoroční přípitek.

Ohňostroj luxusu

Oslavy v Dubaji

Oslavy v Dubaji Shutterstock

Originální, dechberoucí i megalomanské, takové jsou oslavy konce roku v Dubaji. A na jejich vyvrcholení čeká netrpělivě celý svět. Velkolepé ohňostroje a laserové show promění ulice města v jednu velkou party. Nalaďte se na radostnou vlnu, vyrazte na promenádu u Dubajské fontány a nechte se okouzlit největší světelnou show.

Zájezdy do Dubaje 

Plný stůl zážitků

Večeře v Dubaji

Večeře v Dubaji Shutterstock

Dáváte si pravidelně novoroční předsevzetí, abyste na ně o měsíc později s uzarděním zapomněli? Patří-li mezi vaše každoroční evergreeny redukce váhy, pak si na konci roku dopřejte ještě jednu nezapomenutelnou hostinu. Kde jinde než ve městě plném těch nejluxusnějších podniků, stylových bister i vyhlášených street foodů by mohla být rozlučka s nadbytečnými kilogramy stylovější? Ještě, než si v některém ze stovek značkových obchodů pořídíte zbrusu novou garderobu, zkuste ochutnat čerstvé plody moře, mořského ďasa na mexický způsob nebo tajuplně znějící tiradito z tuňáka s omáčkou z marakuji. Dává vaše polovička přednost spíše pořádnému kusu masa? Poctivá porce hovězích žeber s pikantním dipem, podávaná v elegantním prostředí střešní terasy restaurace Amazónico, vás dokonale připraví na noc plnou zázraků.

TOP 9 nejlepších restaurací v Dubaji: Opojení pro všechny vaše smysly

Čtěte také:

TOP 9 nejlepších restaurací v Dubaji: Opojení pro všechny vaše smysly

Půlnoc pod hvězdami

Východ slunce v Dubaji

Východ slunce v Dubaji Shutterstock

Nebe plné hvězd, vzdálený ruch ohňostrojů a teplý vzduch vonící mořem. Zní vám to jako dokonalá idylka? I v Dubaji najdete místa, kde se obklopeni nenápadným luxusem, oddáte dokonalé relaxaci. Oáza klidu leží uprostřed nekonečného moře písku. Ubytovat se můžete v romantických beduínských stanech nebo v některém z hotelů. Nezapomeňte si přivstat a počkat si na novoroční východ slunce. Váš rok plný jiskřivých okamžiků právě začíná.

Chci do Dubaje 

Hlas divočiny

Hatta, Dubaj

Hatta, Dubaj Shutterstock

Možná vás od silvestrovské návštěvy Dubaje odrazuje představa ulic zaplněných lidmi a hluku z ohňostrojů. Vaši první ranní kávu roku 2023 si můžete vychutnat uprostřed panenské přírody. Horské městečko Hatta, krčící se na úbočí pohoří Al Hadžar, kouzlí dokonale fotogenickým okolím, trasami pro pěší i cyklostezkami. Díky dokonale propracované infrastruktuře si tu můžete naplánovat horský výstup, piknik uprostřed divočiny nebo projížďku na kajaku po tyrkysově zbarvené hladině jezera Hatta.

Dotkněte se nebe! Nové atrakce v Dubaji vás vynesou za hranice všedních zážitků

Čtěte také:

Dotkněte se nebe! Nové atrakce v Dubaji vás vynesou za hranice všedních zážitků

Soukromá plavba

Přípitek na jachtě

Přípitek na jachtě Shutterstock

Nejlepší výhled na velkolepou ohňostrojovou show je z mořské hladiny. K tomu, aby byl váš zážitek skutečně pětihvězdičkový, vám dokonale poslouží pronajatá luxusní jachta s profesionální obsluhou. Je libo čerstvé sushi, pravé šampaňské, kaviár nebo čokoládovou fontánu? Žádný problém, jste přece v Dubaji.

Dovolená v Dubaji 

Stylové večírky

Párty v Dubaji

Párty v Dubaji

Změna je život a k tomu, aby vaše letošní finále mělo co nejlepší zvuk vám stačí jen maličkost – letenka do Dubaje a místo na některém z mnoha galavečerů či party. Svůj um vám představí špičkoví DJ´s a k půlnoci se protančíte třeba s Kylie Minogue. Že nevíte, co na sebe? Nemějte strach, stačí jedna návštěva Dubai Mall a váš slavnostní šatník získá zcela novou jiskru.

Cestujte bez obav: Nabízíme komplexní cestovní pojištění

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín