Menší hotel, dobře vybavený, velké pokoje, ne příliš dokonalý úklid. Personál působil přívětivě, snažil se vyjít vstříc. Poměrně malá jídelna, stoly blízko sebe, pokud by bylo nutno obsadit všechny židle, nemohou se tam klienti vejít. Osobně jsem využívala možnosti stravování u stolů na terase.
Ubytování
Velké pokoje, dobře vybavené, příjemné.
Strava
Strava O.K., vše doplňováno, nestalo se, že by něco ke konci chybělo. Možná méně typických bulharských jídel, mně to nevadilo. Ke všem jídlům dostatek ovoce a zeleniny. Ke všem jídlům s výjimkou snídaně také zmrzlina. Na rozdíl od jiných hotelů, např. v Egyptě se nestalo, že by některé jídlo nebo nápoj došly. Vše stále k dispozici v neomezeném množství.
Služby hotelu
Služby O.K., snaha vyjít vstříc. Personál usměvavý a ochotný. Bazén čistý, udržovaný, lehátka denně omývaná.
Pláž
Poměrně daleko, přístup po dřevěných lávkách přes duny, mně to nevadilo, ale bylo by vhodné na to upozornit v katalogu. Zejména starší a hůře pohybliví klienti by mohli mít problém. Hotel nemá svou pláž, nabízí však opravdu výhodný pronájem setu s nápoji na pláži jiného hotelu. Jinak plážový servis dle mého dost drahý, i proti např. Řecku. Na pláži lidí hodně, v písku zahrabené nedopalky, jinak jsou tam koše a i obsluha se snaží do nich odpadky uklízet. Voda v moři čistá, někdy u kraje trochu řas, nic na závadu. Daleko mělko.