Egypt: Našli jsme pro vás 599 hotelů

Řadit podle:

SUNRISE Montemare Resort - Grand Select Egypt, Sharm El Sheikh

Hodnocení 5,0 / 5
SUNRISE Montemare Resort - Grand Select recenze

Fantastické (hodnotili 4 lidé)

Ubytování 5,0 / 5

Strava 4,8 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Nikola B. Září 2022

Datum pobytu: 04.09. - 11.09.2022

Hodnocení 5,0 / 5
Hotel byl moc pěkný a veškeré služby naprosto perfektní.
Celkové hodnocení

Hotel byl moc pěkný a veškeré služby naprosto perfektní.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ivona Hejlová Červenec 2022

Datum pobytu: 22.06. - 29.06.2022

Hodnocení 5,0 / 5
Super
Celkové hodnocení

Super

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Čistý pokoj, úklid denně

Strava
Pestrá, chutná,

Služby hotelu
Ochota

Pláž
Perfektní, čistá, denně udržovaná.

Zobrazit všechny recenze

Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel) Egypt, Marsa Alam, Madinat Coraya

Hodnocení 4,9 / 5
Steigenberger Coraya Beach (ex. Iberotel) recenze

Fantastické (hodnotilo 309 lidí)

Ubytování 4,9 / 5

Strava 4,9 / 5

Okolí 4,9 / 5

Cena 4,8 / 5

Kvalita sjezdovek 5,0 / 5

Hotel akceptuje hosty starší 16 let Písčito-oblázková pláž přímo u hotelu Lehátka, slunečníky a plážové osušky zdarma

Jaromír O. Listopad 2022

Datum pobytu: 12.11. - 18.11.2022

Hodnocení 5,0 / 5
Velmi krásná dovolená . Byli jsme nadšeni kvalitou služeb, jídla a nápojů. 98%klientu je ze západní Evropy což odpovídalo nadprůměrné kvalitě hotelu .
Celkové hodnocení

Velmi krásná dovolená . Byli jsme nadšeni kvalitou služeb, jídla a nápojů. 98%klientu je ze západní Evropy což odpovídalo nadprůměrné kvalitě hotelu .

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Krásný pokoj deluxe s výhledem na bazén. Nové zrekonstruována koupelna,čistá . K dispozici tekuté mýdlo, šampion s kondicionerem, holitka, vazivem tampony atd .

Strava
Velký výběr stravy. Úžasný šarlatové a predkrmovy bar. Poprvé jsem se v Egyptě mýval konzumovat ovoce a zeleninu. Vše čerstvé . Každý večer jiný druh kuchyně . Vegetariánsky koutek. Čerstvá příprava těstovin . Dezerty výborne ( většinou v Egyptě vše na jedno brdo) tady ovšem velmi dobre, různé druhy a chutě . Na večeři vždy i velký výběr zmrzliny.

Služby hotelu
Personal úžasný , rychlý, příjemný . Drinky si neobjednavate u baru ale velké množství cisniku bere objednávky . Stejně tak na plazi, ráno vám na lehátka roznesou balenou vodu a pak každou chvíli chodí s objednávkami na drinky, většinou si pamatuji co pijete a zásobují vás . Na pokoji je nápojový minibar nealko( voda, juicy, cola, Tonic, nealko pivo atd) a alko (pivo , víno červené s bílé) ten je zahrnut v all inclusive , každý den doplňuji včetně kávy a čaje . Jen snacky ve smyslu oříšky chipsy oplatky jsou za priplatek

Pláž
Krásná pláž , vstup do vody přes kratoucke molo, na právo voda po pas na levo kde do hloubky ke smorchlovani kolem korálů .

Eva R. Říjen 2022

Datum pobytu: 28.09. - 05.10.2022

Hodnocení 4,5 / 5
Hotelu není co vytknout. Služby a personál perfektní. V dostupné vzdálenosti od pláže je krásný, rozmanitý korál. Na hotelové pláži jsme plavali i s delfíny a viděli krásné mořské želvy. Jediné co bych změnila je hudba co hraje u večeře na terase.. působí to takovým levným, bufetovým dojmem. Ocenila bych něco autentičtějšího. To už ale zacházím do detailů, protože tomuto hotelu je těžké cokoliv vy
Celkové hodnocení

Hotelu není co vytknout. Služby a personál perfektní. V dostupné vzdálenosti od pláže je krásný, rozmanitý korál. Na hotelové pláži jsme plavali i s delfíny a viděli krásné mořské želvy. Jediné co bych změnila je hudba co hraje u večeře na terase.. působí to takovým levným, bufetovým dojmem. Ocenila bych něco autentičtějšího. To už ale zacházím do detailů, protože tomuto hotelu je těžké cokoliv vytknout. Byli jsme moc spokojení a byla to krásná dovolená.

Ubytování 4,3 / 5

Strava 4,5 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 4,5 / 5

Zobrazit všechny recenze

Nubian Island Egypt, Sharm El Sheikh, Sharm El Sheikh

Hodnocení 4,9 / 5
Nubian Island recenze

Fantastické (hodnotilo 23 lidí)

Ubytování 4,9 / 5

Strava 4,9 / 5

Okolí 4,9 / 5

Cena 5,0 / 5

Andrzej Głuchowski Květen 2022

Datum pobytu: 22.04. - 30.04.2022

Hodnocení 4,6 / 5
K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
Celkové hodnocení

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Ubytování 4,8 / 5

Strava 3,5 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Radek

Hodnocení 4,9 / 5
K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
Celkové hodnocení

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Ubytování 4,8 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Zobrazit všechny recenze

Iberotel Costa Mares Egypt, Marsa Alam, Al-Kusajr

Hodnocení 4,8 / 5
Iberotel Costa Mares recenze

Fantastické (hodnotilo 116 lidí)

Ubytování 4,9 / 5

Strava 4,9 / 5

Okolí 4,8 / 5

Cena 4,7 / 5

Kvalita sjezdovek 5,0 / 5

Pavel Švec Listopad 2022

Datum pobytu: 08.11. - 18.11.2022

Hodnocení 4,9 / 5
Vynikající hotel.....umístěný v krásné zátoce, moře na listopad krásně teplé, vybízejí ke šnorchlováni a zátoka s písečnou pláží k dlouhým procházkám ....Komu by se teplota moře nezdála, může se osvěžit ve vyhřívaném venkovním hotelovém bazénu. Jeden z nejlepších hotelů, které jsem v Egyptě navštívil. Hned vedle hotelu probíhá čilý stavební ruch, staví se 2 nové hotely stejného řetězce Jaz, nutn
Celkové hodnocení

Vynikající hotel.....umístěný v krásné zátoce, moře na listopad krásně teplé, vybízejí ke šnorchlováni a zátoka s písečnou pláží k dlouhým procházkám ....Komu by se teplota moře nezdála, může se osvěžit ve vyhřívaném venkovním hotelovém bazénu.

Jeden z nejlepších hotelů, které jsem v Egyptě navštívil. Hned vedle hotelu probíhá čilý stavební ruch, staví se 2 nové hotely stejného řetězce Jaz, nutno podotknout, že absolutně bez problémů, žádný ruch ze staveniště, žádný prach či jiné rušivé elementy způsobené probíhající stavbou.

Mou snahou bude vrátit se na toto místo opět v příštím roce...

Jediná výtka se týká letecké společnosti Smartwings.....let je prostě utrpení, na cestě tam zima, svetry byly dobré :- :-) ....... už si dokáži představit, jak se cítí ( byť jsou již neživé) sardinky v konzervě....rozestupy mezi sedadly absolutně neberou ohled na tělesnou konstituci normálně rosteného Čecha ......

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 4,5 / 5

Ubytování
Pokoj s výhledem na bazén vybaven vším nezbytným ....kávovar, lednice s denně doplňovanou vodou, trezor atd. , roomboy Hany byl perfektní, denně perfektně uklizeno, vyvoněno a jeho výtvory ......zvířátka z ručníků perfektní.

Strava
Číšníci a personál je neustále v pohybu..... jsou vám neustále na blízku připraveni splnit téměř vše na co si vzpomenete....samozřejmě to, co je v jejich silách a v možnostech hotelu. žádné čekání na nápoje či na servis při stolování.... Strava perfektní, domnívám se, že každý mlsoun si musí přijít na své......na venkovní terase denně grilované speciality.

Číšníci......perfektní servis u hotelového bazénu i na pláži, nápoje až na lehátko ( káva, koktejly, rozlévané nápoje alko i nealko :-) )

Služby hotelu
Personál se o vás stará jako o svou rodinu.....profesionální a ochotni recepční, ubytování cca do 1 hodiny po příjezdu, na hotel jsme dorazili v cca 07.00, po přijímacích formalitách následovala snídaně a v cca 08.00 jsme již dostali pokoj, pak vybalit a užívat si prvního dne dovolené.

Pláž
Pláž super, písčitá s pozvolným vstupem do moře...... karety, mořské krávy atd. Vpravo od hotelu molo, ze kterého se dá pohodlně po schodech ( ne po žebříku) vstoupit do "hlubšího" moře a vydat se šnorchlovat

Zuzana D. Říjen 2022

Datum pobytu: 18.10. - 24.10.2022

Hodnocení 4,5 / 5
Dovolená naprosto splnila naše optimistická očekávání ve všech směrech.
Celkové hodnocení

Dovolená naprosto splnila naše optimistická očekávání ve všech směrech.

Ubytování 4,5 / 5

Strava 4,5 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 4,5 / 5

Ubytování
Ubytování bylo čisté, pohodlné, vše funkční.

Strava
Zažili jsme několik dovolených s all inclusive stravou, ale tato jednoznačně patří k těch top. Jídlo bylo rozmanité, každý den něco nového, velmi pestrá nabídka, která musí podle mě uspokojit všechny.

Služby hotelu
Veškerý personál hotelu od posledního hlídače nebo uklízeče po management byl velmi vstřícný a ochotný. Vedení hotelu se dokonce zajímalo, zda jsme spokojení. Za jedinou slabinu lze považovat nejisté připojení k internetu. Hotel sice deklaruje pokrytí v celém areálu, ale je velice slabé.

Pláž
Pláž evidentně patří mezi nejlepší bez jakýchkoliv omezení. Svým postupným svahem je vhodná pro děti a seniory, ale jsou zde výborné možnosti ke šnorchlování - denně lze pozorovat krmící se želvy. Výbavu ke šnorchlování lze půjčit u chlapců na pláži, pouze za bakšiš.

Zobrazit všechny recenze

Renaissance Golden View Beach Resort Egypt, Sharm El Sheikh, Sharm El Sheikh

Hodnocení 4,8 / 5
Renaissance Golden View Beach Resort recenze

Fantastické (hodnotili 3 lidé)

Ubytování 4,8 / 5

Strava 4,8 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 4,5 / 5

Istvan Mezo Říjen 2022

Datum pobytu: 20.09. - 27.09.2022

Hodnocení 5,0 / 5
K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
Celkové hodnocení

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Anonym

Hodnocení 4,3 / 5
K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.
Celkové hodnocení

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Ubytování 4,3 / 5

Strava 4,5 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 3,5 / 5

Zobrazit všechny recenze