Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Dovolená v Turecku: Představujeme 5 nejoblíbenějších hotelů našich klientů

TOP 5 nejlépe hodnocených hotelů v Turecku

TOP 5 nejlépe hodnocených hotelů v Turecku Shutterstock

Dovolená v Turecku znamená perfektní servis, výbornou gastronomii, nákupy a samozřejmě báječnou plážovou relaxaci. Pokud jste milovníky historie, budete nadšeni i ze starověkých památek, které jsou rozeseté po celé zemi. Stačí si jen vybrat ten pravý hotel a dokonalá dovolená může začít. Představujeme vám 5 nejoblíbenějších hotelů našich klientů.

Xanadu Resort 5*

Xanadu Resort 5*

Xanadu Resort 5* Invia web

Hotel Xanadu se nachází nedaleko centra města Belek u vlastní soukromé pláže. Rodiny s dětmi jistě ocení zázemí, které hotel nabízí – bazén se skluzavkami, zábavní park, který je umístěn přímo v areálu hotelu, i dětské kluby. V hotelu je možné se ubytovat jak v hlavní budově, tak v bungalovech, které jsou umístěny v areálu krásné zahrady. K vybavení resortu také patří několik a la carte restaurací (např. mexická, italská, asijská,..),patisserie, noční klub, turecké lázně, vnitřní bazény i letní kino. Věřte, že na dovolenou v hotelu Xanadu nezapomenete a rádi se budete vracet.

Vyberte si zájezd do Turecka

Side Royal Style Hotel 5*

Side Royal Style Hotel 5*

Side Royal Style Hotel 5* Invia web

Side Royal Style je nedávno otevřený resort, který nabízí špičkové služby. Navzdory tomu, že hotel existuje poměrně krátkou dobu, těší se velké popularitě i díky tomu, že klade důraz na detaily a komfort svých hostů. K resortu náleží i soukromá písečná pláž, i když je vzdálena zhruba 250 m od hotelu, vůbec to nevadí, jelikož vás odveze hotelový minibus. K vybavení hotelu patří 2 a la carte restaurace (činská a středomořská), wifi v celém hotelu i na pláži, bazén se skluzavkami i turecké lázně. Mimo to můžete využívat i služeb vedlejšího sesterského hotelu Side Royal Palace.

9 důvodů, proč vyrazit na dovolenou do Turecka

Čtěte také:

9 důvodů, proč vyrazit na dovolenou do Turecka

Barut Kemer Collection 5*

Barut Kemer Collection 5*

Barut Kemer Collection 5* Invia web

Luxusní hotel Barut Kemer prošel nedávnou rekonstrukcí a i díky tomu patří mezi špičku ubytovacích kapacit v Turecku. Zázemí hotelu ocení jak páry, tak rodiny s dětmi. Děti se mohou těšit na aquapark, dětský klub a hřiště, mini diskotéky nebo dětská auta, pro ty nejmenší zajistí hotel i půjčení kočárku. Dalšími plusy hotelu jsou 4 a la carte restaurace (rybí, turecká, asijská a italská), karaoke bar, disco, krytý bazén, kino, turecké lázně a mnoho sportovních aktivit jako například bowling, squash či minigolf. Nechybí ani oblíbený bar na pláži. Dovolenou v hotelu Barut Kemer si naprosto užijete.

Cestujte bez obav: Nabízíme komplexní cestovní pojištění

Haydar Pasha Palace 5*

Haydar Pasha Palace 5*

Haydar Pasha Palace 5* Invia web

Nádherný hotel připomínající pohádkový zámek

Haydar Pasha Palace se nachází v letovisku Türkler. Komplex byl otevřený v roce 2016, takže je poměrně nový, a za tu dobu si získal srdce tisíce klientů. K vybavení hotelu patří 4 a la carte restaurace (turecká, rybí, italská a orientální), bowling, turecké lázně, Spa centrum či diskotéka. Zázemí hotelu ocení i rodiny s dětmi, můžete se těšit na aquapark, mini klub, mini disco a skvělý animační program.

Které turecké letovisko splní vaše dovolenkové sny?

Čtěte také:

Které turecké letovisko splní vaše dovolenkové sny?

Titanic Beach Lara 5*

Titanic Beach Lara 5*

Titanic Beach Lara 5* Invia web

Luxusní hotel Titanic Beach Lara, který byl vybudován jako kopie stejnojmenné lodi, se nachází v letovisku Lara ihned u krásné písečné pláže. Ubytovat se můžete jak v hlavní budově, tak ve vilkách, které se nacházejí v zahradě resortu. V rozsáhlém komplexu si užijete dostatek relaxace i zábavy. K vybavení hotelu patří kino, snack restaurace na pláži, 3 a la carte restaurace (turecká, italská a rybí), cukrárna, obchodní pasáž nebo turecké lázně. Děti si užijí spoustu zábavy v aquaparku či v dětském bazénu s pirátskou lodí.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín