Kypr Kypr

Cestovní doklady

Platný cestovní pas nebo občanský průkaz vydaný po roce 1993, tedy typu identifikační karty.

Víza

Vízum je nutné pouze při pobytu delším než 30 dní.

Pokud jedete na Kypr bez cestovní kanceláře, je dobré mít potvrzení o objednaném ubytování. Postačí faxové potvrzení, nebo email. Důležité je mít zpáteční letenku a finanční hotovost.

Celní a devizové předpisy

Osvobozeny od cla jsou tabákové výrobky nepřesahující 250 gramů tabáku (200 cigaret), víno do 2 litrů nebo jiné lihoviny do 1 litru a jedna lahvička parfému. Bez povolení příslušného úřadu je zakázáno z Kypru vyvážet starožitné předměty, do země lze dovézt libovolné množství kyperských liber. Na seznamu zakázaných věcí se nachází drogy, zbraně, pornografie a zvířata. Před příletem se vyplňuje identifikační karta pro potřeby celníků, kterou dostanete v letadle.

Schránka Přihlaste se Registrace Kontakty

Potřebujete poradit?

Volejte zdarma
Po - Ne 7:00 - 22:00
800 999 800

Schránka je prázdná