Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu

Představujeme 10 nejoblíbenějších resortů na Maledivách

Vodní vily v Sun Siyam Olhuveli

Vodní vily v Sun Siyam Olhuveli Archiv

S křišťálově čistým mořem, nedotčenými plážemi, ideálními podmínkami k potápění a ikonickými vodními vilami představují Maledivy ráj všech cestovatelů. K dokonalé dovolené však potřebujete dokonalé letovisko. Připravili jsme pro vás seznam 10 maledivských resortů, které uspokojí vaše potřeby, ať už prahnete po romantických západech slunce, lahodných koktejlech nebo lázeňských procedurách. 

Kuredu Island Resort

Kuredu Island Resort

Kuredu Island Resort Archiv

Jeden z největších resortů na Maledivách, Kuredu Island Resort, je vzdálený 150 km od letiště v Male. Nabízí bary a restaurace, lázně, tři bazény i golfové hřiště. Vybrat si můžete z cenově dostupnějších zahradních bungalovů nebo luxusních vodních vil. Velkorysá all inclusive sazba zahrnuje neomezené jídlo i pití v restauracích formou gurmánského bufetu, minibar na pokoji a další služby zdarma (lekce šnorchlování, jóga, plavba při západu slunce atd.).

Vydejte se s námi na Maledivy

Sun Island Resort & Spa

Sun Island Resort & Spa

Sun Island Resort & Spa Archiv

Sun Island Resort & Spa na malebném atolu Ari patří k nejrozsáhlejším rodinným hotelům. Rozprostírá se na úchvatném tropickém ostrově Nalaguraidhoo, který se pyšní tyrkysovou lagunou a hustou vegetací. Samotný resort je oblíbený i mezi páry a milovníky aktivní dovolené. Disponuje 426 moderně zařízenými pokoji. Vybírat můžete z bungalovů, vodních vil a prezidentského apartmá. All inclusive zahrnuje stravování formou bufetu v Maaniyaa Restaurant, nápoje, výlet lodí, rybaření, tenis, vstup do fitness či sauny aj.

Objevte kouzlo Malediv

Čtěte také:

Objevte kouzlo Malediv

Angaga Island Resort & Spa

Angaga Island Resort & Spa

Angaga Island Resort & Spa Archiv

Angaga Island Resort & Spa najdete v srdci Jižního atolu Ari, jenž proslul bohatým mořským životem s nejlepšími potápěčskými lokalitami. Resort obklopuje bílá pláž, laguna a útes plný barevných rybek. Při šnorchlování můžete narazit na rejnoky, žraloky a želvy. Z letiště v Male (asi 85 km) vás do resortu během 25 minut přepraví hydroplán. Ubytujte se v některém z 50 oddělených bungalovů, 20 vodních bungalovů či 20 superior bungalovů. Nedotčený podvodní svět, lázně se sportovním centrem a restaurace s mezinárodní kuchyní nadchnou rodiny i novomanžele.

Cestujte bez obav: Připojištění Special vás chrání před potížemi s Covid-19 

Paradise Island Resort & Spa

Paradise Island Resort & Spa

Paradise Island Resort & Spa Archiv

Idylický ostrov uprostřed Indického oceánu je domovem Paradise Island Resort & Spa, který nabízí jak vodní vily, tak bungalovy. Vaše oko i duši potěší krásná písečná pláž s lehátky a slunečníky zdarma. Resort leží 20 minut jízdy motorovým člunem od letiště v Male a jeho součástí je několik restaurací s pokrmy z celého světa, venkovní bazén, wellness centrum, potápěčská škola, obchod se suvenýry atd. Klimatizované pokoje s terasami dopřávají hostům nerušený výhled na nekonečný oceán.

Hvězdné moře na Maledivách: Objevte kouzlo zářivého planktonu

Čtěte také:

Hvězdné moře na Maledivách: Objevte kouzlo zářivého planktonu

Adaaran Club Rannalhi

Adaaran Club Rannalhi

Adaaran Club Rannalhi Archiv

Podobně jako jiné resorty poskytuje také Adaaran Club Rannalhi nádherné vodní vily, bungalovy na pláži, pestrý výběr vodních sportů i stravování. Leží obklopen lákavě čistým mořem na Jižním atolu Male, 45 minut jízdy motorovým člunem od letiště v Male. Program all inclusive obsahuje plnou penzi, chutné svačinky, odpolední kávu nebo čaj a zákusek i neomezenou konzumaci vybraných nápojů.

Adaaran Select Meedhupparu

Adaaran Select Meedhupparu

Adaaran Select Meedhupparu Archiv

Dalším skvělým tipem ke strávení dovolené je příjemný resort Adaaran Select Meedhupparu na atolu Raa, 130 km od letiště v Male. Tento atol není mezi turisty ještě příliš známý, pyšní se ovšem uznávanými potápěčskými lokalitami. K vybavení resortu náleží bungalovy, restaurace, potápěčské centrum a pestrá nabídka sportů, včetně stolního tenisu, volejbalu a windsurfingu. Pláže obklopující areál mají jemný písek a pozvolný vstup do moře.

Objevujte Maledivy všemi smysly 

Royal Island Resort & Spa

Royal Island Resort & Spa

Royal Island Resort & Spa Archiv

Royal Island Resort & Spa je součástí cenově dostupné hotelové sítě Villa Hotels a stojí na menším svěže zeleném ostrově Horubadhoo. Zdejší korálový útes ohromí každého potápěče. Resort navíc leží jen 15 minut lodí od Hanifaru Bay, laguny zapsané stejně jako celý atol Baa na seznamu UNESCO. K zázemí resortu patří plážové a zahradní vilky, centrum vodních sportů či oceněné lázně Araamu Spa.

Taje maledivské kuchyně

Čtěte také:

Taje maledivské kuchyně

Thulhagiri Island Resort & Spa

Thulhagiri Island Resort & Spa

Thulhagiri Island Resort & Spa Archiv

Ráj milenců objevíte na Severním atolu Male, asi 13 km od letiště. Motorovým člunem se sem dostanete za pouhých 20 minut. Thulhagiri Island Resort & Spa vám dá poznat dokonalou rovnováhu nedotčeného tropického ostrova se všemi přírodními krásami a pohodlím. Skýtá celkem 50 plážových bungalovů, 17 vodních vil a 20 superior. Ostrov objímá hebká pláž a pokrývají ho vysoké palmy. Pokud hledáte svůj malý kousek soukromí, toužíte si zaplavat s delfíny nebo chcete prozkoumat svět pod hladinou, zamiřte právě sem.

Filitheyo Island Resort

Filitheyo Island Resort

Filitheyo Island Resort Archiv

Filitheyo Island Resort na atolu Faafu může být také dobrou volbou, jestliže si chcete zašnorchlovat, zažít noční rybolov nebo vyzkoušet některé lázeňské procedury a masáže. Bělostné pláže lemují azurové vody, které přímo vybízejí k windsurfingu, jízdě na kánoi nebo k výletu katamaránem. Centrum vodních sportů patří k hotelu stejně jako posilovna, stolní tenis nebo hřiště pro volejbal. Tyto a další radovánky na vás čekají asi 121 km od letiště Male.

Mrkněte na nabídku zájezdů na Maledivy 

Sun Siyam Olhuveli

Resort Sun Siyam Olhuveli

Resort Sun Siyam Olhuveli Archiv

Tradiční Maledivy se v Sun Siyam Olhuveli setkávají s moderním designem. Ubytujte se v elegantní vile, užijte si vodních radovánek v některém ze tří bazénů a nechte se zlákat k dobrodružství v malebné laguně. Resort se rozkládá na třech rajských ostrovech, má 11 barů a restaurací, láká na tajné potápěčské výlety mezi vraky a ohromí také vynikající kuchyní. To vše najdete jen 45 minut jízdy motorovým člunem od letiště v Male.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Líbí se vám tento článek?

Můžete ho snadno sdílet na sociálních sítích se svými přáteli.

Baví vás psát o zajímavých místech světa?

Hledáme nové nadšené kolegy do týmu, kteří by psali pro tento blog.

Chci psát pro tento magazín