Bulharsko: Našli jsme pro vás 1 114 hotelů

Původ recenzí: Je-li recenze označena jako "ověřená recenze", prokazatelně pochází od našeho zákazníka.
Řadit podle:

HVD Club Hotel Miramar Hodnocení: 4/5 Bulharsko, Obzor, Obzor

Hodnocení 5,0 / 5

Fantastické (hodnotili 3 lidé)

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Přímo u písečné pláže Ultra all inclusive 24 hodin denně Vhodné pro rodiny s dětmi

Markéta F.

Hodnocení 5,0 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 31.7. - 11.8.2021 Hodnoceno: Srpen 2021

Krásná dovolená. Rozhodně doporučím. Několik bazénů a i pro děti. Takže vy jste u velkého a dítě za vámi v malém. Skvělé ☺️

Krásná dovolená. Rozhodně doporučím. Několik bazénů a i pro děti. Takže vy jste u velkého a dítě za vámi v malém. Skvělé ☺️

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Pokoj čistý, uklizený. Příjemná klimatizace.

Strava
Strava skvělá, rozmanitá. Hodně ryb.

Pláž
Pláž čistá, hned u hotelu. Lehátka nebylo problém sehnat.

Zdenka T.

Hodnocení 5,0 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 17.7. - 24.7.2021 Hodnoceno: Červenec 2021

Byla jsem velice mile překvapena čistotou hotelu, jeden z nejčistších hotelů, co jsem po světě zažila, úklidový personál doslova "kmital" celý den. I veřejné záchody byly stále čisté po celou dobu. Celkový dojem velice pozitivní a na Bulharsko nečekaný.

Cena byla vyšší, ale odpovídala kvalitě.

Byla jsem velice mile překvapena čistotou hotelu, jeden z nejčistších hotelů, co jsem po světě zažila, úklidový personál doslova "kmital" celý den. I veřejné záchody byly stále čisté po celou dobu. Celkový dojem velice pozitivní a na Bulharsko nečekaný.

Cena byla vyšší, ale odpovídala kvalitě.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Příjemné pokoje, nově a vkusně zařízené.

Strava
Strava - nepřeberné množství všeho, každý den cca 10 druhů ovoce, výborná káva (Lavaza), pečiva mnoho druhů - tmavé, světlé, celozrnné, ryby každý den, k snídani vejce na všechny způsoby, kromě běžných nápojů (které si každý mohl načepovat - víno bílé, růžové, červené, pivo, kola, fanta, sprite) i různé džusy. Samozřejmě spousta zeleniny a maso na všechny úpravy, byl i králík, krůta, telecí, skopové....

Lze využít restaurace ala carte, a to i v době oběda (večer rezervace, přes den bez rezervace), doporučuji.

Jíst a pít bylo možné po celou dobu 24 h.

Služby hotelu
Vše ok, jediné, co mě trochu překvapilo u tak luxusního hotelu a služeb Ultra all inclisive, byla platba za použití trezoru (5Lv/den)

Pláž
Pláž hned u hotelu, příjemná, čistá, pozvolný vstup, jen někdy větší vlny. Dostatek lehátek i slunečníků, stejně tak i u bazénu.

od 19 490 za os.

Janko Hodnocení: 0/5 Bulharsko, Primorsko, Primorsko

Hodnocení 5,0 / 5

Fantastické (hodnotili 3 lidé)

Ubytování 4,9 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

5 min chůze od jižní i severní pláže Majitel mluví výborně česky V klidné části letoviska

Hana Dřevojanová

Hodnocení 5,0 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 20.8. - 31.8.2022 Hodnoceno: Září 2022

Jako vždy,super dovolená v překrásném Primorsku

Jako vždy,super dovolená v překrásném Primorsku

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Penzion Janko nám naprosto vyhovuje,jako bonus je z každého pokoje výhled na moře

Strava
V primorsku nepřeberné množství restaurací,všude vynikajicí jídlo za dobré ceny

Emilie Leipertová

Hodnocení 5,0 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 28.8. - 4.9.2021 Hodnoceno: Září 2021

S ubytováním spokojenost a hlavně z balkónu výhled na moře, klidná lokalita pár minut na pláž a i do centra. Skvělí Bulhaři ????

S ubytováním spokojenost a hlavně z balkónu výhled na moře, klidná lokalita pár minut na pláž a i do centra. Skvělí Bulhaři ????

Ubytování 4,8 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
My jsme byli spokojení, Čisto, vybavení kuchyně a koupelny skromné, ale dostačující. Příjemný pan domácí- no prostě super!

Strava
Stravovali jsme se sami, Bulharská kuchyně nám moc chutná a je i obyčejným lidem finančně dostupná.

Pláž
Pláž pár minut od penzionu, čistá. Na můj vkus hodně lidí, ale s tím jsme počítali, v červnu jsme v Primorsku byli také a lidí o hodně méně. Moc se nám tam líbilo tak jsme si zopakovali na konci léta. Večer v centru to ŽILO, ale žádný kravál, opilci a bitky!!!

od 11 990 za os.

Sentido Marea Hodnocení: 4/5 Bulharsko, Zlaté Písky, Zlaté Písky

Hodnocení 4,9 / 5

Fantastické (hodnotilo 13 lidí)

Ubytování 4,8 / 5

Strava 4,9 / 5

Okolí 4,9 / 5

Cena 4,9 / 5

Písčitá pláž jen přes promenádu Klienti v rodinných pokojích vstup do aquaparku ZDARMA

Anonym

Hodnocení 4,9 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 22.8. - 29.8.2023 Hodnoceno: Září 2023

Dovolená dle mých očekávaní jelikož jsem nebyla v Bulharsku poprvé.

Dovolená dle mých očekávaní jelikož jsem nebyla v Bulharsku poprvé.

Ubytování 4,5 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Hotel dobrý jen by mohl být lepší pořádek jelikož jsme si půlily manželskou postel s kamarádem na půl,tak jsme žasly co jsme našly za nepořádek,to asi uklizečky nepředvídaly,že se bude půlit postel.A mínus výhled z balkonu,bylo nám řečeno že většina pokojů má výhled na moře nabo boční výhled,a my se dívaly na odpadky z hotelů a opilce a různé takové existence a silnici,to mě asi nejvíc zklamalo!,poté jsme se dozvěděly že výhled je za příplatek 1500kč,měl nás někdo dopředu upozornit.

Strava
Bez komentáře super.

Služby hotelu
Taky super.

Věra R.

Hodnocení 4,9 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 15.8. - 22.8.2023 Hodnoceno: Srpen 2023

Dovolená splnila naše očekávání

Dovolená splnila naše očekávání

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Prostorný pokoj, zřící čistotou

Strava
Bufetu nelze nic vytknout, čerstvá a rozmanitá strava

Služby hotelu
Celkový dojem 1*

Pláž
Pláže čisté, nepřeplněné, bohužel po celou dobu jsme měli červenou vlajku, moře bylo velmi rozbouřené

od 18 753 za os.

Belleville Hodnocení: 4/5 Bulharsko, Djuni, Djuni

Hodnocení 4,9 / 5

Fantastické (hodnotilo 5 lidí)

Ubytování 4,8 / 5

Strava 4,8 / 5

Okolí 4,9 / 5

Cena 5,0 / 5

Rozlehlý rekreační areál klubového typu Lehátka a slunečníky na pláži zdarma Možnost využití bazénu v areálu Djuni nebo na pláži

Pavla H.

Hodnocení 4,9 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 5.9. - 12.9.2023 Hodnoceno: Září 2023

Pobyt na tomto hotelu jsme absolvovali již po třetí ,ale v jiném termínu .Vždy proběhl pobyt na jedničku, ale tento pobyt nás trochu překvapil .Bylo to sice dva poslední dny, ale vznikl problém z odvozem na letiště 12.9. v 18,40, jelikož jsme byli převezeni na jiný hotel, protože Belleville končil sezonu, řidič neměl informaci, kde nás má vyzvedout ,tak jsme ve stresu volali delegáta, ten nás ujištoval, že je vše zařízeno. Letadlo jsme stihli, ale za ty nervy, které jsme měli to nestálo.

Pobyt na tomto hotelu jsme absolvovali již po třetí ,ale v jiném termínu .Vždy proběhl pobyt na jedničku, ale tento pobyt nás trochu překvapil .Bylo to sice dva poslední dny, ale vznikl problém z odvozem na letiště 12.9. v 18,40, jelikož jsme byli převezeni na jiný hotel, protože Belleville končil sezonu, řidič neměl informaci, kde nás má vyzvedout ,tak jsme ve stresu volali delegáta, ten nás ujištoval, že je vše zařízeno. Letadlo jsme stihli, ale za ty nervy, které jsme měli to nestálo.

Ubytování 4,5 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
měli jsme si příplatit, abychom se nedívali na střechu restaurace

Strava
vyhovovala, velký výběr

Služby hotelu
vynikající

Pláž
uklizená voda čistá

Lenka M.

Hodnocení 4,6 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 6.9. - 12.9.2023 Hodnoceno: Září 2023

Výborná relaxační dovolená za skvělou cenu, díky last minute nabídce - 50% slevě - těsně po sezóně (začátek září). Pláže již byly poloprázdné, přesto bylo stále dobré počasí a teplá voda, i na výlety počasí ideální, takže jsme si to užili.

Výborná relaxační dovolená za skvělou cenu, díky last minute nabídce - 50% slevě - těsně po sezóně (začátek září). Pláže již byly poloprázdné, přesto bylo stále dobré počasí a teplá voda, i na výlety počasí ideální, takže jsme si to užili.

Ubytování 4,8 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Prostorné pokoje s balkónem s výhledem do zeleně, každý den uklízené, není co vytknout :)

Strava
Strava byla výborná, pestrá, zdravá i nezdravá, každý si mohl vybrat podle svého gusta. Pro mě osobně jediné mínus bylo, že nebyli vůbec nijak zařízeni pro lidi s bezlepkovou dietou a kromě rýžových chlebíčků („polystyrenu“ :) nezajistili jedinou alternativu, což popravdě vadilo hlavně u snídaně. Také se nebylo koho zeptat, jestli např. polévka obsahuje lepek nebo ne - na rozdíl např. od dovolené v Egyptě, kde se všemožně snažili nabízet pomoc a poradit. O tomto v dalším odstavci.

Služby hotelu
Úklid, recepce - vše v pořádku, jen mi chyběl aspoň trošku osobnější přístup zaměstnanců. Chápu, že už museli být unavení, ale třeba úsměv je zadarmo. Přišlo mi, že zaměstnanci jsou svět pro sebe a hosté taky svět pro sebe. Je to trošku škoda, protože jinak bylo vše opravdu perfektní.

Pláž
Poloprázdá, dostatek lehátek, písčitá pláž, jen voda ne úplně čistá

od 15 790 za os.

Harmony Suites 8, 9 - Dream Island Hodnocení: 3/5 Bulharsko, Slunečné Pobřeží

Hodnocení 4,9 / 5

Fantastické (hodnotili 3 lidé)

Ubytování 4,8 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 4,7 / 5

Cena 5,0 / 5

2 bazény Dětské hřiště Wellness

Szilvia N.

Hodnocení 5,0 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 15.7. - 22.7.2023 Hodnoceno: Srpen 2023

Toto ubytování bylo perfektní volbou s 2letým dítětem. Ráno jsme šli do bazénu a odpoledne na pláž. Na pláž, bazar a autobusovou zastávku se dostanete pohodlnou procházkou. Od ubytování cca. 10 minut chůze odtud je LIDL, který je ideální pro ty, kteří nemají zásoby. Ubytování je čisté a dobře udržované. Úklid byl také dostatečný.

Toto ubytování bylo perfektní volbou s 2letým dítětem. Ráno jsme šli do bazénu a odpoledne na pláž. Na pláž, bazar a autobusovou zastávku se dostanete pohodlnou procházkou. Od ubytování cca. 10 minut chůze odtud je LIDL, který je ideální pro ty, kteří nemají zásoby. Ubytování je čisté a dobře udržované. Úklid byl také dostatečný.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Pěkné, čisté ubytování. S úklidem a výměnou ručníků jsme byli maximálně spokojeni.

Strava
Byt je velmi dobře vybaven. Trouba, mikrovlnná trouba, toustovač, varná konvice, pračka.

Služby hotelu
S náramkem se můžete vydat do dalších 2 blízkých komplexů a využít tam i bazén.

Pláž
Pláž je cca. Pohodlná 15 minut chůze od ubytování. Voda je velmi příjemná.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Edina S.

Hodnocení 5,0 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 12.8. - 26.8.2022 Hodnoceno: Srpen 2022

Byt a jeho okolí jsou elegantně řešené, dobře vybavené a čisté. Byt byl uklízen denně, během našeho 2-týdenního pobytu tam byly ručníky měněny každé 2-3 dny a 3-4krát měněno ložní prádlo. Personál byl velmi milý a ochotný. V okolí hotelu je několik restaurací a obchodů. Celkově to byla velmi dobrá volba.

Byt a jeho okolí jsou elegantně řešené, dobře vybavené a čisté. Byt byl uklízen denně, během našeho 2-týdenního pobytu tam byly ručníky měněny každé 2-3 dny a 3-4krát měněno ložní prádlo. Personál byl velmi milý a ochotný. V okolí hotelu je několik restaurací a obchodů. Celkově to byla velmi dobrá volba.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Pláž
Dostanete se k němu 10-15 minut chůze.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

od 13 720 za os.

Maritim Hotel Paradise Blue Albena Hodnocení: 5/5 Bulharsko, Albena, Albena

Hodnocení 4,8 / 5

Fantastické (hodnotilo 12 lidí)

Ubytování 4,8 / 5

Strava 4,8 / 5

Okolí 4,6 / 5

Cena 4,7 / 5

Nově postaven 2017 Vlastní písečná pláž jen přes cestu Senses SPA & Wellness centrum Možnost swim-up pokojů

Anonym

Hodnocení 5,0 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 8.9. - 16.9.2023 Hodnoceno: Září 2023

Nádherné prostředí, opravdu pokoj s výhledem na moře. Procházky krásné, málo obchůdků. Centrum Albeny jsme nenalezli. Celá Albena je hotelové komplexy, nicméně i tak je to krásné. Bary, hudbu zde moc nenajdete, alespoň my nenašli. Výlety Balčik i Varna - úchvatné.

Nádherné prostředí, opravdu pokoj s výhledem na moře. Procházky krásné, málo obchůdků. Centrum Albeny jsme nenalezli. Celá Albena je hotelové komplexy, nicméně i tak je to krásné. Bary, hudbu zde moc nenajdete, alespoň my nenašli. Výlety Balčik i Varna - úchvatné.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Nádherné, pokoje čisté, prostorné, v koupelně k dispozici i holící strojek, na pokoji rychlovarná konvice, hrníčky, skvělé provedení balkonu, nekoukáte si se sousedy na balkon. Na pokoji trezor

Strava
Jídla bylo obrovitánské množství, dalo se vybírat. Ovoce, čerstvá i nakládaná zelenina, vejce na mnoho způsobů, sladké, slané, výběr pečiva, K večeři teplá jídla vždy jiná, ryby, maso, různé přílohy. Večer možnost zmrzliny, zákusků. Jídlo bylo výborné. K večeři trochu slušněji obléct

Služby hotelu
Animační program, dětská diskotéka, programy večerní, v hotelu se hrálo na klavír. Bar v hotelu i s venkovním posezením, venkovní Burger bar.

Pláž
Pláž čistá, zdarma lehátka od třetí řady, písek, moře čisté. Jednou řasy a medúzy

Anna Z.

Hodnocení 3,8 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 3.9. - 14.9.2023 Hodnoceno: Září 2023

Preferuji aktivní odpočinek. Všechny své cesty si plánuji sám. Tyto dovolené jsou prvními zakoupenými prostřednictvím cestovní kanceláře. Celkové dojmy z pobytu v Albeně pro čtyři osoby. Nicméně podnebí a teplé moře splňují má očekávání. Pro lidi, kteří chtějí alespoň trochu poznat specifika Bulharska, Albenu nedoporučuji, protože je to hotelové město. Toto místo je pro lidi, kteří mají rádi slunce, opalování a koupání. Město je špatně spojeno s okolními městy. Bez auta je to docela problém. Taxíky jsou drahé pro jednodenní nebo vícehodinové cesty. Co se týče nákupu dárků a suvenýrů souvisejících s folklórem, propagací Bulharska a reflektujícím atmosféru země, všudypřítomná „čínština“ dominuje spíše bídně, ale to jsou jen mé postřehy – z Albeny – zdůrazňuji.

Preferuji aktivní odpočinek. Všechny své cesty si plánuji sám. Tyto dovolené jsou prvními zakoupenými prostřednictvím cestovní kanceláře. Celkové dojmy z pobytu v Albeně pro čtyři osoby. Nicméně podnebí a teplé moře splňují má očekávání. Pro lidi, kteří chtějí alespoň trochu poznat specifika Bulharska, Albenu nedoporučuji, protože je to hotelové město. Toto místo je pro lidi, kteří mají rádi slunce, opalování a koupání. Město je špatně spojeno s okolními městy. Bez auta je to docela problém. Taxíky jsou drahé pro jednodenní nebo vícehodinové cesty. Co se týče nákupu dárků a suvenýrů souvisejících s folklórem, propagací Bulharska a reflektujícím atmosféru země, všudypřítomná „čínština“ dominuje spíše bídně, ale to jsou jen mé postřehy – z Albeny – zdůrazňuji.

Ubytování 4,0 / 5

Strava 3,5 / 5

Okolí 4,0 / 5

Cena 3,5 / 5

Ubytování
Hodnotím velmi dobře. Moderní, prostorný, vkusně navržený hotel. Pokoje jsou poměrně velké, s balkony. Čistý interiér, pohodlné postele. Vybavení koupelny na vysoké úrovni.

Strava
Pestré, každý si i v případě nemoci najde to své. Hodně zeleniny, ovoce a zákusků. Očekával jsem více ryb a mořských plodů. Na pětihvězdičkový hotel jídla postrádají propracovanost, jsou příliš studená, nedochucená (koření je široká škála, ale není to ono). Opětovné použití nespotřebovaných produktů přitahuje pozornost. To není překvapivé, dokazuje to, že jídlem se neplýtvá - sláva kuchaři, chybí už jen ta chutnost. Musíte ale počítat s tím, že naservírovat takové množství jídla takovému počtu hostů je velké umění. Efektivní a usměvavý personál. Nápoje k večeři jsou účtovány dodatečně, usuzuji, že varianta all inclusive je lepší.

Služby hotelu
Dobrý dojem udělala pozornost k okolí bazénů, bazénů, lehátek atd. K dispozici jsou osušky k bazénu s kartou vystavenou recepcí a lze je vícekrát vyměnit. Denní venkovní animace pro děti - dobře připravené. Dospělé nemohu úplně ohodnotit, protože došly. Ty, které jsem sledoval, byly příjemné. Hotel hostil dvakrát týdně klavírní koncerty poměrně vysoké kvality. Služby pokojské jsou na 5* hotel docela dobré, i když jsou závislé na spropitném. Personál hotelu profesionální a celkově milý.

Pláž
Pláž je dobře dostupná, dobře organizovaná - lehátka jsou čistá a nepoškozená. Deštníky vhodné. Personál ochotný pomoci. Důležité je, že tam není žádná vlezlá hudba. Možnost procházky po divoké cestě u moře. Velmi hezké.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

od 15 359 za os.

Opál Hodnocení: 3/5 Bulharsko, Primorsko, Primorsko

Hodnocení 4,8 / 5

Fantastické (hodnotilo 6 lidí)

Ubytování 4,8 / 5

Strava 4,9 / 5

Okolí 4,8 / 5

Cena 4,8 / 5

Příjemný menší hotel 100 m od pláže Nedaleko od hlavní třídy a aquaparku Bazén

Renáta B.

Hodnocení 5,0 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 18.8. - 25.8.2023 Hodnoceno: Srpen 2023

Boli sme veľmi spokojní. Boli sme tam už druhýkrát. Odporúčam hotel všetkým aj z deťmi.

Boli sme veľmi spokojní. Boli sme tam už druhýkrát. Odporúčam hotel všetkým aj z deťmi.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Z izbou sme boli spokojní aj z čistotou. Nič nám nechýbalo.

Strava
Strava bola výborná a to nielen raňajky v hoteli ale aj celkovo strava kdekoľvek v reštauráciách.

Služby hotelu
Služby boly na úrovni nič nám nechýbalo.

Pláž
Pláž bola super ,boli sme tam už šiesty krát. Je blízko hotela.

Radoslav S.

Hodnocení 5,0 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 14.7. - 21.7.2023 Hodnoceno: Červenec 2023

Veľmi ústretoví majitelia,top priateľský personál

Veľmi ústretoví majitelia,top priateľský personál

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Kvalitné postele , čistá izba, každý deň upratané

Strava
Perfektná strava, reštaurácia priamo dole v hoteli, kvalitné jedlo

Služby hotelu
Reštaurácia jedna z naj v Primorsku

Pláž
Severná pláž,pravidelne upravovaná a čistená,každým rokom sa zlepšujú

Secrets Sunny Beach Resort & Spa Hodnocení: 5/5 Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Slunečné Pobřeží

Hodnocení 4,8 / 5

Fantastické (hodnotili 3 lidé)

Ubytování 4,9 / 5

Strava 4,5 / 5

Okolí 4,8 / 5

Cena 4,5 / 5

Hotel pouze pro dospělé Pláž přímo u areálu hotelu Skvělé služby Venkovní i vnitřní bazén

Pavel M.

Hodnocení 4,8 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 19.8. - 24.8.2023 Hodnoceno: Srpen 2023

Velmi pěkný hotel odpovída5*. Skvělá kuchyně i alko-nealko,žádné náhražky ale origo pití.

Velmi pěkný hotel odpovída5*. Skvělá kuchyně i alko-nealko,žádné náhražky ale origo pití.

Ubytování 4,8 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 5,0 / 5

Strava
Výborná

Služby hotelu
Bulharský jsou některé namyšlené,bez úsměvu atd.

Julie R.

Hodnocení 4,3 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 18.7. - 25.7.2023 Hodnoceno: Srpen 2023

Dovolená byla skvělá. Vyšlo nám i počasí, po celou dobu pobytu bylo krásně slunečno. Denní teploty 35C stupňů přímo vybízely k pobytu na pláži.

Dovolená byla skvělá. Vyšlo nám i počasí, po celou dobu pobytu bylo krásně slunečno. Denní teploty 35C stupňů přímo vybízely k pobytu na pláži.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 3,5 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 3,5 / 5

Ubytování
Pokoj byl velký, čistý. Musím pochválit paní uklízečky za každodenní úklid. Každý den pěkně uklizeno, doplněna lednice.

Strava
Strava byla pestrá, i když nějaké vylepšení by to ještě chtělo. Každý den (když nepočítám čerstvé ovoce a zeleninu) byla všechna jídla většinou smažená. Maso bez chuti, přílohy taktéž..

Služby hotelu
S hotelem jsme byli spokojeni. Jediné, co nás trošku mrzelo bylo, že většina personálu jsou Rusové tudíž s nimi byla těžší domluva.

Pláž
Dostupnost na pláž skvělá, pláž byla krásné čistá.

od 22 490 za os.

Wave Resort Hodnocení: 5/5 Bulharsko, Pomorie, Pomorie

Hodnocení 4,8 / 5

Fantastické (hodnotilo 70 lidí)

Ubytování 4,8 / 5

Strava 4,8 / 5

Okolí 4,2 / 5

Cena 4,8 / 5

Nový luxusní resort z roku 2019 Přímo na široké písečné pláži Aquapark pro malé i větší Wellness centrum 25800 m² Skvělá volba pro náročné

Anonym

Hodnocení 5,0 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 1.10. - 8.10.2023 Hodnoceno: Říjen 2023

Fantastický hotel a nejvyšší úroveň služeb!

Fantastický hotel a nejvyšší úroveň služeb!

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Svěží, nový pokoj. Vše je hygienicky čisté, pokoj je velmi velký, na dvou úrovních. Kvalitní kosmetika, super pohodlná matrace a skvělé povlečení.

Strava
Kuchyně z celého světa každý den. Čerstvé mořské plody, výběr masa od králíka, přes vepřové a kuřecí až po jehněčí. Celá sekce s mlékem Gerber's a večeřemi/dezerty ve sklenicích pro kojence. Lahodná pizza každý den. Dovezený alkohol v barech, skvělé drinky.

Služby hotelu
Ve vstupní hale si můžete objednat taxi, lázeňské centrum a hammam jsou úžasné. Skvělý krytý bazén.

Pláž
Pláž čistá, grafitový písek, jemná. Pláž má sklon a vstup do vody je pozvolný.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Anonym

Hodnocení 4,7 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 30.9. - 6.10.2023 Hodnoceno: Říjen 2023

Velmi vydařená dovolená, počasí přálo i na říjen.V tomto hotelu si opravdu odpočinete a odpočinete si daleko od města.Sauna,bazény a moře-co víc k tomu potřebujete?Doporučuji všem kdo chtějí odpočívat.

Velmi vydařená dovolená, počasí přálo i na říjen.V tomto hotelu si opravdu odpočinete a odpočinete si daleko od města.Sauna,bazény a moře-co víc k tomu potřebujete?Doporučuji všem kdo chtějí odpočívat.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 3,5 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Pokoj na mě udělal obrovský dojem, docela velký s balkonem s výhledem na moře.Velká postel byla velmi pohodlná. Velmi pěkné řešení se šatní skříní krytou třemi zrcadly, kam schováte všechna zavazadla a přesto budete mít v pokoji pořádek

Strava
Jídlo je rozmanité, najde se něco pro každého, i pro ty nejvybíravější jedlíky. Vše bylo pěkně servírováno a pravidelně doplňováno, protože to bylo vyrobeno před zraky všech hostů. Také mě překvapilo, jak se hotel staral o své nejmenší hosty a nabízel jim jídlo ve sklenicích Gerber. skvělý nápad a líbilo se to dětem i dospělým. Číšníci byli velmi milí, ale rozčilovalo mě, že hledali prázdné talíře jako Dracula hledá své oběti.

Služby hotelu
Milým překvapením byl přístup uklízeček, které úklid samy nabízely. Mini bar byl možná mini, ale každý den byl doplňován a nic nechybělo. Večerní schůzky v Lobby baru také předčily má očekávání, barmani rychle připravili různé drinky, které pak číšníci roznášeli na stoly.Hotel nabízel svým hostům večer v pevně stanovený čas fontánovou show s hudbou.Velká výhoda je také posilovna a volný vstup do sauny. Stojí za to využít hammam spa, kde se provádí hloubková péče o tělo a čištění, ale tento požitek něco stojí. Hotel nabízí 5 prostorných bazénů, z nichž jeden je vyhřívaný, a různé typy skluzavek pro děti.

Pláž
Pláž je příliš krátká a strmá na tak velký hotel, ale čistá s bezplatnými lehátky a slunečníky. Moře bylo čisté a teplé, blízko pláže bylo jezero se spoustou soli, kde jste si připadali jako na mrtvém moři, protože mělo tak velký vztlak. Nedaleko byla léčivá bahna a to vše bylo zdarma a za tyto atrakce se na fakultativních výletech vybíraly peníze.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

od 20 979 za os.

Royal Garden Hodnocení: 3/5 Bulharsko, Balčik, Balčik

Hodnocení 4,8 / 5

Fantastické (hodnotilo 5 lidí)

Ubytování 4,9 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 4,6 / 5

Cena 4,9 / 5

Písčitá pláž u hotelu Lehátka & slunečníky zdarma

Marcela Řadová

Hodnocení 4,7 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 6.7. - 13.7.2021 Hodnoceno: Červenec 2021

výborná dovolená pro děti

výborná dovolená pro děti

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 4,0 / 5

Cena 4,5 / 5

Ubytování
spokojenost

Strava
výborná

Služby hotelu
spokojenost

Pláž
pláž se každý večer uklízela, rovnala se lehátka.
ráno hrabali řasy

Renáta P.

Hodnocení 5,0 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 25.6. - 2.7.2021 Hodnoceno: Červenec 2021

Byly jsme moc spokojené, určitě se vrátíme.

Byly jsme moc spokojené, určitě se vrátíme.

Ubytování 4,8 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Hezké, čisté, spokojenost.

Strava
Dobrý výběr, všeho dostatek, jídlo bylo chutné.

Služby hotelu
Vše odpovídalo popisu.

Pláž
Pláže malé, pro hotel dostačující.

Jussi Hodnocení: 2/5 Bulharsko, Nesebar

Hodnocení 4,8 / 5

Fantastické (hodnotili 4 lidé)

Ubytování 4,8 / 5

Strava 4,8 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 5,0 / 5

Rodinný hotel Klimatizace Pláž 100 m

Jan Bastl

Hodnocení 5,0 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 24.6. - 1.7.2022 Hodnoceno: Září 2022

Byli jsme naprosto spokojeni.Byli jsme zde vloni a moc rádi jsme se vrátili na to samé místo, dokonce jsme měli i stejný pokoj jako vloni

Byli jsme naprosto spokojeni.Byli jsme zde vloni a moc rádi jsme se vrátili na to samé místo, dokonce jsme měli i stejný pokoj jako vloni

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Ubytování bylo velmi útulné s menším balkónem, dostatečně vybavený, pro vše , co člověk potřebuje, když se vrátí z výletu , nebo z pláže....vybaven klimatizací, která taky dobře poslouží

Strava
Měli jsme polopenzi , snídaně bohaté, rozmanité a večeře jako v pětihvězdičkovém hotelu, majitele velice uctiví, po každé večeři byl moučník, ovoce i vínečko....při večerních procházkách jsme testovali frapoe

Služby hotelu
Pravidelně každý den se uklízel celý apartmán , včetně balkónu, výměny ručníků a vynesení odpadků

Pláž
Pláž čisťounká, pouze teprve dostačovalo restauraci , takže pro všechno se muselo nahoru do přilehlých restauraci , ale vůbec to nevadilo, ...voda čistá, vstup do moře pozvolný , pro šnorchlování to také bylo vhodné

Eva Lošková

Hodnocení 5,0 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 21.8. - 28.8.2021 Hodnoceno: Srpen 2021

Byla to báječná dovolená, bezstarostná, úžasná, pohodová

Byla to báječná dovolená, bezstarostná, úžasná, pohodová

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Ubytování bylo tak luxusní, neshledala jsem jedinou chybičku

Strava
Měli jsme polopenzi, tudíž snídaně vždy rozmanité. Kávu ze šesti druhů, čaj , džus a k tomu nikdy nezapoměli přidat i zeleninu, okurky , rajčata , olivy a ten jejich báječný sýr,....vždy máslo, marmeláda ,med, slaninka, míchaná vajíčka, toustíky, vafle .....vždy výborné

Služby hotelu
I když jsem ani uklízet nechtěla, vždy bylo poklizeno, vyměněné osušky... Neměli to jedinou chybu, vážně

Pláž
Pláž byla vždy uklizená, v pořádku....Jen třetí den po příjezdu se objevily v moři na kraji, tak zhruba 3 metry od břehu, řasy.Ale to ido neovlivní a moře bylo jinak čisté....Nejsme z těch , komu by tohle vadilo....Pláž byla veřejná , za poplatek 12,50 leva a lidí opravdu dost....Ale místo pro sebe jsme vždy měli a lehátka stavěná taky v dostatečném rozestupu, že jsme měli soukromí....Moc zvláštní, že jsme se zde nesetkali s jediným Čechem, ale opravdu nikde....Ani v restauracích ,ani v obchodech....prostě nikde....Bez problémů jsem se všude domluvila rusky

Astor Garden Hodnocení: 5/5 Bulharsko, Sv. Konstantin, Sv. Konstantin & Helena

Hodnocení 4,7 / 5

Fantastické (hodnotilo 25 lidí)

Ubytování 4,7 / 5

Strava 4,6 / 5

Okolí 4,7 / 5

Cena 4,6 / 5

Písečná pláž 150 m Lehátka & slunečníky zdarma

Anonym

Hodnocení 4,8 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 17.8. - 27.8.2023 Hodnoceno: Srpen 2023

Luxusní dovolená s ohledem na to, že hotel je na Balkáně :-)

Luxusní dovolená s ohledem na to, že hotel je na Balkáně :-)

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 4,5 / 5

Ubytování
Prostorný pokoj s velikou pohodlnou postelí, koupelna s vanou i sprchou, pravidelně doplňovaná kosmetika. Příjemné posezení na balkoně. Dostatek úložných prostor.

Strava
Strava pestrá, velký výběr všeho možného.Opravdu široká nabídka kvalitního ovoce včetně borůvek, fíků nebo třešní. Rozmanitá jídla bulharské kuchyně, ale i různě tématicky zaměřené - asijská kuchyně, italská kuchyně, mořské plody. K dispozici byl i veganský pult nebo pult s nabídkou jídel pro nejmenší strávníky. Všechno nádherně naaranžované. Opravdu vynikající dezerty v pestré škále. Jen velká škoda, že spousta klientů stále velmi plýtvá potravinami, nabírají si neskutečné množství všeho, plné talíře pak zůstanou na stole a personál to odnáší téměř netknuté. Také si dovolím zmínit, že v tak krásném a luxusním hotelu někteří klienti nerespektují pravidla slušného chování a zůstává po nich v restauraci na stole i pod ním velký nepořádek.

Služby hotelu
Služby hotelu na velmi dobré úrovni.

Pláž
Přestože ani jedna z pláží není úplně těsně u hotelu, jsou v dobré pochozí vzdálenosti. Jen malá připomínka - na pláž s barem je poměrně hodně schodů, domnívám se, že to nikde není zmiňováno. Lehátka jsme měli k dispozici vždy, i když tam funguje pravidlo, že je prodávají i náhodně příchozím. Pláž s barem - prostornější, větší vlny, čistější voda. Další pláž je jen o kousek vedle v malé zátoce, klidnější moře, menší hloubka, více vhodná pro rodiny s dětmi. Také jsou na ní kvalitnější lehátka, než u pláže s barem. Ale zřejmě z toho důvodu, že je zátoka skoro uzavřená, byly ve vodě řasy. Jinak pláž uklizená, dostatek košů na případné odpadky. Jen malá připomínka, na plážích se může kouřit a všude v písku se povalují nedopalky, přestože je tam dost košů.

Anna H.

Hodnocení 4,8 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 11.7. - 18.7.2023 Hodnoceno: Srpen 2023

Vše v pořádku jen ve smlouvě jsem měly uvedený rodinný pokoj se dvěmi manželskými posteli. Realita jiná.

Vše v pořádku jen ve smlouvě jsem měly uvedený rodinný pokoj se dvěmi manželskými posteli. Realita jiná.

Ubytování 4,3 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Strava
Strava neměla chybu ????????????

Služby hotelu
Škoda že na pláži hotelu nebyl lobby bar ????

Pláž
Hotelová pláž a na ní lidé kteří nebyli z hotelu. Špatně.

od 13 990 za os.

Royal Palace Helena Park Hodnocení: 5/5 Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Slunečné Pobřeží

Hodnocení 4,7 / 5

Fantastické (hodnotilo 11 lidí)

Ubytování 4,6 / 5

Strava 4,9 / 5

Okolí 4,7 / 5

Cena 4,5 / 5

Písečná pláž 3 min chůze Bohaté Ultra all inclusive

Anonym

Hodnocení 4,6 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 23.9. - 30.9.2023 Hodnoceno: Říjen 2023

.

.

Ubytování 4,3 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
.

Strava
.

Služby hotelu
.

Pláž
.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Anonym

Hodnocení 5,0 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 19.9. - 23.9.2023 Hodnoceno: Září 2023

Vše bylo v pořádku, všechny podklady jsme dostali včas. Ubytování a strava byly v pořádku. Personál je milý a ochotný. Ubytování bylo jako na obrázcích. Všude čistota, na všechno dbali. Vzhledem k tomu, že už bylo září, pláž nebyla přeplněná, na písku bylo několik nedopalků cigaret. Blízko pláže, snadný přístup přes hotel. Park je dobře udržovaný. Byli jsme první, ale ne poslední!

Vše bylo v pořádku, všechny podklady jsme dostali včas. Ubytování a strava byly v pořádku. Personál je milý a ochotný. Ubytování bylo jako na obrázcích. Všude čistota, na všechno dbali. Vzhledem k tomu, že už bylo září, pláž nebyla přeplněná, na písku bylo několik nedopalků cigaret. Blízko pláže, snadný přístup přes hotel. Park je dobře udržovaný. Byli jsme první, ale ne poslední!

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

od 17 684 za os.

Bilyana Beach Hodnocení: 4/5 Bulharsko, Nesebar, Nessebar

Hodnocení 4,7 / 5

Fantastické (hodnotilo 77 lidí)

Ubytování 4,8 / 5

Strava 4,7 / 5

Okolí 4,7 / 5

Cena 4,7 / 5

Hotel pro dospělé V blízkosti pláže Řada služeb pro pohodlí a komfort Venkovní bazén, vnitřní bazén

Marie N.

Hodnocení 4,5 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 2.9. - 9.9.2023 Hodnoceno: Září 2023

příjemný pobyt

příjemný pobyt

Ubytování 4,5 / 5

Strava 4,5 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 4,5 / 5

Ubytování
kvalitní ,čisto, úklid každí den,

Strava
velký výběr ,jak teplé tak studené kuchyně

Služby hotelu
kvalitní, vždy připraveni poskytnou pomoc

Pláž
pláž čistá ,vždy uklizená, lehátka v dostatečném množství , moře čisté ale někdy foukal vítr a byly vlny

Jan S.

Hodnocení 4,5 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 25.8. - 1.9.2023 Hodnoceno: Září 2023

Dovolená v hotelu byla pohodová a velice příjemná. Dovedu si představit opakovat pobyt v tomto hotelu i středisku

Nesebar. Starostlivý a příjemný delegát CK.

Dovolená v hotelu byla pohodová a velice příjemná. Dovedu si představit opakovat pobyt v tomto hotelu i středisku

Nesebar. Starostlivý a příjemný delegát CK.

Ubytování 4,5 / 5

Strava 4,5 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 4,5 / 5

Ubytování
Vzhledem k tomu, že jsme do hotelu přijeli pozdě večer, byl pokoj připraven takový, který jsme si objednali.

Před vstupem na pokoj jsme dostali uvítací drink a na pokoji byla připravena večeře.

Pokoj velký, čistý a voňavý, postele fajnové. Sociální zařízení vybavené vším potřebným co je potřebné k hygieně.

Na pokoji konvice, kávovar, skleničky a kávové hrníčky. Také čaj, káva i cukr. Lednička s nápoji, které byly denně doplňovány.

Velká televize bez českých programů. Tichá klimatizace, která se nechala nastavit dle potřeby.

Strava
Kdo si chce přivézt z dovolené nějaké kilo navíc, v hotelu má možnost. Snídaně, obědy i večeře velmi bohaté. Vše od zeleniny,

ovoce, zákusky, saláty. Ryby a mořské plody každý den dle chuti. Maso pečené, grilované, jak vepřové, tak i hovězí, kuřecí i kachní.

K pití po celý den víno i šumivé, pivo, nealko, káva, čaj i v barech u bazénu či na pláži. V barech celodenní občerstvení a zmrzliny,

kolik se zachce. Nápoje se podávají v hotelu ve skle a u barů v plastovém kelímku dle výběru. Rozhodně zde nebudete o hladu.

Služby hotelu
V celém hotelu i v okolí hotelu čisto a stále se uklízí. Denně čisté ručníky a osušky. Osušky i na plážová lehátka. Úklid na pokoji dopoledne kvalitní. Hotel pořádal každý večer zábavný program v lobby baru s bohatou nabídkou občerstvení v rámci all incluzive.

Nápoje dobré a nešizené. Musím dodat, že zábavný program končil nejdéle ve 23 hod. a potom byl klid. Hotel nepřijímá hosty s dětmi do 16 let.

Pláž
Pláž je u hotelu písečná a vyhrazená pouze hostům hotelu. Lehátka a slunečníky zdarma a vždy se našlo volné místo. Pláž denně

uklízená, bohužel většina kuřáků odhazuje nedopalky do písku. Moře poměrně čisté, ale také bouřlivé. Plavčík při červené vlajce

stále v pozoru. Vstup do moře pozvolný a dno je písečné.

od 16 990 za os.

Grifid Encanto Beach Hodnocení: 4/5 Bulharsko, Zlaté Písky, Zlaté Písky

Hodnocení 4,7 / 5

Fantastické (hodnotilo 38 lidí)

Ubytování 4,7 / 5

Strava 4,8 / 5

Okolí 4,7 / 5

Cena 4,6 / 5

Písčitá pláž jen přes promenádu Slunečníky & lehátka zdarma Skluzavky pro malé děti Bohaté Ultra all inclusive Vhodné pro rodiny s dětmi

Anna P.

Hodnocení 5,0 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 16.10. - 20.10.2023 Hodnoceno: Listopad 2023

Hotel je na skvělém místě, prakticky na konci hotelové pasáže, pohled na malinký přístav potěší.

Hotel je na skvělém místě, prakticky na konci hotelové pasáže, pohled na malinký přístav potěší.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Pokoje ve skvělém stavu, prostorné, dobře organizované. Velkým plusem je velký balkon s krásným výhledem na moře.

Strava
Jídlo je výborné. Rozličný. Hotel nabízí také večeře à la carte.

Služby hotelu
V přízemí je nekonečný bazén s barem, vyhřívané bazény s masážemi, hotel nabízí večerní animace a 24 hodin denně bar ve vstupní hale.

Pláž
Pláž široká a čistá, byla jsem tam mimo sezónu, tak nevím, jak moc je tam červenec/srpen plno.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Anonym

Hodnocení 5,0 / 5

Neověřená recenze Datum pobytu 22.10. - 28.10.2023 Hodnoceno: Říjen 2023

Perfektní hotel, můžeme ho s čistým svědomím každému doporučit. Nebylo na co připevnit, kromě malých talířků???? protože jídlo je chutné.

Perfektní hotel, můžeme ho s čistým svědomím každému doporučit. Nebylo na co připevnit, kromě malých talířků???? protože jídlo je chutné.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

od 19 429 za os.