Černá Hora: Našli jsme pro vás 148 hotelů

Původ recenzí: Je-li recenze označena jako "ověřená recenze", prokazatelně pochází od našeho zákazníka.
Řadit podle:

Hotel M Hodnocení: 3/5 Černá Hora, Herceg Novi

Hodnocení 4,7 / 5

Hotel M recenze

Fantastické (hodnotili 3 lidé)

Ubytování 4,8 / 5

Strava 4,5 / 5

Okolí 4,8 / 5

Cena 4,7 / 5

Jiří N.

Hodnocení 4,2 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 8.9. - 17.9.2023 Hodnoceno: Září 2023

Zájezd byl celkově výborný, až na dopravu tam se čtyřmi přestupy a čekání na místní dopravce, zpět dva přestupy.

Asi přestupy byly z důvodu končící sezony a méně klientů.

Hotel umístěn přímo u moře s pláží a celkovou blízkou dostupností centra, nákupů, promenády po pěší cestě před hotelem,

v blízkosti mnoho historických objektů a možnost výletů lodí do Kotoru a okolí, včetně hor.

Zájezd byl celkově výborný, až na dopravu tam se čtyřmi přestupy a čekání na místní dopravce, zpět dva přestupy.

Asi přestupy byly z důvodu končící sezony a méně klientů.

Hotel umístěn přímo u moře s pláží a celkovou blízkou dostupností centra, nákupů, promenády po pěší cestě před hotelem,

v blízkosti mnoho historických objektů a možnost výletů lodí do Kotoru a okolí, včetně hor.

Ubytování 4,5 / 5

Strava 3,5 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 4,0 / 5

Ubytování
Spokojenost s ubytováním i s milým personálem a ochotným přístupem k ubytovaným, až na počáteční problémy s nedostatkem

vody s opravou a čištěním dálkového vedení vody z Chorvatska. Pokoje vybaveny klimatizací, kuchyňkou s vybavením, lednicí.

Apartmán s balkonem a výhledem na moře. Hotel vybaven výtahem už při čtyřpodlaží.

Strava
Strava a množství bylo dostačující, trochu chyběla různorodost. Okolí i při místních výletech výborná.

Služby hotelu
Celkový dojem spokojenost, možnost místní zapůjčení kol, parkování a ochota majitelů a personálu, čistota.

Pláž
Různorodost pobřeží s řadou pláží a různým povrchem od oblázků, štěrku, betonových, vydlážděných ploch se sprchami,

přes přírodní zákoutí s drobnými oblázky a přístupem do vody lemovanými skálami a stromy.

Občerstení vždy v dosahu i s WC. Možnost potápění dle výběru.

Mgr. Alois V.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 16.7. - 26.7.2023 Hodnoceno: Červenec 2023

Odjížděli jsme s velkým očekáváním. Uchválilo nás místo, kde stál hotel, jeho okolí. Jedná se o klidné místo, s velmi, opravdu velmi příjemným personálem. Z hotelu bylo možné přejít přímo na pláž, a dále pak, ve velmi krátké době dojít k dalším oblázkovým plážím, a po kratší procházce na plážová betonová mola. Moře bylo čisté, voda průzračná, příjemně teplá. Na opačné straně se nacházel supermarket s „otevíračkou“ do 23 hod. a příznivými cenami (nijak zvlášť nepřevyšovaly ty v česku). Parkovat bylo možné přímo u hotelu (ale zde bylo přeplněno), my jsme stáli na parkovišti za supermarketem (místo vlastnil majitel hotelu), což nám dokonale vyhovovalo z důvodu výjezdů za poznáním Herceg Novi a jeho okolí. Černou horu určitě ještě navštívíme, a mohu-li to tak říci, každému, kdo si chce užít klidu, blankytného moře a překrásné přírody, mohu jen doporučit.

Odjížděli jsme s velkým očekáváním. Uchválilo nás místo, kde stál hotel, jeho okolí. Jedná se o klidné místo, s velmi, opravdu velmi příjemným personálem. Z hotelu bylo možné přejít přímo na pláž, a dále pak, ve velmi krátké době dojít k dalším oblázkovým plážím, a po kratší procházce na plážová betonová mola. Moře bylo čisté, voda průzračná, příjemně teplá. Na opačné straně se nacházel supermarket s „otevíračkou“ do 23 hod. a příznivými cenami (nijak zvlášť nepřevyšovaly ty v česku). Parkovat bylo možné přímo u hotelu (ale zde bylo přeplněno), my jsme stáli na parkovišti za supermarketem (místo vlastnil majitel hotelu), což nám dokonale vyhovovalo z důvodu výjezdů za poznáním Herceg Novi a jeho okolí. Černou horu určitě ještě navštívíme, a mohu-li to tak říci, každému, kdo si chce užít klidu, blankytného moře a překrásné přírody, mohu jen doporučit.

Ubytování 4,8 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Bylo vidět, že hotel prošel úpravou zevnějšku. Naše pokoje byly čisté, vybavené FUNKČÍ KLIMATIZACÍ a bez časových omezení. Na nábytku bylo vidět, že slouží již delší dobu, ale byl udržovaný, plně funkční. S postelovou matrací však nebyly žádné potíže, spalo se ni velmi dobře. Pokojík byl vybaven menší ledničkou a el. vařičem. Wifi byla na pokojích dostupná, ale signál často vypadával vlivem množství připojených klientů. Pokoje měly vlastní, a pěkné, sociální zařízení.

Strava
V tomto směru bylo o nás také velmi dobře postaráno. Snídaně byly formou švédských stolů, všeho bylo dostatek, a bylo jedno, zda jsme přišli v 7:30 hod. anebo v 9.00 hod. Pro hosty zde byl připraven kávovar. Večeři jsme si mohli vybrat ze tří jídel – od jejich specialit a po „klasiku“ (smažený řízek, či pečené kuře). S tím, co nám nabídli, jsme byli velmi spokojení.

Služby hotelu
První setkání probíhá přes recepci. Byli jsme přivítáni velmi milou slečnou, plynně hovoří anglicky. Pak se nás ujal majitel hotelu – srdečně nás přivítal, a po krátkém popovídání si, jsme se ubytovali. V průběhu celého pobytu se o nás starala celá řada pracovníků vesměs rodinných příslušníků. Byli nám nápomocni s orientací v místě, pomohli nám při plánování výletů, jinými slovy – nic pro ně nebyl problém.

Pláž
V místě byly oblázkové pláže, skalnaté výstupy, betonová mola. Voda byla průzračná, jednotlivé pláže byly ohraničeny – za ohraničením se dalo plavat, bylo možné zde šnorchlovat – a bylo toho mnoho, co pod hladinou bylo k vidění. Na plážích bylo možné pronajmout si lehátka a deštník, ale bylo možné zde být i s vlastní plážovou podložkou a deštníkem. Na většině pláží bylo možné zakoupit si nápoje, jídlo, dostupná byla zmrzlina, nanuky. Personál na plážích byl přívětivý, a co bylo potěšující, pláže NEBYLY přelidněné, byl zde klid, pohoda. Pokud si někdo chtěl půjčit vodní skútr, kánoi, paddleboard, musel se vydat o kousek dál, ale i tyto služby zde byly.

od 10 590 za os.

Avala vily Hodnocení: 4/5 Černá Hora, Budva, Budva

Hodnocení 4,7 / 5

Avala vily recenze

Fantastické (hodnotili 3 lidé)

Ubytování 4,6 / 5

Strava 4,5 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 4,7 / 5

Ladislav M.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 23.9. - 30.9.2023 Hodnoceno: Říjen 2023

Super dovolená v perfektním místě

Super dovolená v perfektním místě

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Hotel byl opravdu na evropské úrovni a plnil všechny požadavky v rámci kvalitní dovolené.

Strava
Strava formou bufetu, takže solidní výběr pro každého

Služby hotelu
bazén nad mořem, wellness, masáže, restaurace bary, služby - zařízení půjčení auta

Pláž
Ihned u hotelu, s vlastními lehátky a pochopitelně ručníky

Eva Smažíková

Hodnocení 4,1 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 27.8. - 1.9.2022 Hodnoceno: Září 2022

celkový dojem dobrý

celkový dojem dobrý

Ubytování 3,8 / 5

Strava 3,5 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 4,0 / 5

Ubytování
Pokoje prostorné , udržované, čisté

Strava
Strava chutná, ale chtělo by to pestřejší výběr, např. větší nabídka lokální kuchyně.Větší výběr ovoce - po celý pobyt byly k dispozici pouze jablka, hrušky, švestky a broskve, to je na all inclusive poměrně málo. I když projíždíte kolem vinic - ani jednou se neobjevilo např. hroznové víno. Za tuto cenu jsme zažili mnohem lepší výběr. Stálým hostem v restauraci byl také holub, který v nestřeženém okamžiku uždiboval hostům z talíře.

Služby hotelu
Na pokoji jsme strávili 6 nocí. Po celou dobu se úklid sestával z ustlání postelí a každodenní nevyžádané výměny ručníků., přestože jsme je nechávali pověšené. Ani jenou za celou dobu nám neumyli např. umyvadla nebo nevytřeli podlahu. O toaletní papír jsme si museli říct.

Pláž
Pláž poměrně malá, ale čistá, písčitá. Vzhledem k době pobytu (začátek září) nebyl problém najít místo. Vodá nádherně čistá, ale vstup do vody problematický po kluzkých kamenech. Dalo se využít molo a vstup z něj po shůdcích - to už ale do hloubky. Rozhodně to není ideální pro malé děti.

od 16 702 za os.

Carine Kumbor Hodnocení: 4/5 Černá Hora, Herceg Novi, Herceg Novi

Hodnocení 4,7 / 5

Carine Kumbor recenze

Fantastické (hodnotilo 11 lidí)

Ubytování 4,8 / 5

Strava 4,6 / 5

Okolí 4,7 / 5

Cena 4,4 / 5

Zdenka S.

Hodnocení 4,9 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 26.6. - 3.7.2024 Hodnoceno: Červenec 2024

Cez cestovnou kanceláriu sme zakúpili pobyt. Krásna príroda more s krásnymi horami popri mori je ozaj lahodne oku , možnosť kúpania ihneď pri hotely , služby v hotely sú ozaj na úrovni, jedlo super. Ponuka fakultatívnych výletov je obrovská , ako do KOTOR, BLUE CAVE, atď,

Jedine na čo sme neboli upozornení je že sme museli z letiska Podgorica cestovať 2 hodiny na hotel . Odporúčam cestovnej kancelárie dohodnúť prílety do TIVET , v tom prípade ihneď zakupujem ďalšiu dovolenku .

Cez cestovnou kanceláriu sme zakúpili pobyt. Krásna príroda more s krásnymi horami popri mori je ozaj lahodne oku , možnosť kúpania ihneď pri hotely , služby v hotely sú ozaj na úrovni, jedlo super. Ponuka fakultatívnych výletov je obrovská , ako do KOTOR, BLUE CAVE, atď,

Jedine na čo sme neboli upozornení je že sme museli z letiska Podgorica cestovať 2 hodiny na hotel . Odporúčam cestovnej kancelárie dohodnúť prílety do TIVET , v tom prípade ihneď zakupujem ďalšiu dovolenku .

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 4,5 / 5

Ubytování
Za mňa 10 z 10 , krásne izby, klimatizované tak, aby Vám to nefúkalo do tváre keď spíte . Veľký balkón, my sme mali balkón do smer na horu, a nie na vodu , čo osobne mam rada lebo večerne sedenia s hudbou končili cca okolo 23 hod .

Strava
Pestrá, pri ALL inklusiv sa mi nepodarilo pribrať, aj keď bolo na výber 15 hlavných jedál , veľke množstvo zeleniny čo oceňujem a ovocie , veľmi chutné MOCHITO alebo GIN s Tonikom, kava jedine Capucino ine mi nešmakovalo , pitný režim vody alebo džus máte neustále po ruke . Takže za mňa 10 z 10

Služby hotelu
Výborne

Vyskúšali sme aj SPA - ja osobne som navyknutá na iný komfort ( Hotel Permon - Slovensku) , tu do SPA len s plavkami , vonka 3 vírivky , dnuka 2 sauny ktoré sme využili , ale párnu nie - zapáchala. Lehátka oddychová miestnosť nebola , ale na sedenie vonka na hornej terase s pekným výhľadom , škoda že vtedy veľmi fúkalo a pršalo. SPA z 10 dávam 5

Pláž
Hneď 15 m od plážového baru , lehátka a dáždnik hotelový , barman chodí pravidelne zbierať poháre, ak ste pri lehátku objedáte a donesie prázdny za plný, a keď chce ihneď pôjdete si sami načapovať a k tomu niečo pod zub.

Odporúčam pre Hotel : aby na pláži tí čo fajčia mali predpísane odpratávanie špakov , nájdu sa aj takí ľudia čo si myslia že ich je celý svet. Potom som ľutovala tých čo po nich pratali . Inak pravidelne každý deň uprataný nanos od mora a to trávy alebo lístie , čo beriem ako za pozitívum .

Deti máju aj vnútorný bazén aj vonkajší . Ja som to nevyužila bola som stále pri brehu , veľmi čisté more , na pláži 3 sprchy a 3 kabínky na prezliekanie - oceňujem boli vždy čisté

POZOR More je hlboké cca po 7 m je zráz do hlboký 2,5 m. Takže deti iba na kraji ktoré nevedia plávať, čo vyhovovalo mne lebo nezavadzali pri plávaní.

Viera L.

Hodnocení 4,7 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 19.6. - 26.6.2024 Hodnoceno: Červenec 2024

Máme krásne zážitky ,je to nádherná krajina ,výlet loďou zálivom ,prenajatým autom do hôr ,naozaj je tu čo vidieť. More a hory - nádhera.

Máme krásne zážitky ,je to nádherná krajina ,výlet loďou zálivom ,prenajatým autom do hôr ,naozaj je tu čo vidieť. More a hory - nádhera.

Ubytování 4,3 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 4,5 / 5

Ubytování
Transfér z letiska do hotela trochu dlhší ale hotel aj okolie čisté krásne upravené na úrovni.

Strava
Strava all inclusive ,veľmi široká ponuka a veľmi chutné jedlá aj nápoje.

Služby hotelu
Služby boli v najlepšom poriadku aj čistota v hoteli ,jediné čo nám chýbalo ,prenájom bicyklov. Personál na úrovni ,veľmi milí a ústretoví všetci.

Pláž
Hotelová pláž vybavená slnečníkmi , lehátkami ,sprchou ,super. Síce nebol pozvolný vstup do mora ,čo asi nie je vhodné pre detičky,ale nám to nevadilo. Plážový bar, nápoje, terasa , animátori ,muzika ....super.

od 9 891 za os.

Montenegro Beach Resort Hodnocení: 4/5 Černá Hora, Bečiči, Bečići

Hodnocení 4,7 / 5

Montenegro Beach Resort recenze

Fantastické (hodnotilo 21 lidí)

Ubytování 4,7 / 5

Strava 4,6 / 5

Okolí 4,6 / 5

Cena 4,6 / 5

Jiří M.

Hodnocení 4,9 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 19.6. - 26.6.2024 Hodnoceno: Červenec 2024

Spokojenost

Spokojenost

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 4,5 / 5

Ubytování
Výborné

Strava
Velmi dobrá

Služby hotelu
Velmi dobré

Pláž
Dostačující

Ewa S.

Hodnocení 4,8 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 3.6. - 12.6.2024 Hodnoceno: Červen 2024

Velmi vydařené prázdniny. Černá Hora je krásná země, kterou stojí za to navštívit. Vzhledem k malé rozloze jej lze navštívit během jedné návštěvy. Ne všude můžeme platit kreditní kartou, proto se vyplatí vzít si s sebou trochu hotovosti navíc.

Velmi vydařené prázdniny. Černá Hora je krásná země, kterou stojí za to navštívit. Vzhledem k malé rozloze jej lze navštívit během jedné návštěvy. Ne všude můžeme platit kreditní kartou, proto se vyplatí vzít si s sebou trochu hotovosti navíc.

Ubytování 4,5 / 5

Strava 4,5 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Velmi slušný hotel, který stojí za své čtyři hvězdičky. Pokoje v dostatečném standardu. Postele jsou velké a pohodlné. Pokoje dobře uklizené.

Strava
Jídlo je chutné a rozmanité. K večeři se mimo jiné podávala velmi chutná pizza :-). Podávají i vyhlášené šunky z Niegusie, stojí za to je vyzkoušet a pak si je na vesnici koupit.

Služby hotelu
Bary ok. Používali jsme hlavně venkovní bazén a pláž, ale někteří lidé chodili do sauny.

Pláž
Písečná pláž, přímo u hotelu. Dostatečný počet lehátek na pláži. Lehátka zdarma. Plážové ručníky měněny denně.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

od 7 896 za os.

Iberostar Herceg Novi Hodnocení: 4/5 Černá Hora, Herceg Novi, Igalo

Hodnocení 4,6 / 5

Iberostar Herceg Novi recenze

Fantastické (hodnotili 3 lidé)

Ubytování 4,6 / 5

Strava 4,5 / 5

Okolí 4,7 / 5

Cena 4,3 / 5

Sebastian D.

Hodnocení 4,3 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 7.5. - 14.5.2024 Hodnoceno: Květen 2024

Nádherné zařízení, ideální pro relaxaci, krásný výhled, prvotřídní čistota.

Nádherné zařízení, ideální pro relaxaci, krásný výhled, prvotřídní čistota.

Ubytování 4,3 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 4,0 / 5

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Anonym

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 17.6. - 23.6.2023 Hodnoceno: Červen 2023

dovolená byla fantastická, se všem max. spokojenost

dovolená byla fantastická, se všem max. spokojenost

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

od 8 771 za os.

Princess Beach & Conference Resort Hodnocení: 4/5 Černá Hora, Bar, Bar

Hodnocení 4,6 / 5

Princess Beach & Conference Resort recenze

Fantastické (hodnotilo 8 lidí)

Ubytování 4,7 / 5

Strava 4,6 / 5

Okolí 4,1 / 5

Cena 4,6 / 5

Bohumil S.

Hodnocení 3,5 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 11.6. - 18.6.2024 Hodnoceno: Červen 2024

Byli jsme se vším velmi spokojeni, kromě toho, že hotel neměl vlastní pláž u moře.

Byli jsme se vším velmi spokojeni, kromě toho, že hotel neměl vlastní pláž u moře.

Ubytování 4,0 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 2,5 / 5

Cena 3,5 / 5

Ubytování
Ubytování bez chyby.

Strava
Strava výborná, velký výběr

Služby hotelu
Služby k plné spokojenosti

Pláž
Bohužel hotel neměl vlastní pláž, chodili jsme na pláž jiného hotelu za poplatek. Přitom v nabídce bylo uvedeno, že má pláž a lehátka zdarma.

Marie H.

Hodnocení 4,2 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 16.5. - 23.5.2024 Hodnoceno: Květen 2024

Velmi pěkná dovolená.

Velmi pěkná dovolená.

Ubytování 4,3 / 5

Strava 4,5 / 5

Okolí 4,0 / 5

Cena 4,0 / 5

Ubytování
Prostorný pokoj i koupelna. Mohly jsme posedět i na balkoně.

Strava
Nabídka pestrá, výborné saláty, přílohy, polévky, moučníky. Jen maso bylo někdy dost tuhé.

Služby hotelu
Recepční by mohli být lépe informovaní. Některé informace jsme si musely sehnat sami.

Pláž
Koupání ve venkovním i vnitřním bazénu bylo skvělé, u bazénu dostatek lehátek. Přístup do moře byl trochu obtížnější. Na pláži těsně u hotelu byly oblázky, písčitý vstup do moře byl asi 100 m dále. Moře bylo čisté a teplé.

od 9 890 za os.

Iberostar Bellevue Hodnocení: 4/5 Černá Hora, Bečiči, Bečići

Hodnocení 4,5 / 5

Iberostar Bellevue recenze

Fantastické (hodnotilo 16 lidí)

Ubytování 4,4 / 5

Strava 4,6 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 4,5 / 5

Renáta D.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 24.7. - 31.7.2023 Hodnoceno: Říjen 2023

Bolo tam výborne. Hotel bol krásny a služby jedinečné.

Bolo tam výborne. Hotel bol krásny a služby jedinečné.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Izba bola podľa predstáv. Výhľad sme síce chceli iný, ale nakoniec sme si to užili.

Strava
Strava bola super, pestrý výber jedál, takže kilá sa rýchlo lepili:)

Služby hotelu
Služby boli výborné, všetko, čo sme potrebovali, vyriešili.

Pláž
Mysleli sme, že bude krajšia, ale my sme aj tak bazénové typy.

Jaroslava P.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 10.9. - 17.9.2023 Hodnoceno: Září 2023

Moc pěkná dovolená prostředí krásné doporučujeme

Moc pěkná dovolená prostředí krásné doporučujeme

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Krásný velký pokoj s výhledem na moře a do parku velmi čisté

Strava
Velký výběr jídla

Služby hotelu
Velmi dobrý dojem a ochota

Pláž
Voda čistá a průhledná po čtyřech metrech byla ale už hloubka

od 9 933 za os.

Delfin Hodnocení: 3/5 Černá Hora, Herceg Novi

Hodnocení 4,5 / 5

Delfin recenze

Fantastické (hodnotilo 10 lidí)

Ubytování 4,6 / 5

Strava 4,5 / 5

Okolí 4,3 / 5

Cena 4,5 / 5

Marie H.

Hodnocení 4,8 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 26.6. - 3.7.2024 Hodnoceno: Červenec 2024

Celková spokojenost.Velké plus přidávám počtu lehátek se slunečníky.

Celková spokojenost.Velké plus přidávám počtu lehátek se slunečníky.

Ubytování 4,8 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 4,5 / 5

Ubytování
Pokoj čistý, velký,vše zánovní, nepoškozené.

Strava
Bohatá,ovoce ,zákusky,není co vytknout.

Služby hotelu
Nepotřebovali jsme.

Pláž
Čistá,se spoustou lehátek,hned pod hotelem.

Petr T.

Hodnocení 4,2 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 18.6. - 25.6.2024 Hodnoceno: Červen 2024

Byli jsme spokojeni

Byli jsme spokojeni

Ubytování 4,5 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 4,0 / 5

Cena 4,0 / 5

Ubytování
Ubytování bylo moc pěkné

Strava
Velký výběr, pokaždé jsme si pochutnali

Služby hotelu
Personál byl příjemný a vždy usměvavý a velmi komunikativní

Pláž
Na pláž to bylo kousek, všude bylo čisto, k dispozici plážový bar, celkově spokojenost

od 9 539 za os.

Hunguest Hotel Sun Resort Hodnocení: 4/5 Černá Hora, Herceg Novi, Herceg Novi

Hodnocení 4,4 / 5

Hunguest Hotel Sun Resort recenze

Výborné (hodnotili 3 lidé)

Ubytování 4,4 / 5

Strava 4,3 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 4,3 / 5

Zsolt Németh

Hodnocení 4,5 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 21.8. - 25.8.2022 Hodnoceno: Srpen 2022

Poloha je dobrá, je přímo na břehu moře, plážová část hotelu je hluboká a kamenitá, ale štěrková část nebyla daleko, cca. 150 m, pláž tam byla trochu přeplněná. Dobrá hodnota peněz. Jídlo je švédské, s velkým výběrem, jídlo je dobré.

Poloha je dobrá, je přímo na břehu moře, plážová část hotelu je hluboká a kamenitá, ale štěrková část nebyla daleko, cca. 150 m, pláž tam byla trochu přeplněná. Dobrá hodnota peněz. Jídlo je švédské, s velkým výběrem, jídlo je dobré.

Ubytování 4,3 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 4,5 / 5

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Anikó Kunkliné Tóth

Hodnocení 3,8 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 24.7. - 31.7.2022 Hodnoceno: Srpen 2022

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Ubytování 4,0 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 3,5 / 5

Cena 3,5 / 5

od 16 130 za os.

Lusso Mare Hodnocení: 4/5 Černá Hora, Bečiči, Bečići

Hodnocení 4,3 / 5

Lusso Mare recenze

Výborné (hodnotili 3 lidé)

Ubytování 4,7 / 5

Strava 4,7 / 5

Okolí 3,2 / 5

Cena 4,3 / 5

Renata P.

Hodnocení 3,7 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 12.10. - 19.10.2023 Hodnoceno: Říjen 2023

Výběr destinace byl náhodný,ale pobyt dopadl velmi vydařeně.Místo nebylo v říjnu přeplněné,takže přístup ke všem atrakcím byl mnohem snazší.Celkový dojem byl velmi dobrý a s čistým svědomím mohu Černou Horu doporučit ti, kteří hledají zajímavá místa k návštěvě, čisté moře a milé lidi.

Výběr destinace byl náhodný,ale pobyt dopadl velmi vydařeně.Místo nebylo v říjnu přeplněné,takže přístup ke všem atrakcím byl mnohem snazší.Celkový dojem byl velmi dobrý a s čistým svědomím mohu Černou Horu doporučit ti, kteří hledají zajímavá místa k návštěvě, čisté moře a milé lidi.

Ubytování 4,0 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 3,0 / 5

Cena 3,5 / 5

Ubytování
Hotel v dobré oblasti, blízko pláže a autobusové zastávky. Pokoje čisté a útulné. Celkový dojem je velmi dobrý.

Strava
Čerstvé a chutné jídlo.Výborné dezerty :). Trochu rozmanitosti ovoce, ale možná sezóna není příznivá.

Služby hotelu
Obsluha milá a ochotná, bez problémů si půjčíte auto.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Peter V.

Hodnocení 4,7 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 2.8. - 6.8.2023 Hodnoceno: Srpen 2023

Hotel bol pekny a cisty, personal velmi napomocni, jedlo chutne, dalo sa vzdy nieco vybrat, krasny vyhlad z restauracie, to bolo asi to najlepsie v hotely, k plazi 10 minut, plaz je pekna a cista, farebne kamienky a piesok ako sme ocakvali, voda bola fantasticka aj ked den predtym bola burka, ktora akurat priviala nejake riasy. Cierna hora je krasna, zial najvacsia jej nevyhoda je cestna infrasktura, odporucam cestovat v noci, kedy sa vyhnete zapcham, my sme skusili ist tam cez den, kedze check in je od 14:00, ale cesta bola hrozna, dlhe zapchy, odchod sme dali rano o 6, co uz bolo omnoho lepsie a bez zapchy.

Hotel bol pekny a cisty, personal velmi napomocni, jedlo chutne, dalo sa vzdy nieco vybrat, krasny vyhlad z restauracie, to bolo asi to najlepsie v hotely, k plazi 10 minut, plaz je pekna a cista, farebne kamienky a piesok ako sme ocakvali, voda bola fantasticka aj ked den predtym bola burka, ktora akurat priviala nejake riasy. Cierna hora je krasna, zial najvacsia jej nevyhoda je cestna infrasktura, odporucam cestovat v noci, kedy sa vyhnete zapcham, my sme skusili ist tam cez den, kedze check in je od 14:00, ale cesta bola hrozna, dlhe zapchy, odchod sme dali rano o 6, co uz bolo omnoho lepsie a bez zapchy.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 4,0 / 5

Cena 4,5 / 5

od 5 964 za os.

Mediteran Hodnocení: 4/5 Černá Hora, Budva, Budva

Hodnocení 4,2 / 5

Mediteran recenze

Výborné (hodnotilo 7 lidí)

Ubytování 4,0 / 5

Strava 4,6 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 3,8 / 5

Anonym

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 12.9. - 19.9.2023 Hodnoceno: Září 2023

We enjoyed our vacation!!!

We enjoyed our vacation!!!

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Clean hotel, friendly staff, beautiful location

Strava
Very tasty food! Everyday you can try different fish/meat and many local dishes. Tasty wine and very nice cocktails ????

Pláž
Sun-bed, umbrella and towels are for free

Clear water with a lot of fishes and once I saw octopus ????

Anna V.

Hodnocení 3,7 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 26.8. - 2.9.2023 Hodnoceno: Září 2023

Až na pár drobností co se týče hlavně výběru nápojů, jak alkoholických, tak nealkoholických, jsme byli spokojeni.

Až na pár drobností co se týče hlavně výběru nápojů, jak alkoholických, tak nealkoholických, jsme byli spokojeni.

Ubytování 3,5 / 5

Strava 2,5 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 3,5 / 5

od 14 900 za os.

Monte Mare (ex. Zlatibor) Hodnocení: 4/5 Černá Hora, Bar, Čanj

Hodnocení 4,2 / 5

Monte Mare (ex. Zlatibor) recenze

Výborné (hodnotili 3 lidé)

Ubytování 4,6 / 5

Strava 4,3 / 5

Okolí 3,2 / 5

Cena 4,0 / 5

Joanna P.

Hodnocení 3,6 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 27.7. - 3.8.2023 Hodnoceno: Srpen 2023

docela slušné

docela slušné

Ubytování 4,3 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 3,0 / 5

Cena 3,0 / 5

Ubytování
pokoj super zdobený, moderní

Strava
chutná jídla

Služby hotelu
služby ok kromě úklidu, na začátku žádné ručníky na pokojích, museli jste požádat o výměnu, pokoje neuklizené.

Pláž
pláž ok, možná žádné sprchy

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Pavel Čížek

Hodnocení 5,0 / 5

Neověřená recenze Recenze vytvořená před 3 a více lety 

Několik jsme jezdili do Sutomore do hotelu Zlatna Obala. Tu však koupili Rusové a nám nastalo rozhodování, kam jezdit dál. Jelikož je Černá Hora nádherná země s překrásnou přírodou a lidé jsou zde milí, na radu známých z Černé Hory jsme zvolili malé letovisko Čanj - hotel Zlatibor. Po příjezdu na hotel jsme se šli ubytovat na pokoj, který odpovídal popisu z katalogu CK. Pokoj byl čistý a vše plně funkční s nádherným výhledem na moře i oklolní hory. Jídlo bylo formou švédských stolů a bylo velmi rozmanité a chutné. Okolí hotelu bylo příjemné, všude rozkvetlé oleandry a spousta zeleně. Cesta na pláž vedla stínem a zelení a byla dlouhá cca 250 metrů. Samotná pláž byla písčito-oblázková, čistá a nebyla přelidněná. Je zde možnost půjčit si šlapadla a u pláže je možné dát si kávu nebo třeba nějaké jídlo. Také je zde možnost dojet lodičkou na Kraljičinu pláž za 2 eura. Celkové shrnutí - malé příjemné letovisko, čisté moře, krásná příroda, příjemný hotel.

Několik jsme jezdili do Sutomore do hotelu Zlatna Obala. Tu však koupili Rusové a nám nastalo rozhodování, kam jezdit dál. Jelikož je Černá Hora nádherná země s překrásnou přírodou a lidé jsou zde milí, na radu známých z Černé Hory jsme zvolili malé letovisko Čanj - hotel Zlatibor. Po příjezdu na hotel jsme se šli ubytovat na pokoj, který odpovídal popisu z katalogu CK. Pokoj byl čistý a vše plně funkční s nádherným výhledem na moře i oklolní hory. Jídlo bylo formou švédských stolů a bylo velmi rozmanité a chutné. Okolí hotelu bylo příjemné, všude rozkvetlé oleandry a spousta zeleně. Cesta na pláž vedla stínem a zelení a byla dlouhá cca 250 metrů. Samotná pláž byla písčito-oblázková, čistá a nebyla přelidněná. Je zde možnost půjčit si šlapadla a u pláže je možné dát si kávu nebo třeba nějaké jídlo. Také je zde možnost dojet lodičkou na Kraljičinu pláž za 2 eura. Celkové shrnutí - malé příjemné letovisko, čisté moře, krásná příroda, příjemný hotel.

Ubytování 4,8 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Pokoj čistý, vybavený starším, ale plně funkčním nábytkem. Klimatizace i výtah fungovali bez problémů. Výměna ručníků a úklid pokoje bez problémů a dokonce nám pokojská umývala i naše vlastní hrnečky.

Strava
Bohatý výber, velmi chutné jídlo. Zákusky a ovoce v dostatečném množství a vše bylo neustále doplňováno.

Služby hotelu
Postarší hotel, ale na dobré úrovni. Jediné co lze vytknout je obsluha aperitiv baru, která si člověka nevšímá a bílé víno nebylo ani vychlazené. Je to jediná věc, na kterou by se hotel mohl více zaměřit.

Pláž
Písčito-oblázková, čistá a ne přelidněná. Moře nádherně čisté, průzračné a teplé.

od 15 250 za os.

Villa DiEden Hodnocení: 4/5 Černá Hora, Budva, Budva

Hodnocení 4,2 / 5

Villa DiEden recenze

Výborné (hodnotili 3 lidé)

Ubytování 3,9 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 4,2 / 5

Marek Słupik

Hodnocení 4,6 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 1.9. - 9.9.2022 Hodnoceno: Září 2022

Skvělý výlet, jedinou nevýhodou je příplatek za odbavené zavazadlo, které nebylo zahrnuto v celkové ceně zájezdu.

Skvělý výlet, jedinou nevýhodou je příplatek za odbavené zavazadlo, které nebylo zahrnuto v celkové ceně zájezdu.

Ubytování 4,8 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 4,5 / 5

Ubytování
Perfektní hotel, velmi čistý, velmi milý a ochotný personál!

Strava
Bez jídla.

Služby hotelu
Pokoj denně uklízen.

Pláž
Nejbližší pláž 10 min. pěšky, skalnatý. Pěšky na pláž Mogren, 30 min. chůze. Hrubý písek. Nejvíc se mi líbilo v Budvě.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Łukasz W.

Hodnocení 3,5 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 25.6. - 4.7.2024 Hodnoceno: Červenec 2024

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Ubytování 2,5 / 5

Okolí 4,5 / 5

Cena 3,5 / 5

Ville Otrant Hodnocení: 4/5 Černá Hora, Ulcinj, Ulcinj

Hodnocení 4,2 / 5

Ville Otrant recenze

Výborné (hodnotilo 6 lidí)

Ubytování 4,2 / 5

Strava 4,1 / 5

Okolí 4,3 / 5

Cena 4,0 / 5

Zdzisław C.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 4.6. - 11.6.2024 Hodnoceno: Červen 2024

Naprosto pozitivní

Naprosto pozitivní

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Ubytování bylo rychlé a efektivní, pokoj čistý a uklizený

Strava
Jídla jsou v pořádku, ale nedostatek balené vody pro hosty vypadá jako skandál

Služby hotelu
Služby jsem nevyužil

Pláž
Čisté, široké, dostatek lehátek

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Paweł B.

Hodnocení 4,4 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 4.6. - 11.6.2024 Hodnoceno: Červen 2024

Hotel není nejnovější, ale čistý a udržovaný Krásná pláž a skvělé bazény Hotel se nachází na okraji města Ulcinj, proto oblast není příliš zajímavá.

Hotel není nejnovější, ale čistý a udržovaný Krásná pláž a skvělé bazény Hotel se nachází na okraji města Ulcinj, proto oblast není příliš zajímavá.

Ubytování 4,0 / 5

Strava 3,5 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Bydlel jsem ve vile Jeta, dvoupatrový byt s obývacím pokojem, kuchyní se dvěma koupelnami, dvěma ložnicemi a třemi terasami

Strava
Není moc velký výběr, ale jídlo nebylo chutné. Velkým mínusem byl nedostatek vody pro hosty (voda v baru stála 3 eura) a zákaz přelévání vody z automatu do lahve. Koktejly z automatu, bez chuti.

Služby hotelu
Úklid pokoje probíhá každý den, ložní prádlo se mění každé 3 dny. Skvělá obsluha, nejlepší tým v Bamboo baru (Daniel, Ivan, Radislaw).

Pláž
Široké, čisté, dostatek lehátek na pláži. Mimo sezónu jsou plážová lehátka zdarma.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

od 12 374 za os.

Carine Hotel Delfin (Bijela) Hodnocení: 4/5 Černá Hora, Bar

Hodnocení 4,1 / 5

Carine Hotel Delfin (Bijela) recenze

Výborné (hodnotili 3 lidé)

Ubytování 3,9 / 5

Strava 4,5 / 5

Okolí 4,0 / 5

Cena 4,2 / 5

Adrian C.

Hodnocení 4,2 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 8.9. - 15.9.2023 Hodnoceno: Září 2023

Dovolená byla skvělá, hotel i lokalita byly opravdu dobré. Na pokojích nebyla televize s přístupem na internet - stanice v polském jazyce poskytovaly pouze hudbu, ale výhled a samotné podmínky tento problém jistě kompenzovaly. Jídlo splnilo očekávání z hlediska rozmanitosti a chuti.

Dovolená byla skvělá, hotel i lokalita byly opravdu dobré. Na pokojích nebyla televize s přístupem na internet - stanice v polském jazyce poskytovaly pouze hudbu, ale výhled a samotné podmínky tento problém jistě kompenzovaly. Jídlo splnilo očekávání z hlediska rozmanitosti a chuti.

Ubytování 3,8 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 4,0 / 5

Ubytování
Manželská postel se skládala ze dvou nepropojených samostatných lůžek - byly tedy trochu od sebe.

Strava
Velký výběr, chuť splnila očekávání.

Pláž
Pláž je čistá a velká.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Anonym

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze Datum pobytu 16.6. - 23.6.2023 Hodnoceno: Červen 2023

Krásný výhled, skvělý hotel, prostorné pokoje, rozmanité jídlo, kvalitní alkoholy na dlouhý den žádné bolesti hlavy ???? Myslím, že je to jeden z nejlepších hotelů v Černé Hoře. vřele doporučuji

Krásný výhled, skvělý hotel, prostorné pokoje, rozmanité jídlo, kvalitní alkoholy na dlouhý den žádné bolesti hlavy ???? Myslím, že je to jeden z nejlepších hotelů v Černé Hoře. vřele doporučuji

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

od 17 745 za os.